Δεν είναι δυνατή η σύνδεση μιας συσκευής Bluetooth με έναν υπολογιστή που εκτελεί Windows XP Service Pack 2 ή Windows XP Tablet PC Edition 2005

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων

Σε αυτό το άρθρο

Show all imageΕμφάνιση όλωνHide all imageΑπόκρυψη όλων

Συμπτώματα

Όταν προσπαθείτε να χρησιμοποιήσετε μια συσκευή Bluetooth για να συνδεθείτε με έναν υπολογιστή που βασίζεται στο Microsoft Windows XP Service Pack 2 ή στα Microsoft Windows XP Tablet PC Edition 2005, η συσκευή ενδέχεται να μην μπορεί να πραγματοποιήσει τη σύνδεση.

Αιτία

Αυτό το θέμα μπορεί να προκύψει αν έχει απενεργοποιηθεί η επιλογή εντοπισμού σε έναν υπολογιστή με Windows XP Service Pack 2 ή Windows XP Tablet PC Edition 2005 που διαθέτει υποστήριξη Bluetooth. Από προεπιλογή, η λειτουργία εντοπισμού είναι απενεργοποιημένη, ώστε ο υπολογιστής σας με Windows XP να μην είναι δυνατό να εντοπιστεί από μια συσκευή συνδεδεμένη μέσω Bluetooth χωρίς τη γνώση ή την έγκρισή σας.

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, πρέπει να ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα εντοπισμού σύνδεσης Bluetooth. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Κάντε δεξιό κλικ στο εικονίδιο Bluetooth της περιοχής ειδοποιήσεων και κατόπιν κάντε κλικ στην εντολή Άνοιγμα ρυθμίσεων Bluetooth (Open Bluetooth Settings). Εάν το εικονίδιο Bluetooth δεν υπάρχει στην περιοχή ειδοποιήσεων, κάντε κλικ στο μενού Έναρξη (Start), έπειτα κάντε κλικ στην επιλογή Εκτέλεση (Run), πληκτρολογήστε bthprops.cpl και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί OK.
  2. Κάντε κλικ στην καρτέλα Επιλογές (Options).
  3. Κάντε κλικ για να επιλέξετε το πλαίσιο ελέγχου Ενεργοποίηση εντοπισμού (Turn discovery on) και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Apply (Εφαρμογή).
  4. Για να επιτρέψετε σε άλλες συσκευές Bluetooth να συνδεθούν στον υπολογιστή σας, κάντε κλικ για να επιλέξετε το πλαίσιο ελέγχου Να επιτρέπεται σε συσκευές Bluetooth να συνδεθούν σε αυτόν τον υπολογιστή (Allow Bluetooth devices to connect to this computer).
Οι συσκευές Bluetooth μπορούν τώρα να εντοπίσουν και να συνδεθούν με τον υπολογιστή σας που βασίζεται στο Windows XP SP2 ή στα Windows XP Tablet PC Edition 2005.

Σημαντικό Ενεργοποιήστε τη δυνατότητα εντοπισμού μόνο αν θέλετε να εντοπίζεται ο υπολογιστής σας από μια συσκευή Bluetooth. Μετά την προσθήκη ή τη σύνδεση της συσκευής με τον υπολογιστή σας, η δυνατότητα εντοπισμού δεν απαιτείται πλέον. Μπορείτε να την απενεργοποιήσετε, για να βοηθήσετε στην προστασία του ιδιωτικού σας απορρήτου.

Σχετικά με αυτό το άρθρο

Αναγν. άρθρου: 870882
Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2005
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:: Microsoft Windows XP Home Edition Service Pack 2 (SP2), Microsoft Windows XP Media Center Edition Service Pack 2 (SP2), Microsoft Windows XP Professional Service Pack 2 (SP2), Microsoft Windows XP Tablet PC Edition 2005
Θέλετε να κάνετε σχόλια για αυτό το άρθρο;
 

Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.