Näyttöön tulee virhesanoma yritettäessä suorittaa ohjattu langattoman verkon asennus Windows XP Service Pack 2:ksi, Service Pack 3:ksi tai Windows XP Tablet PC Edition 2005:ksi päivittämisen jälkeen

Artikkeleiden käännökset Artikkeleiden käännökset
Sekä ohjattu langattoman verkon asennus että Näytä vapaat langattomat verkot -toiminto ovat riippuvaisia Wireless Zero Configuration -palvelusta, joka tarjoaa niiden toiminnot Microsoft Windows XP Service Pack 2:lle (SP2) tai Service Pack 3:lle (SP3) ja Microsoft Windows XP Table PC Edition 2005:lle. Jos Wireless Zero Configuration -palvelu ei ole käytettävissä, näyttöön tulee virhesanoma, joka ohjaa tähän artikkeliin.

Suositukset

Saat lisätietoja napsauttamalla seuraavia artikkelien numeroita, jolloin pääset lukemaan artikkelit Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
815485 Windows XP:n WPA (Wi-Fi Protected Access) -tietoturvapäivityksen yleiskatsaus
313242 Windows XP:n langattomien verkkoyhteyksien ongelmien vianmääritys

Lisätietoja

Tämä ongelma ilmenee useista syistä. Jotkin tietokoneiden ja laitteiden valmistajat tarjoavat oman määritysohjelmistonsa, joka korvaa Windowsiin sisältyvän Wireless Zero Configuration -palvelun. Kyseisessä tapauksessa sinun täytyy määrittää langaton verkkosi käyttämällä valmistajan tarjoamaa ohjelmistoa. Jos haluat käyttää ohjattua langattoman verkon asennusta tai Näytä vapaat langattomat verkot -toimintoa langattoman laitteesi määrittämiseen, tarkastele tietokoneesi tai langattoman verkkosi kortin mukana toimitettua dokumentaatiota. Selvitä dokumentaation avulla, voitko määrittää langattoman verkkosi Wireless Zero Configuration -palvelun avulla. Toisinaan et kuitenkaan pysty käyttämään Windows-toimintoa.

Jos haluat yrittää määrittää Wireless Zero Configuration -palvelun uudelleen kaikille langattomille profiileille, siirry Korjaa ongelma puolestani -osaan. Jos haluat yrittää määrittää Wireless Zero Configuration -palvelun mieluummin itse, siirry Haluan korjata ongelman itse -osaan.

Korjaa ongelma puolestani

Jos haluat määrittää Wireless Zero Configuration -palvelun kaikille langattomille profiileille automaattisesti, napsauta Korjaa tämä ongelma -linkkiä. Valitse sitten Tiedostojen lataaminen -valintaikkunassa Suorita ja noudata tämän ohjatun toiminnon ohjeita.


Korjaa tämä ongelma
Microsoftin Fix it -ratkaisu 50469


Huomautus Tämä ohjattu toiminto saattaa olla vain englanninkielinen. Automaattinen korjaus toimii kuitenkin myös muiden Windowsin kieliversioiden kanssa.

Huomautus Jos et ole käyttämässä tietokonetta, jossa tämä ongelma ilmenee, voit tallentaa automaattisen korjauksen muistitikkuun tai CD-levylle, jotta voit suorittaa sen tietokoneessa, jossa ongelma ilmenee.


Haluan korjata ongelman itse

Jos tietokoneesi tai langattoman verkkosovittimesi mukana ei toimitettu sen omaa langattoman verkon ohjelmistoa, toimi seuraavasti:
  1. Napsauta Käynnistä-painiketta, valitse Suorita, kirjoita ncpa.cpl ja valitse sitten OK.
  2. Valitse Verkkoyhteydet.
  3. Valitse Verkkoyhteydet-kohdassa langaton yhteytesi ja valitse sitten Muuta yhteyden asetuksia.
  4. Valitse Langattomat verkot -välilehdessä Windows määrittää langattoman verkon automaattisesti -valintaruutu.
Voit käynnistää Wireless Zero Configuration -palvelun seuraavasti:
  1. Napsauta Käynnistä-painiketta, valitse Suorita, kirjoita %SystemRoot%\system32\services.msc /s ja valitse sitten OK.
  2. Kaksoisnapsauta Wireless Zero Configuration -kohdetta.
  3. Valitse Käynnistystapa-kohdassa Automaattinen ja valitse sitten Käytä.
  4. Valitse Palvelun tila -alueella Käynnistä ja valitse sitten OK.

Jos näyttöön tulee virhesanoma, kun yrität käynnistää palvelun, tarkastele lisätietolähteiden osaa, jossa on lisää vianmääritystietoja.

Tietoja tästä artikkelista

Artikkelin tunnus: 871122
Viimeisin tarkistus: 10. kesäkuuta 2013
Artikkelin tiedot koskevat seuraavia tuotteita:: Microsoft Windows XP Service Pack 3, Microsoft Windows XP Service Pack 2, Microsoft Windows XP Tablet PC Edition 2005
Haluatko antaa palautetta tästä artikkelista?
 

Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.