Δεν εμφανίζονται μηνύματα ειδοποίησης εκτύπωσης όταν εκτυπώνετε σε εκτυπωτή δικτύου

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 873147
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Μετά την εγκατάσταση του Microsoft Windows XP Service Pack 2 (SP2), ενδέχεται να αντιμετωπίσετε το ακόλουθο ζήτημα όταν εκτυπώνετε σε έναν κοινόχρηστο εκτυπωτή στο δίκτυό σας:
  • Δεν εμφανίζονται μηνύματα ειδοποίησης κατάσταση εκτύπωσης.
  • Το εικονίδιο του εκτυπωτή δεν εμφανίζεται στη γραμμή εργασιών των Windows.
Σημείωση Αυτό το ζήτημα προκύπτει ακόμα και όταν τα μηνύματα ειδοποίησης εκτύπωσης δεν απενεργοποιούνται στο πλαίσιο διαλόγου " γραμμή εργασιών και μενού" Έναρξη ". Για πληροφορίες σχετικά με το πώς θα ξέρετε εάν είναι απενεργοποιημένα τα μηνύματα ειδοποίησης εκτύπωσης, ανατρέξτε στην ενότητα περισσότερες πληροφορίες.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα μπορεί να προκύψει όταν ρυθμίζετε ένα άνοιγμα θύρας στο τείχος προστασίας των Windows στη σύνδεση με το δίκτυο, μπορείτε να ρυθμίσετε το πεδίο εφαρμογής της εξαίρεσης που θέλετε να χρησιμοποιήσετε τη ρύθμιση My network (subnet) only) ή τη ρύθμιση προσαρμοσμένη λίστα στο παράθυρο διαλόγου Αλλαγή εύρους .

Περισσότερες πληροφορίες

Για να προβάλετε τη ρύθμιση Απόκρυψη ανενεργών εικονιδίων στην περιοχή ειδοποιήσεων για να δείτε αν το εικονίδιο του εκτυπωτή έχει οριστεί σε πάντα απόκρυψη, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Κάντε δεξιό κλικ στο στοιχείο της γραμμής εργασιών των Windows και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Ιδιότητες.
  2. Κάντε κλικ στην καρτέλα στη γραμμή εργασιών .
  3. Στην περιοχή ειδοποιήσεων, εάν είναι επιλεγμένο το πλαίσιο ελέγχου Απόκρυψη ανενεργών εικονιδίων , κάντε κλικ στο κουμπί Προσαρμογή.
  4. Στην περιοχή τρέχοντα στοιχεία, βεβαιωθείτε ότι το εικονίδιο του εκτυπωτή δεν έχει οριστεί σε πάντα απόκρυψη. Εάν είναι, αλλάξτε τη ρύθμιση για την Απόκρυψη όταν είναι ανενεργό ή να εμφανίζονται πάντα τακαι, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί OK δύο φορές.
Για απομακρυσμένη ειδοποιήσεις, η ουρά εκτύπωσης απαιτεί ένα κανάλι RPC από το διακομιστή στον υπολογιστή-πελάτη. Αυτό το κανάλι δεν μπορεί να δημιουργηθεί, εάν ο υπολογιστής-πελάτης δεν διαθέτει αρχείο και να ανοίξετε εκτύπωσης θύρες κοινής χρήσης, επειδή το τείχος προστασίας των Windows αντιμετωπίζει την κοινοποίηση ως ανεπιθύμητη κυκλοφορία δικτύου. Σε αυτήν την περίπτωση, όταν το τείχος προστασίας των Windows αποκλείει την κυκλοφορία δικτύου από το διακομιστή (ουρά εκτύπωσης) στον υπολογιστή-πελάτη, μια καθυστέρηση 20 δευτερολέπτων του προγράμματος-πελάτη μπορεί να προκύψει επειδή ο διακομιστής χρησιμοποιεί ειδοποιήσεις σταθμοσκόπησης αντί για αυτό. Για να βελτιώσετε την απόδοση και να αποφύγετε ειδοποιήσεις σταθμοσκόπησης, το Windows XP SP2 ελέγχει πρώτα τις ρυθμίσεις θύρας του τείχους προστασίας των Windows. Αν είναι ανοικτές ή αν η τιμή δεν μπορεί να προσδιοριστεί, ο διακομιστής ανοίγει ένα κανάλι επικοινωνίας με το πρόγραμμα-πελάτη. Αν κλείσουν ή αν είναι ανοικτές με περιορισμένη εμβέλεια, εμείς εμπίπτουν σε ειδοποιήσεις σταθμοσκόπησης. Αυτή η ενέργεια έχει περιορισμούς. Συγκεκριμένα, οι ειδοποιήσεις συννεφάκι δεν λειτουργούν.Αποφασίστηκε ότι σε περισσότερες προγράμματος-πελάτη/διακομιστή περιπτώσεις στον υπολογιστή-πελάτη και διακομιστή δεν είναι στο ίδιο υποδίκτυο, και επειδή είναι πιο δύσκολο να ανακαλύψετε κάθε φορά αν ένας υπολογιστής ήταν σε σας υποδίκτυο ή όχι, η υπόθεση "Άνοιγμα περιορισμένων" θεωρήθηκε σαν να κλείσει. Κατά συνέπεια, προκύπτει σταθμοσκόπησης.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 873147 - Τελευταία αναθεώρηση: Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου 2013 - Αναθεώρηση: 3.0
Λέξεις-κλειδιά: 
kbprint kbui kbtshoot kbprb kbmt KB873147 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 873147

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com