Microsoft PowerPoint 2004 voor Mac Lees mij

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 871019 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

INLEIDING

Dit artikel bevat een kopie van de informatie in de lezen ME bestand bij Microsoft PowerPoint 2004 voor Mac.

Meer informatie

Microsoft PowerPoint 2004 voor Mac Lees mij

Maart 2004 © 2004 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden.

Dit document bevat actuele informatie over Microsoft PowerPoint 2004 voor Mac en de datum vermeld eerder in dit huidige document. Na die datum vindt u actuele informatie en bronnen op de website van Microsoft
http://www.Microsoft.com/Mac/
.

Inhoud

1. Systeemvereisten en installatie

Voor informatie over systeemvereisten en installeren Open de installatie lezen Leesmij-bestand van Microsoft Office PowerPoint 2004 2004/Lezen Me map op de Microsoft Office 2004 voor Mac CD-ROM of op de PowerPoint CD-ROM.

2. Werken met verschillende versies van PowerPoint

2.1-Bestanden openen in PowerPoint 98

Gemaakt met PowerPoint 2004 in PowerPoint 98-bestanden openen Download en installeer de Microsoft Word 98/PowerPoint 98 Updater uit de volgende Microsoft-website:
http://www.Microsoft.com/Mac/

2.2 Openen en opslaan van PowerPoint 4.0-bestanden

Bestanden die zijn gemaakt met PowerPoint 4.0 kan niet worden geopend in PowerPoint 2004 en kan bestanden opslaan in PowerPoint 4.0-indeling. U kunt werken met PowerPoint 4.0 bestanden in PowerPoint 2004 door de bestanden later een versie van PowerPoint openen dan PowerPoint 4.0 en eerder dan PowerPoint X en de bestanden vervolgens opslaan.

2.3 Animatie-effecten die zijn gemaakt in PowerPoint voor Windows gebruiken

PowerPoint 2004 ondersteunt de meeste gemaakt in de animatie-effecten PowerPoint 2002 of hoger voor Windows. Echter, PowerPoint voor Windows XP en PowerPoint 2003 voor Windows bieden beweging pad animatie-effecten waardoor tekst of objecten op het scherm verplaatsen. PowerPoint 2004 niet maken of bewerken pad-motion-animaties of triggers. Echter, als deze animatieffecten de effecten worden gebruikt in een Windows-versie van PowerPoint-presentatie afspelen in PowerPoint 2004 voor Mac. In eerdere versies (voor zowel Windows en Mac) deze animatieffecten worden niet afgespeeld.

3. Importeren illustraties uit Clip Gallery X

Illustraties uit Clip Gallery X importeren, kopieert u de persoonlijke map vanaf Microsoft Office X/Clipart/voor Microsoft Office 2004/Clipart /.

4. Importeren geavanceerde audio coderen of variabele bitsnelheid MP3-bestanden in PowerPoint 2004

Importeren van een geavanceerde audio coderen (AAC) of variabele bitsnelheid (VBR) MP3-bestand in PowerPoint 2004 bestand invoegen als een film. Invoegen de Als een film bestand, klik opInvoegen, wijsFilms en Geluiden, klik opFilm uit bestand, AAC of MP3 het bestand dat u wilt invoegen en dubbelklik op het bestand.

5. Ontwerpsjablonen gebruiken

5.1 Selecteren van aangepaste ontwerpsjablonen die niet in deOpmaakpalet


Sommige sjablonen niet langer importeren weergegeven in deOpmaakpaletAls in Microsoft PowerPoint X. Naar Selecteer een ontwerpsjabloon wordt niet weergegeven in deOpmaak Palet, klik op opmaak,Diaontwerp, en Klik op de gewenste ontwerpsjabloon.

5.2 Kopiëren ontwerpsjablonen van Office v. x voor Office 2004

Ontwerpsjablonen van Microsoft Office v. x kopiëren naar Microsoft Office 2004, de ontwerpsjabloon kopiëren vanuit Microsoft Office X/Office/Templates/presentaties/ontwerpen met Microsoft Office 2004/Office/Templates/presentaties/ontwerpen.

6. Gebruik overgangseffecten

Overgangseffecten QuickTime zijn niet langer beschikbaar in PowerPoint 2004. QuickTime overgangseffecten toegepast in Microsoft PowerPoint 2001 of PowerPoint X voor Mac worden niet ondersteund in PowerPoint 2004. PowerPoint 2004 vervangen door een ander overgangseffect voor wordt niet ondersteund. Als u de overgang in de manier waarop de oorspronkelijke overgangen afspelen wanneer de presentatie wordt geopend in PowerPoint 2001 of PowerPoint x voor Mac. De volgende lijst toont de QuickTime-overgangen en de overgangen vervangen door PowerPoint 2004 voor:
 • Cross-FadeAlsVervagen Vloeiend
 • ExploderenAlsCirkel
 • Sluitereffect met verloopAls het wissen van
 • ImplodeAlsVak In
 • IrisAlsVak Uit
 • Matrix wissenAlsOprollen Rechts omlaag
 • PushAlsPush Omlaag
 • RadiaalAlsWig
 • DiaAlsPush Omlaag
 • WissenAlsWissen Rechts
 • ZoomAlsLaatste nieuws
De volgende 3D-overgangen afspelen in PowerPoint 2004 maar weergegeven AlsKnippenin andere versies van PowerPoint voor Mac en PowerPoint voor Windows:
 • Kubus(omhoog, rechts, omlaag, links)
 • Spiegelen(omhoog, rechts, omlaag, links)

7. Meer hulp

Technische hulp krijgt ondersteuningsinformatie op de volgende Microsoft-website:
http://support.Microsoft.com

U kunnen ook contact opnemen met Microsoft Product Support Services in de Verenigde Staten telefoonbij(800) 936-5700 bellen voor betaald Assisted support. In Canada bellen (905) 568-2294 voor standaard ondersteuning en (800) 668-7975 voor betaalde ondersteuning.

Eigenschappen

Artikel ID: 871019 - Laatste beoordeling: donderdag 6 oktober 2011 - Wijziging: 3.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft PowerPoint 2004 for Mac
 • Microsoft Encarta Encyclopedia 2000 Deluxe Edition
Trefwoorden: 
dftsdahomeportal kbreadme kbinfo kbmt KB871019 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:871019

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com