McAfee Internet Security versie 4.0 wordt onverwacht afgesloten tijdens de installatie van Windows XP Service Pack 2

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 870905
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Wanneer u McAfee Internet Security versie 4.0 te installeren in Windows XP Service Pack 2 (SP2), wordt het volgende foutbericht weergegeven:
WebScanx.exe is een fout opgetreden en moet worden afgesloten. Onze excuses voor het ongemak.
OpmerkingAls u de computer opnieuw dezelfde fout wordt weergegeven terwijl Windows wordt gestart.

Oplossing

Dit probleem contact op met McAfee voor informatie over updates voor McAfee Internet Security versie 4.0. De volgende McAfee-website voor meer informatie over de McAfee-producten en ondersteuning:
http://us.McAfee.com
Microsoft biedt contactinformatie van derden om technische ondersteuning. Deze contactinformatie kan zonder kennisgeving worden gewijzigd. Microsoft garandeert niet de juistheid van deze contactinformatie van derden.De producten die beschreven worden geproduceerd door bedrijven die onafhankelijk van Microsoft zijn. Microsoft biedt geen enkele garantie, impliciet noch anderszins, omtrent de prestaties of betrouwbaarheid van deze producten.

Meer informatie

Bezoek de volgende website voor informatie over de fabrikant:
http://support.Microsoft.com/gp/Vendors/en-us

Eigenschappen

Artikel ID: 870905 - Laatste beoordeling: maandag 26 september 2011 - Wijziging: 3.0
Trefwoorden: 
kbtshoot kbappcompatibility kb3rdparty kbvirus kberrmsg kbprb kbmt KB870905 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:870905

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com