Az Outlook 2003 programban az Office 2003 Service Pack 1 által kijavított hibák

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 872839 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

Összefoglaló

A Microsoft kiadott egy szervizcsomagot a Microsoft Office 2003 szoftvercsomaghoz, amely tartalmazza Microsoft Office Outlook 2003 program hibáinak javításait. Ez a cikk a szervizcsomag következő elemeit ismerteti:

BEVEZETŐ

A Microsoft Office 2003 Service Pack 1 (SP1) a legújabb frissítéseket tartalmazza a Microsoft Office 2003 programcsomaghoz. Az Office 2003 SP1 biztonsági fejlesztéseket, valamint stabilitási és teljesítménybeli fejlesztéseket tartalmaz. Az Office 2003 SP1 a Microsoft Office Outlook 2003 programhoz is tartalmaz számos teljesítménybeli és szolgáltatási fejlesztést.

Az Office 2003 Service Pack 1 szervizcsomagról további információt a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
842532 Az Office 2003 Service Pack 1 szervizcsomag leírása

További információ

A szervizcsomag által megszüntetett problémák listája

Az Office 2003 SP1 szervizcsomag a következő gyorsjavító csomagokban ismertetett problémákat javítja:

830003 Az Outlook 2003 alkalmazáshoz készült, 2003. december 17-én kiadott gyorsjavító csomag ismertetése (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
833984 Az Outlook 2003 alkalmazáshoz készült, 2004. január 7-én kiadott gyorsjavító csomag ismertetése (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
833986 Az Outlook 2003 alkalmazáshoz készült, 2004. január 17-én kiadott gyorsjavító csomag ismertetése (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
833856 Az Outlook 2003 alkalmazáshoz készült,2004. január 20-án kiadott gyorsjavító csomag ismertetése (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
834714 Az Outlook 2003 gyorsjavító csomag német nyelvű változatának leírása:2004. január 29. (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
835210 Az Outlook 2003 alkalmazáshoz készült,2004. március 2-án kiadott gyorsjavító csomag leírása (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
837019 Az Outlook 2003 alkalmazáshoz készült,2004. március 17-én kiadott gyorsjavító csomag leírása (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
838020 Az Outlook 2003 alkalmazáshoz készült,2005. április 7-én kiadott gyorsjavító csomag leírása (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
834716 Az Outlook 2003 alkalmazáshoz készült, 2004. május 20-án megjelent gyorsjavítócsomag ismertetése


Az Office 2003 SP1 szervizcsomag az alábbi, a Microsoft Tudásbázisban eddig nem dokumentált problémák javítását is tartalmazza.

Az e-mail üzenet boríték része hiányzik, ha több e-mail üzenetet küld egy Office 2003 alkalmazásból


Ha egy Office 2003 alkalmazásban több e-mail üzenetet próbál létrehozni, előfordulhat, hogy az e-mail eszköztárat tartalmazó e-mail fejléc (más néven boríték) eltűnik az e-mail üzenetekből.


A nyilvános mappa kezdőlapja nem jelenik meg, ha kapcsolat nélküli módban dolgozik


Előfordulhat, hogy a nyilvános mappa kezdőlapja az Outlook 2003 programban akkor sem jelenik meg a várt módon, ha az alábbi feltételek teljesülnek:
 • A nyilvános mappát hozzáadta a Kedvencek listájához.
 • A kezdőlapot és a nyilvános mappát is kijelölte szinkronizálásra.
Bizonyos esetekben az alábbi hibaüzenetet is kaphatja:
A mappa nem jeleníthető meg.
A Globális címlista névjegyeiben található Másik hivatali mezőt nem lehet átmásolni személyes címjegyzékbe


Amikor a Globális címlista egyik névjegyét megpróbálja átmásolni egy személyes névjegyzékbe, a program a névjegy Másik hivatali mezőjét nem másolja át.


A Keresés funkció nem találja meg a német Eszett (ß) karaktert


Ha a Keresés funkcióval olyan szót keres az Outlook 2003 programban, mely a német Eszett (ß) betűt tartalmazza, a program a karaktert az „ss” karakterpárra cseréli. Ezenkívül ha olyan szót keres, amely az „ss” karakterpárt tartalmazza, ezeket a program „ß” karakterre cseréli. A probléma oka, hogy a Keresés lista a német „ß” karaktert és az „ss” karakterpárt egyezőként kezeli.

Így például ha a Keßler szót próbálja megkeresni, a program a Kessler szót fogja megtalálni helyette.


A futásidejű kötéssel használt GoToDate metódus miatt az Outlook váratlanul kilép


Amikor a GoToDate metódust futásidejű kötéssel használja egy Microsoft Visual Basic for Applications (VBA) makróban, előfordulhat, hogy az Outlook 2003 program váratlanul kilép, és a következő hibaüzenet jelenik meg:
Run-time error: Method 'GotoDate' of object 'View' failed. (Futásidejű hiba: A View objektum GoToDate metódusának végrehajtása sikertelen volt.)


A kinyomtatott HTML formátumú e-maileken semmi sem jelzi a melléklet létét


Melléklettel rendelkező, HTML formátumú e-mail üzenet nyomtatásakor a nyomtatott üzenetben nem található a mellékleteket jelző mező vagy ikon. A gyorsjavítás telepítését követően a HTML formátumú e-mailben megjelenik egy Mellékletek mező, amelyben a mellékletek neve szerepel.


Az intelligens címkék nem működnek a Windows XP Service Pack 2 szervizcsomag telepítését követően


A Windows XP Service Pack 2 szervizcsomag telepítését követően az Outlook 2003 e-mail üzeneteiben nem működnek az intelligens címkék.


A meghatalmazott „Az elemek nem nyithatók meg” hibaüzenetet kap, amikor megnyitja egy felettes naptárát


Amikor egy meghatalmazott megpróbálja megnyitni egy felettes naptárját, a meghatalmazott a következő hibaüzenetet kapja a naptár megnyitásakor vagy 15 perccel később:
Az elemek nem nyithatók meg. Az elfoglaltsági adatok nem nyithatók meg.


A Windows XP rendszerben megnyithatatlan fájlnévkiterjesztéseket az Outlook 2003 mellékletként továbbítja


A Windows XP Service Pack 2 telepítése után előfordulhat, hogy a Windows XP rendszerben megnyithatatlan fájlnévkiterjesztéseket az Outlook 2003 mellékletként küldi el.


Váratlanul új, nem levelezési mappa jöhet létre az MSN Connector mappában


Az Outlook 2003 programban MSN Connector fiók beállítása után előfordulhat, hogy váratlanul új, nem e-mail mappa jön létre az MSN Connector mappában.


Frissített értekezlet-összehívás küldésekor az e-mail üzenet szövegtörzse üres


Ha olyan frissített értekezlet-összehívást küld, melyben az e-mail üzenet szövegtörzse szöveget tartalmaz, a beérkezett frissített értekezlet-összehívásban a szövegtörzs üres. Ez a probléma olyankor fordul elő, ha az értekezlet-összehívás eredetileg nem tartalmazott szöveget a szövegtörzsben, és ha azt eredetileg az Outlook Web Access programmal hozta létre.


Az Outlook 2003 váratlanul kilép, ha azt a Microsoft Windows rendszer török nyelvű verzióját futtató számítógépen indítja el


Amikor az Outlook 2003 programot török nyelvű Windows rendszert futtató számítógépen próbálja elindítani, előfordulhat hogy az Outlook 2003 váratlanul kilép.


Az Outlook 2003 mindig letölti a teljes címjegyzéket


Amikor az Outlook 2003 frissíti a kapcsolat nélküli címjegyzéket, mindig letöltődik a teljes címjegyzék.


Amikor az Outlook 2003 program valamely nem angol nyelvű verziójában egy üdvözlő üzenetbeli hivatkozásra kattint, angol szöveg jelenik meg


Angol nyelvű tartalom jelenik meg, amikor az Outlook 2003 egy nem angol nyelvű verziójában az üdvözlő üzenet egyik hivatkozására kattint.


Az Outlook 2003 szabályai hiányoznak, miután új szabályt hoz létre az Outlook Web Access programban


Ha új Outlook 2003-szabályt hoz létre az Outlook Web Access programban, a korábban létrehozott szabályok eltűnhetnek.


A HTML-elem törzse hiányzik, amikor beilleszti egy Outlook 2003 e-mail üzenetbe


Amikor egy HTML-elemet próbál beilleszteni egy Outlook 2003 e-mailbe, a program csak a HTML-elem fejlécét illeszti be.


Az Outlook levélszemétszűrő szolgáltatása nem szűri megfelelően az e-mail üzeneteket


Amennyiben egy e-mail HTML MIME részt tartalmaz, előfordulhat, hogy az Outlook levélszemétszűrője nem megfelelően szűri az e-mail üzeneteket.


A befejezett feladatokat is kinyomtatja a program, amikor csak a feladatlistát szeretné kinyomtatni a naptárral


Amikor a feladatlistát szeretné kinyomtatni a naptárral, a program az aktív feladatokkal együtt a befejezett feladatokat is kinyomtatja.


Az Outlook 2003 programban időtúllépés történik, amikor e-mailjeit több POP3 e-mail fiókból tölti le


Ha több POP3 e-mail fiókot konfigurált Outlook profiljában, és azok mind ugyanazon a kiszolgálón találhatók, előfordulhat, hogy az Outlook 2003 időtúllépést jelez, mikor megpróbálja letölteni e-mail üzeneteit.


Az UIDL vagy TOP parancsot támogató POP3 fiókokból többször tölti le a program ugyanazokat az üzeneteket


Ha az UIDL vagy TOP parancsot támogató POP3 fiókokból tölt le üzeneteket, előfordulhat, hogy a letöltés után bizonyos e-mail üzenetek nem törlődnek, és ezért ugyanazt az üzenetet többször is megkaphatja.


A Microsoft Office internetes foglaltságjelző szolgáltatása inaktiválva lett az Office 2003 SP1 csomagban


Az Office internetes foglaltságjelző szolgáltatása inaktiválva lett az Office 2003 SP1 csomagban.


Az Outlph.dll fájl frissítésének telepítését követően gyakrabban történik meg az e-mail kiszolgáló lekérdezése


Az Outlph.dll fájl frissítését tartalmazó Outlook 2003 gyorsjavító csomag telepítése gyakoribbá teheti az Outlook 2003 által küldött lekérdezéseket, ami a vártnál nagyobb terhelést jelent az e-mail kiszolgáló számára.


A törölt e-mail üzenetek nem törlődnek a Pocket PC vagy Smartphone eszközökről


Ha egy Pocket PC vagy Smartphone eszköz van az USB-bölcsőben, és a felhasználó az ActiveSync szolgáltatással kívánja szinkronizálni az eszközt az Outlook 2003 programmal, az Outlook 2003 gyorsítótáras Exchange üzemmódban történő futásakor a törölt e-maileket nem távolítja el az eszközről.


Az Outlook személyi adatkezelő (PIM) üzemmódban indul, miután a konfigurációs varázslót leállítja


Ha az Outlook 2003 telepítése után a konfigurációs varázslót leállítja, az Outlook 2003 program PIM üzemmódban indul el, így levelezési funkciók nem működnek.


Ugyanazon az e-mail kiszolgálón lévő feladótól származó levelet a program levélszemétnek minősíthet


Ha olyan feladótól kap levelet, aki ugyanazon az e-mail kiszolgálón található, előfordulhat, hogy a program ezt az üzenetet hibásan levélszemétnek minősíti. A probléma olyankor fordul elő, ha az Outlook 2003 programban a Levélszemét beállításai párbeszédpanel Beállítások lapján a Csak megbízható küldők választógomb van bejelölve.


Az Outlook 2003 programban a Házon kívül szabály gyorsítótáras Exchange üzemmódban nem működikHa olyan ügyféloldali Házon kívül szabályt hoz létre, mely üzenetet hoz létre, az e-mail üzenetet személyes fájlokat (.pst) tartalmazó mappába helyezi, vagy egyéni műveletet hajt végre, a Házon kívül szabály nem működik, amikor az Outlook 2003 program gyorsítótáras Exchange üzemmódban fut.


A szervezeti űrlap alapú e-mail üzenetek nem jelennek meg megfelelően az Outlook 2003 programban gyorsítótáras Exchange üzemmódban


Előfordulhat, hogy a szervezeti űrlapból létrehozott e-mail üzenet nem megfelelően jelenik meg az Outlook 2003 programban gyorsítótáras Exchange üzemmódban, továbbá megszakadhat a kapcsolat az e-mail kiszolgálóval.


Nem készíthető külön jelentés a Microsoft Exchange ügyfelek előtérben és háttérben zajló távoli eljáráshívásairól (RPC)


Egy e-mail ügyfél figyelésekor nem készíthető külön jelentés az előtérben és a háttérben zajló távoli eljáráshívásokról is az Exchange ügyfelek számára.


Egy szervezeti diagram korábbi változatát a program e-mail mellékletként elküldi


Amikor szervezeti diagramot tartalmazó új HTML e-mail üzenetet hoz létre, majd a Piszkozatok mappában menti az üzenetet, a program a szervezeti diagram egy korábbi változatát .GIF képként mellékletben elküldi az e-mail üzenetben.


Semmi nem jelzi, hogy a Levelek naplózásának engedélyezése (hibaelhárítás) beállítás be van kapcsolva az Outlook 2003 programban


Amennyiben bejelölte a Levelek naplózásának engedélyezése (hibaelhárítás) jelölőnégyzetet az Outlook 2003 programban, semmi nem jelzi, hogy a beállítás be van kapcsolva. A Levelek naplózásának engedélyezése (hibaelhárítás) jelölőnégyzet bejelölése esetén csökkenhet az Outlook 2003 program teljesítménye.


Egy teljes e-mail üzenet lassú kapcsolaton keresztül történő letöltésekor a CPU-használat 100%-ra ugrik


Ha duplán kattint egy e-mail üzenet fejlécén a teljes e-mail üzenet letöltéséhez, a művelet lassú kapcsolat esetén 100%-osan igénybe veszi a processzort.

A szervizcsomagba beépített korábbi frissítések

Az Office 2003 SP1 szervizcsomag a következő korábban kiadott frissítéseket tartalmazza:

842496 Az Outlook 2003 alkalmazás Business Contact Manager bővítményéhez készült, 2004. június 8-án kiadott biztonsági frissítés ismertetése

A hibaparaméterek részletes ismertetése

Az Outlook 2003 használata esetén a következőhöz hasonló hibaüzenetet kaphat:
A(z) Microsoft Office Outlook hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.

A hibajelentésben szereplő adatok megtekintéséhez kattintson ide.
A hibajelentésben az alábbiakhoz hasonló hibaparaméterek találhatók:
  Alkalmazás neve  Verziószám      Modul neve  Verziószám    Eltolás
  -----------------------------------------------------------------------------
  Outlook.exe    11.0.5510.0     Outllib.dll  11.0.5608.0   004f187c
  Outlook.exe    11.0.5510.0     Outllib.dll  11.0.5608.0   00121030
  Outlook.exe    11.0.5510.0     Outllib.dll  11.0.5608.0   001cb65d
  Outlook.exe    11.0.5510.0     Mso.dll    11.0.5606.0   002ea0d0
  Outlook.exe    11.0.5510.0     Mso.dll    11.0.5703.0   0036cbf9
  Outlook.exe    11.0.5510.0     Kernel32.dll 5.1.2600.0   000177f8
  Outlook.exe    11.0.5510.0     Kernel32.dll 5.1.2600.1106  0001a669
  Outlook.exe    11.0.5510.0     Mso.dll    11.0.5703.0   0007662a
  Outlook.exe    11.0.5510.0     Msmapi32.dll 11.0.5601.0   00007687
  Outlook.exe    11.0.5510.0     Msmapi32.dll 11.0.5601.0   000066b3
  Outlook.exe    11.0.5510.0     Outllib.dll  11.0.5608.0   0001af01
  Outlook.exe    11.0.5510.0     Outllib.dll  11.0.5608.0   0003111f
  Outlook.exe    11.0.5510.0     Mspst32.dll  11.0.5604.0   00021c72
  Outlook.exe    11.0.5510.0     Mspst32.dll  11.0.5604.0   00021c78
  Outlook.exe    11.0.5510.0     Outllib.dll  11.0.5608.0   000911bb
  Outlook.exe    11.0.5510.0     Outllib.dll  11.0.5608.0   00040e50
  Outlook.exe    11.0.5510.0     Outllib.dll  11.0.5608.0   00042fa6
  Outlook.exe    11.0.5510.0     Outllib.dll  11.0.5608.0   0058be59
  Outlook.exe    11.0.5510.0     Outllib.dll  11.0.5608.0   005f9809
  Outlook.exe    11.0.5510.0     Outllib.dll  11.0.5608.0   0069d298
  Outlook.exe    11.0.5510.0     Outllib.dll  11.0.5608.0   0002d848
  Outlook.exe    11.0.5510.0     Outllib.dll  11.0.5608.0   00695fec
  Outlook.exe    11.0.5510.0     Outex.dll   11.0.5525.0   0002f260
  Outlook.exe    11.0.5510.0     Kernel32.dll 5.1.2600.1106  0001a669
  Outlook.exe    11.0.5510.0     Ntdll.dll   5.1.2600.1217  00019ecd
  Outlook.exe    11.0.5510.0     Outllib.dll  11.0.5608.0   0001c69d
  Outlook.exe    11.0.5510.0     Outllib.dll  11.0.5608.0   00095ca0
  Outlook.exe    11.0.5510.0     Outllib.dll  11.0.5608.0   00095ca4
  Outlook.exe    11.0.5510.0     Unknown    0.0.0.0     Ffb9439f
  Outlook.exe    11.0.5510.0     Ntdll.dll   5.1.2600.1217  00033aed
Megjelenhetnek továbbá más program- és modulverziók, illetve eltérő relatív memóriacímek is.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 872839 - Utolsó ellenőrzés: 2005. december 22. - Verziószám: 3.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Office Outlook 2003
Kulcsszavak: 
kbtshoot kbfix kbupdate KB872839
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com