Περιγραφή του Outlook 2003 με κατάσταση λειτουργίας Cached Exchange σε περιβάλλον Exchange Server 2003

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 870926 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Αυτό το άρθρο περιγράφει τον τρόπο λειτουργίας του Outlook 2003 σε κατάσταση Exchange προσωρινή αποθήκευση σε περιβάλλον Microsoft Exchange Server 2003. Κατάσταση λειτουργίας Cached Exchange είναι μια νέα δυνατότητα στο Microsoft Office Outlook 2003. Όταν είναι ενεργοποιημένη η κατάσταση λειτουργίας Cached Exchange, το Outlook 2003 χρησιμοποιεί τοπικό αντίγραφο του γραμματοκιβωτίου σας. Ταυτόχρονα, το Outlook 2003 διατηρεί μια σύνδεση σε ένα απομακρυσμένο αντίγραφο του γραμματοκιβωτίου στον Exchange Server.

ΕΙΣΑΓΩΓΉ

Κατάσταση λειτουργίας Cached Exchange είναι μια νέα δυνατότητα στο Outlook 2003. Όταν ενεργοποιείτε την κατάσταση λειτουργίας Cached Exchange στο Outlook 2003 και δεν είναι διαθέσιμη η σύνδεση από τον υπολογιστή σας που εκτελεί το Outlook 2003 με τον υπολογιστή Exchange Server 2003, το Outlook μεταβαίνει στην το Προσπάθεια σύνδεσης κατάσταση ή για το Αποσύνδεση κατάσταση. Εάν η σύνδεση αποκατασταθεί, το Outlook μεταβαίνει για το Συνδεδεμένοι κατάσταση ή για το Συνδέθηκε (κεφαλίδες) κατάσταση. Τυχόν αλλαγές που κάνατε ενώ εργαζόσασταν χωρίς σύνδεση συγχρονίζονται αυτόματα όταν είναι διαθέσιμη μια σύνδεση σε ένα διακομιστή. Μπορείτε να συνεχίσετε να εργάζεστε, ενώ οι αλλαγές συγχρονίζονται.

Λειτουργία ανταλλαγής προσωρινή αποθήκευση του Outlook 2003 προσφέρει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:
 • Αφού μηνύματα έχετε έχουν αποθηκευτεί προσωρινά τοπικά, λειτουργίες τυπικός χρήστης προκαλέσει αλληλεπιδράσεις που εμποδίζει το διακομιστή. Quickflagging, η σήμανση ενός μηνύματος ως αναγνωσμένου, απάντηση και επεξεργασία απαιτούν μικρή ποσότητα δεδομένων που θα προωθηθούν στο διακομιστή για να διατηρήσετε τα γραμματοκιβώτια που συγχρονίζονται. Ωστόσο, η ώθηση των δεδομένων πραγματοποιείται στο παρασκήνιο. Αυτή η συμπεριφορά προκαλεί πολύ ταχύτερη πρόσβαση σε μηνύματα και συνημμένα, επειδή λειτουργεί από το τοπικό αντίγραφο αντί για το αντίγραφο διακομιστή.
 • Επιπλέον, η κατάσταση λειτουργίας Cached Exchange προκαλεί καμία απώλεια λειτουργικότητας συμβατική. Νέες ειδοποιήσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, πλήρεις λεπτομέρειες καθολική λίστα διευθύνσεων, αναζήτηση διαθεσιμότητας, πρόσβαση στο δημόσιο φάκελο και πληρεξούσιος υποστηρίζουν λειτουργία όπως αναμένεται. Ωστόσο, αυτό συμβαίνει μόνο όταν υπάρχει μια σύνδεση δικτύου σε έναν υπολογιστή με Exchange Server.
 • Κατάσταση λειτουργίας Cached Exchange παρέχει έξυπνη χρήση του εύρους ζώνης. Αυτή η λειτουργικότητα ενεργοποιείται από Συγχρονισμός μόνο των κεφαλίδων σε αργές συνδέσεις (συνδέσεις που είναι πιο αργή από 128 kilobit ανά δευτερόλεπτο [Kbps]). Αυτή η λειτουργικότητα λειτουργεί μόνο όταν υπάρχει μια σύνδεση δικτύου.
Επιπλέον, κατάσταση λειτουργίας Cached Exchange προσφέρει στους διαχειριστές τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:
 • Μειωμένο φορτίο στο διακομιστή. Αφού τα μηνύματα αποθηκεύονται προσωρινά τοπικά, ανοίγοντάς την πάλι το ίδιο μήνυμα απαιτούν οι συναλλαγές του διακομιστή.
 • Μείωση φόρτου δικτύου. Αφού τα μηνύματα έχουν αποσυρθεί στο δίκτυο μία φορά, μεταγενέστερη πρόσβαση σε αυτά τα μηνύματα δεν προκαλεί πρόσθετη κυκλοφορία στο δίκτυο. Επειδή τα μηνύματα αποθηκεύονται επίσης, υπάρχει μια πρόσθετη μείωση κατά τη φόρτωση του δικτύου.

Περισσότερες πληροφορίες

Τρόπος ενεργοποίησης της λειτουργίας Cached Exchange στο Outlook 2003

Από προεπιλογή, η κατάσταση λειτουργίας Cached Exchange είναι ενεργοποιημένη όταν εγκαθιστάτε το Outlook 2003 για πρώτη φορά. Ωστόσο, όταν κάνετε αναβάθμιση σε Outlook 2003 από μια προηγούμενη έκδοση του Outlook, κατάσταση λειτουργίας Cached Exchange ενδέχεται να μην είναι ενεργοποιημένη. Κατά τη διαδικασία αναβάθμισης, ο διαχειριστής συστημάτων να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την κατάσταση λειτουργίας Cached Exchange.

Για να ενεργοποιήσετε την κατάσταση λειτουργίας Cached Exchange στο Outlook 2003, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Από το Εργαλεία μενού, κάντε κλικ στο κουμπί Λογαριασμοί ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
 2. Με το Λογαριασμοί ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο παράθυρο διαλόγου, κάντε κλικ στο κουμπί Προβολή ή αλλαγή υπαρχόντων λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενη.
 3. Βεβαιωθείτε ότι έχετε Microsoft Exchange Server είναι επιλεγμένο και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Αλλαγή.
 4. Με το Λογαριασμοί ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο παράθυρο διαλόγου, κάντε κλικ για να επιλέξετε το Χρησιμοποιήστε την κατάσταση λειτουργίας Cached Exchange το πλαίσιο ελέγχου και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενη.
 5. Κάντε κλικ στο κουμπί OK, και στη συνέχεια κάντε επανεκκίνηση του Outlook 2003.

Πώς το Outlook 2003 συγχρονίζει δεδομένα σε κατάσταση λειτουργίας Cached Exchange

Ο χρόνος που απαιτείται για να ολοκληρώσετε τον αρχικό συγχρονισμό μεταξύ του Outlook 2003 και Exchange Server 2003 εξαρτάται κυρίως από το μέγεθος του γραμματοκιβωτίου και την ταχύτητα της σύνδεσης με τον υπολογιστή Exchange Server 2003.

Πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα δεν είναι διαθέσιμη, μέχρι να ολοκληρωθεί το αρχικό συγχρονισμό. Επομένως, συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μια γρήγορη σύνδεση όταν ξεκινάτε τη λειτουργία Cached Exchange για πρώτη φορά.

Μετά την ολοκλήρωση του αρχικού συγχρονισμού, το Outlook 2003 διατηρεί το τοπικό αντίγραφο ενημερωμένο αυτόματα. Εάν γίνει μια αλλαγή στα δεδομένα του διακομιστή, το Outlook 2003 ειδοποιείται για να συγχρονίσετε τις αλλαγές. Αλλαγές στο διακομιστή μπορεί να προκύψει εάν ένα νέο μήνυμα παραλήφθηκε ή άλλο πρόγραμμα-πελάτη να κάνει μια αλλαγή σε υπάρχοντα δεδομένα. Εάν οι αλλαγές του τοπικών δεδομένων, το Outlook 2003 συγχρονίζει τις αλλαγές αυτές με το διακομιστή αυτόματα. Η διαδικασία αυτή παρουσιάζεται σε πραγματικό χρόνο και δεν απαιτεί παρέμβαση του χρήστη.

Προσωρινής αποθήκευσης Exchange λειτουργία συγχρονισμού χρονισμού

Για να παρέχετε μια καλή ισορροπία μεταξύ χρηστικότητα και απόδοση δικτύου, το χρονισμό των επικοινωνιών συγχρονισμού μεταξύ του Outlook 2003 και Exchange Server 2003 έχει βελτιστοποιηθεί χρησιμοποιώντας χρονιστές συγχρονισμού.

Σημαντικό Αυτή η ενότητα, μέθοδος ή εργασία περιέχει βήματα που σας καθοδηγούν να τροποποιήσετε το μητρώο. Ωστόσο, ενδέχεται να προκύψουν σοβαρά προβλήματα εάν δεν τροποποιήσετε σωστά το μητρώο. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε προσεκτικά αυτά τα βήματα. Για επιπλέον προστασία, αντίγραφο ασφαλείας του μητρώου πριν το τροποποιήσετε. Στη συνέχεια, μπορείτε να επαναφέρετε το μητρώο εάν προκύψει κάποιο πρόβλημα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
322756 Τρόπος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου στα Windows


Μπορείτε να αλλάξετε αυτές τις τιμές χρονομετρητή συγχρονισμού με τη δημιουργία και τροποποιώντας τα ακόλουθα κλειδιά μητρώου και τιμές κάτω από το Λειτουργία HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft\Office\11.0\Outlook\Cached το κλειδί μητρώου:
 • Αποστολή = dword:0000000f (η προεπιλογή είναι 15 δευτερόλεπτα).
 • Λήψη = dword:0000001e (η προεπιλογή είναι 30 δευτερόλεπτα)
 • Μέγιστη = dword:0000003c (η προεπιλογή είναι 60 δευτερόλεπτα)

Από προεπιλογή, κάθε φορά που ο πελάτης είναι σε κατάσταση λειτουργίας Cached Exchange και μια τοπική αλλαγή κάνει ένας χρήστης ξεκινήσει το χρονόμετρο αποστολής. Οι αλλαγές έχουν τα ακόλουθα εφέ:
 • Εάν παρουσιαστεί μια τοπική αλλαγή κατά τη διάρκεια 15 δευτερολέπτων παραθύρου του χρονιστή αποστολής, επανεκκίνηση του χρονιστή αποστολής.
 • Εάν δεν τις τοπικές αλλαγές πριν λήξει το παράθυρο 15 δευτερολέπτων, τα δεδομένα συγχρονίζονται με το διακομιστή.
 • Εάν αλλαγές εξακολουθούν να εμφανίζονται πριν λήξει το παράθυρο 15 δευτερολέπτων, όλες οι αλλαγές συγχρονίζονται με τον υπολογιστή Exchange Server μετά από ένα λεπτό. Δεν υπάρχει καμία επιπλέον καθυστέρηση.
Όταν υπολογιστή Exchange Server ειδοποιεί το Outlook 2003 της αλλαγής, ξεκινά η λήψη χρονιστή. Καθυστερήσεις Outlook λαμβάνει πληροφορίες αλλαγή. Αυτή η συμπεριφορά μειώνει το φόρτο του διακομιστή και βελτιώνει τις επιδόσεις δικτύου, επειδή το Outlook ενημερώνεται συχνά πολλές αλλαγές διακομιστή γρήγορης διαδοχικά. Όλες οι ανακοινώσεις που προκύπτουν στο παράθυρο 30 δευτερολέπτων του χρονιστή λήψη ομαδοποιούνται μαζί και στη συνέχεια, γίνεται επεξεργασία στο τέλος του χρονιστή. Ο χρονιστής κατόπιν επαναφέρετε να περιμένετε το επόμενο ειδοποίηση διακομιστή. Όταν ληφθεί μια ειδοποίηση για νέα αλληλογραφία, το Outlook 2003 συγχρονίζει τους φακέλους όπου βρίσκονται νέα ή αλλαγμένα στοιχεία. Ενημερώνονται πλήθους μη αναγνωσμένων και, στη συνέχεια, γίνεται επεξεργασία των κανόνων.
Σημείωση Εάν χρησιμοποιείτε το Outlook 2007, έχουν αλλάξει τις προεπιλεγμένες τιμές χρονοδιάγραμμα συγχρονισμού.
Ανατρέξτε στο παρακάτω άρθρο για λεπτομέρειες. Ρύθμιση παραμέτρων σε κατάσταση λειτουργίας Cached Exchange στο Outlook 2007http://technet.Microsoft.com/en-us/library/cc179175.aspx

Σειρά συγχρονισμός φακέλων στο Outlook 2003

Όταν το Outlook 2003 συγχρονίζεται με έναν υπολογιστή με Exchange Server 2003, το Outlook 2003 χρησιμοποιεί έναν αλγόριθμο intelligent εκμάθησης που είναι ορατή. Αυτός ο αλγόριθμος τοποθετεί υψηλότερη προτεραιότητα συγχρονισμού για τους φακέλους που χρησιμοποιείτε πιο συχνά. Αυτή η συμπεριφορά δίνει ένα βέλτιστο τρόπο. Το Outlook 2003 συγχρονίζει τους φακέλους με την εξής σειρά (μέχρι να χρησιμοποιείτε το Outlook αρκετά μεγάλη για να εκπαιδεύσετε προτεραιότητα συγχρονισμό):
 1. Βοηθητικό πρόγραμμα φακέλους (κοινή προβολών, προβολών και ρυθμίσεων ασφαλείας)
 2. Ημερολόγιο
 3. Επαφές
 4. Πρόχειρα
 5. Εισερχόμενα
 6. Όλοι οι άλλοι φάκελοι (που ορίζεται από το χρήστη)
 7. Απεσταλμένα
 8. Διαγραμμένα στοιχεία
 9. Αγαπημένων του δημοσίου φακέλου (προστίθενται από το χρήστη)

Φάκελος ζητήματα συγχρονισμού του Outlook 2003

Το Outlook 2003 θα Παράλειψη και καταγράφει οποιαδήποτε κατεστραμμένα στοιχεία ή ακατάλληλη στοιχεία στο διακομιστή και Outlook 2003 συνεχίζει να συγχρονίσετε σωστά. Κατεστραμμένα στοιχεία τοποθετούνται στον κατάλληλο φάκελο αποτυχίες διακομιστή ή στον κατάλληλο φάκελο Τοπικές αποτυχίες στο φάκελο "Θέματα συγχρονισμού". Το φάκελο "Θέματα συγχρονισμού" και τους φακέλους του αδελφό είναι ορατές μόνο σε προβολή λίστας φακέλων στο παράθυρο περιήγησης. Δεν εμφανίζονται στη λίστα όλων των φακέλων αλληλογραφίας στο του Αλληλογραφία τμήμα του παραθύρου περιήγησης.

Πρακτικές για την αποφυγή όταν χρησιμοποιείτε το Outlook 2003 με κατάσταση λειτουργίας Cached Exchange

Επειδή το Outlook 2003 έχει πολλούς τρόπους για να συνδεθείτε με το Exchange Server 2003, ορισμένες δυνατότητες και λειτουργίες του Outlook 2003 δεν λειτουργούν καλά με κατάσταση λειτουργίας Cached Exchange. Οι παρακάτω ενότητες περιγράφουν πρακτικές για την αποφυγή. Αποφυγή πρακτικές αυτές σάς βοηθά να επιτύχετε πιο αποτελεσματική συνολική απόδοση, όταν χρησιμοποιείτε το Outlook 2003 με κατάσταση λειτουργίας Cached Exchange.

Κοινές δυνατότητες του Outlook 2003 που μειώνουν την αποτελεσματικότητα της λειτουργίας Cached Exchange

Ορισμένες δυνατότητες του Outlook 2003 μειώνουν την αποτελεσματικότητα της λειτουργίας Cached Exchange επειδή απαιτούν πρόσβαση δικτύου ή επειδή παρακάμψετε την λειτουργικότητα της κατάστασης λειτουργίας Cached Exchange. Το κυριότερο πλεονέκτημα από τη χρήση της κατάστασης λειτουργίας Cached Exchange είναι ότι προφυλάσσει τον υπολογιστή-πελάτη από ζητήματα δικτύου και ζητήματα σύνδεσης διακομιστή. Όταν δεν χρησιμοποιείτε κατάσταση λειτουργίας Cached Exchange, οι δυνατότητες που βασίζονται σε πρόσβαση δικτύου μπορεί να προκαλέσει καθυστερήσεις στο Outlook 2003.

Οι παρακάτω λειτουργίες του Outlook 2003 που βασίζονται σε πρόσβαση δικτύου. Επομένως, αυτές οι λειτουργίες μπορεί να προκαλέσει καθυστερήσεις στις επιδόσεις υπολογιστή-πελάτη, όταν είναι αργή σύνδεση στον Exchange Server 2003:
 • Πρόσβαση σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από πληρεξουσίους
 • Άνοιγμα ημερολογίου ή φακέλου ενός άλλου χρήστη
 • Χρήση ενός δημόσιου φακέλου που δεν προσωρινά
Ορισμένες λειτουργίες του Outlook 2003 όπως αναζήτηση πληροφοριών διαθεσιμότητας απαιτούν επίσης πρόσβαση στο δίκτυο για να ανακτήσετε τις απαιτούμενες πληροφορίες. Η απαίτηση αυτή μπορεί να προκαλέσει καθυστερημένη ανταπόκριση, ακόμα και όταν οι χρήστες έχουν Γρήγορες συνδέσεις δεδομένων του Exchange Server 2003. Τις καθυστερήσεις μπορεί να προκύψει απρόβλεπτη αντί να παρουσιάζεται μόνο όταν η δυνατότητα πρόσβασης.

Όταν αναπτύσσεται η κατάσταση λειτουργίας Cached Exchange, σκεφτείτε απενεργοποιώντας ή όχι εφαρμογή των ακόλουθων δυνατοτήτων:
 • Ο συνδυασμός της δυνατότητας ειδοποίησης και ψηφιακές υπογραφές σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Για να επιβεβαιώσετε μια ψηφιακή υπογραφή, το Outlook 2003 πρέπει να επιβεβαιώσετε την ψηφιακή υπογραφή με ένα διακομιστή δικτύου. Από προεπιλογή, το Outlook 2003 εμφανίζει ένα προειδοποιητικό μήνυμα που περιέχει τμήμα ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κατά την άφιξη νέων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα Εισερχόμενά σας. Εάν κάνετε κλικ στο μήνυμα προειδοποίησης για να ανοίξετε ένα υπογεγραμμένο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το Outlook 2003 χρησιμοποιεί πρόσβαση δικτύου για να αναζητήσετε μια έγκυρη ψηφιακή υπογραφή του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
 • Κοντέινερ πολλαπλών βιβλίο διευθύνσεων. Συνήθως, το βιβλίο διευθύνσεων περιέχει την καθολική λίστα διευθύνσεων και των φακέλων επαφών. Ορισμένες εταιρείες ρυθμίσετε υποσύνολα της καθολικής λίστας διευθύνσεων. Αυτά τα βιβλία διευθύνσεων υποσύνολο εμφανίζονται στο βιβλίο διευθύνσεων. Αυτά τα βιβλία διευθύνσεων υποσύνολο μπορεί επίσης να περιλαμβάνεται στη λίστα που καθορίζει τη σειρά αναζήτησης για βιβλία διευθύνσεων. Εάν βιβλία διευθύνσεων υποσύνολο περιλαμβάνονται στη λίστα σειρά αναζήτησης, το Outlook 2003 ενδέχεται να απαιτούν πρόσβαση στο δίκτυο για να ελέγξετε αυτά τα βιβλία διευθύνσεων κάθε φορά που επίλυση ενός ονόματος σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Σημείωση Συμπεριλάβετε προσαρμοσμένες ιδιότητες για το Γενικά καρτέλα του ενός Ιδιότητες παράθυρο διαλόγου στην καθολική λίστα διευθύνσεων. Το Outlook πρέπει να ανακτήσετε τις προσαρμοσμένες ιδιότητες ηλεκτρονικά. Εάν εμφανίζονται οι προσαρμοσμένες ιδιότητες, να διακυβεύεται η εμπειρία χρήστη ανοίγματος λεπτομέρειες καθολική λίστα διευθύνσεων. Επιπλέον, κάνοντας κλικ το Εταιρεία TAB ή άλλες καρτέλες θα απαιτήσει επίσης πρόσβαση στο δίκτυο.

Τα πρόσθετα του Outlook 2003

Εγκατάσταση ιδίως προσθέτων Outlook 2003 ενδέχεται να μετατόπιση οφέλη από τη χρήση της κατάστασης λειτουργίας Cached Exchange. Ορισμένα πρόσθετα παρακάμπτουν την αναμενόμενη λειτουργία (λειτουργία κεφαλίδεςΛήψη κεφαλίδων μόνο) σε κατάσταση λειτουργίας Cached Exchange από την πρόσβαση σε δεδομένα του Outlook 2003 με το μοντέλο αντικειμένου. Για παράδειγμα, όταν χρησιμοποιείτε το Microsoft ActiveSync για το συγχρονισμό του υπολογιστή χειρός, γίνεται λήψη πλήρων στοιχείων του Outlook 2003 αντί μόνο των κεφαλίδων. Αυτή η συμπεριφορά παρουσιάζεται ακόμα και μέσω αργής σύνδεσης. Επιπλέον, η διαδικασία ενημέρωσης θα είναι χαμηλότερες από εάν γίνεται λήψη των στοιχείων στο Outlook 2003, επειδή ορισμένα προγράμματα ενδέχεται να χρησιμοποιούν λιγότερο αποτελεσματική μέθοδο συγχρονισμού.

Κανόνες πλευράς προγράμματος-πελάτη

Όταν χρησιμοποιείτε το Outlook 2003 με Microsoft Exchange Server 2003, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους κανόνες που βασίζονται σε διακομιστή και πλευράς πελάτη. Κανόνες που βασίζονται σε διακομιστή μπορεί να γίνει επεξεργασία στο διακομιστή. Για παράδειγμα, ένας χρήστης που χρησιμοποιεί το γραμματοκιβώτιο για τη θέση παράδοσης μπορεί να έχετε έναν κανόνα που διαγράφει όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από ένα συγκεκριμένο ψευδώνυμο. Επειδή τα "Εισερχόμενα" και "Διαγραμμένα" αποθηκεύονται στο διακομιστή, ο κανόνας να μεταποιηθεί εκεί χωρίς αλληλεπίδραση από το πρόγραμμα-πελάτη. Κανόνες πλευράς πελάτη απαιτούν ορισμένες επεξεργασία από το πρόγραμμα-πελάτη.

Για παράδειγμα, ένας χρήστης διαθέτει ένα αρχείο προσωπικών φακέλων (.pst), όπου αποθηκεύονται τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ορισμένων τύπων. Το αρχείο .pst χρησιμοποιεί έναν κανόνα που μετακινεί όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από ένα συγκεκριμένο ψευδώνυμο για αυτόν το φάκελο. Στην περίπτωση αυτή, ο διακομιστής δεν μπορεί να εκτελέσει όλες της επεξεργασίας επειδή το αρχείο .pst που βρίσκονται στον τοπικό υπολογιστή και μπορεί να προσπελαστεί μόνο από το Outlook 2003 και όχι από το διακομιστή Exchange. Exchange Server 2003 δημιουργεί ένα στοιχείο ενέργειας αναστολής στο διακομιστή που εκτελεί την επόμενη φορά που γίνεται συγχρονισμός των αρχείων. Επειδή οι χρήστες πρέπει να εκτελέσετε ενέργειες αναβλήθηκε, κανόνες πλευράς προγράμματος-πελάτη ενδέχεται να έχουν πολύ μεγάλη επίδραση στην απόδοση του συστήματος, ιδιαίτερα όταν λειτουργούν μέσω πιο αργές συνδέσεις. Για να προβιβάσετε καλύτερες επιδόσεις συστήματος, εξετάστε τις εξής:
 • Καταργήστε τυχόν περιττών κανόνες πλευράς προγράμματος-πελάτη.
 • Κάντε κλικ στην επιλογή του Διακοπή επεξεργασίας επιπλέον κανόνων επιλογή του "Οδηγού κανόνων".
 • Χρησιμοποιήστε τον κανόνα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Κανόνας ανεπιθύμητης αλληλογραφίας μπορεί να επιβραδύνει τη διαδικασία συγχρονισμού.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 870926 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 29 Μαΐου 2011 - Αναθεώρηση: 4.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Exchange Server 2003 Enterprise Edition
 • Microsoft Exchange Server 2003 Standard Edition
 • Microsoft Office Outlook 2003
Λέξεις-κλειδιά: 
kbexchtechbulletin kbinfo kbmt KB870926 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:870926

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com