Τα προγράμματα οδήγησης συσκευών άλλων κατασκευαστών δεν επαναφέρονται μετά την επαναφορά δεδομένων της κατάστασης συστήματος από ένα αντίγραφο ασφαλείας στα Windows XP

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων

Σε αυτό το άρθρο

Show all imageΕμφάνιση όλωνHide all imageΑπόκρυψη όλων

Συμπτώματα

Όταν χρησιμοποιείτε το εργαλείο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας των Microsoft Windows XP για να επαναφέρετε τα δεδομένα κατάστασης συστήματος από ένα αντίγραφο ασφαλείας, τα προγράμματα οδήγησης άλλων κατασκευαστών ενδέχεται να μην επανέλθει. Για παράδειγμα, όταν επαναφέρετε ένα αντίγραφο ασφαλείας των δεδομένων κατάστασης του συστήματος σε μια νέα εγκατάσταση των Windows XP, το πρόγραμμα οδήγησης του προσαρμογέα δικτύου δεν επαναφέρεται και αντιμετωπίζετε τα ακόλουθα συμπτώματα επιπλέον:
 • Όταν προβάλλετε τον προσαρμογέα δικτύου που είναι εγκατεστημένη στον υπολογιστή σας στη Διαχείριση συσκευών, ένα μαύρο θαυμαστικό σε κίτρινο φόντο εμφανίζεται δίπλα στον προσαρμογέα δικτύου.
 • Κατά την προσπάθεια ανανέωσης της διεύθυνσης IP χρησιμοποιώντας τοipconfig / renewεντολή, λαμβάνετε το ακόλουθο αποτέλεσμα:
  Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την ανανέωση της διασύνδεσηςNameOfNetworkConnection: Το σύστημα δεν είναι δυνατό να εντοπίσει το καθορισμένο αρχείο
 • Η αναφορά που δημιουργεί το εργαλείο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας μετά τη λειτουργία επαναφοράς περιέχει το ακόλουθο μήνυμα:
  Εμφανίζεται το μήνυμα λάθους Η λειτουργία απέτυχε. Για περισσότερες λεπτομέρειες, συμβουλευτείτε την αναφορά δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή τα προγράμματα οδήγησης άλλων κατασκευαστών δεν επαναφέρονται όταν επαναφέρετε δεδομένα της κατάστασης συστήματος από ένα αντίγραφο ασφαλείας. Κατά τη λειτουργία επαναφοράς δεν επαναφέρονται στο ακόλουθο δευτερεύον κλειδί μητρώου:
HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services
Αυτό το δευτερεύον κλειδί μητρώου περιέχει δευτερεύοντα κλειδιά που αναφέρονται στη διαδρομή τα προγράμματα οδήγησης συσκευών.

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, χρησιμοποιήστε τη Διαχείριση συσκευών για να καταργήσετε και στη συνέχεια εγκαταστήστε ξανά τη συσκευή. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα: (Use the tools in the Windows Recovery Environment to repair Windows Vista. To do this, follow these steps:).

ΣΗΜΕΙΩΣΗΘα πρέπει να είστε συνδεδεμένοι στον υπολογιστή ως διαχειριστής ή ως μέλος της ομάδας διαχειριστών για να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα. Εάν ο υπολογιστής σας είναι συνδεδεμένος σε δίκτυο, οι ρυθμίσεις πολιτικής δικτύου ενδέχεται να εμποδίζει να ολοκληρώσετε αυτά τα βήματα.
 1. Κάντε κλικStartΚάντε κλικΕκτέλεσηTYPESysdm.cplΣτοOpenπλαίσιο και στη συνέχεια κάντε κλικOk.
 2. Κάντε κλικ στην καρτέλαΥλικόκαρτέλα και, στη συνέχεια, στην περιοχήΔιαχείριση συσκευών (Device Manager)Κάντε κλικΔιαχείριση συσκευών (Device Manager).
 3. Αναπτύξτε την κατηγορία συσκευής της συσκευής που θέλετε να καταργήσετε, κάντε δεξιό κλικ στη συσκευή που θέλετε να καταργήσετε και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΚατάργηση εγκατάστασης (Uninstall). Για παράδειγμα, για να καταργήσετε τον προσαρμογέα δικτύου, ανάπτυξηΠροσαρμογείς δικτύου (Network adapters), κάντε δεξιό κλικ στον προσαρμογέα δικτύου και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίΚατάργηση εγκατάστασης (Uninstall).
 4. Όταν σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε την κατάργηση της συσκευής, κάντε κλικ στο κουμπίOk.
 5. Στο διακομιστήΕνέργειαμενού, κάντε κλικ στο κουμπίΑνίχνευση για αλλαγές υλικού.
 6. Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη, εάν τις οδηγίες που εμφανίζονται. Για ορισμένες συσκευές, η συσκευή εγκαθίσταται στον υπολογιστή σας αφού κάνετε κλικ στο κουμπίΑνίχνευση για αλλαγές υλικούστο βήμα 5. Για αυτές τις συσκευές, δεν υπάρχουν πρόσθετες οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη.

  ΣΗΜΕΙΩΣΗΕάν καταργήσατε και, στη συνέχεια, εκ νέου τον προσαρμογέα δικτύου, ίσως χρειαστεί να απενεργοποιήσετε και στη συνέχεια, ενεργοποιήστε τον προσαρμογέα δικτύου πριν από τη διεύθυνση IP έχει ανανεωθεί. Για να απενεργοποιήσετε τον προσαρμογέα δικτύου, κάντε δεξιό κλικ στον προσαρμογέα δικτύου, κάντε κλικ στο κουμπίΑπενεργοποίηση (Disable), και, στη συνέχεια, όταν σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε, κάντε κλικYES. Για να ενεργοποιήσετε τον προσαρμογέα δικτύου, κάντε δεξιό κλικ στον προσαρμογέα δικτύου και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίenable.

Για περισσότερες πληροφορίες

Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης συσκευών στη Διαχείριση συσκευών, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
283658Τρόπος διαχείρισης συσκευών στα Windows XP
Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης του εργαλείου δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και να επαναφέρετε τα δεδομένα, κάντε κλικ στο παρακάτω αριθμούς άρθρων για να προβάλετε τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
308422Τρόπος χρήσης της δυνατότητας δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας για αρχεία και φακέλους στον υπολογιστή σας στα Windows XP
309340ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ: Χρήση της δυνατότητας "Αντίγραφα ασφαλείας" (Backup)για την επαναφορά αρχείων και φακέλων στον υπολογιστή σας

Σχετικά με αυτό το άρθρο

Αναγν. άρθρου: 870891
Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:: Microsoft Windows XP Professional, Microsoft Windows XP Home Edition
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:870891
Θέλετε να κάνετε σχόλια για αυτό το άρθρο;
 

Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.