Bericht berichten niet weergegeven wanneer u naar een netwerkprinter afdrukt afdrukken

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 873147
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Nadat u Microsoft Windows XP Service Pack 2 (SP2) hebt geïnstalleerd, kunnen het volgende probleem optreden wanneer u naar een gedeelde printer op uw netwerk afdrukt:
  • Afdrukstatus meldingen worden niet weergegeven.
  • Het pictogram van de printer wordt niet weergegeven op de taakbalk van Windows.
Opmerking Dit probleem treedt op zelfs als meldingsberichten niet worden uitgeschakeld in het dialoogvenster taakbalk en Menu Start . Zie de sectie meer informatie voor informatie over hoe weet ik of print meldingen zijn uitgeschakeld.

Oorzaak

Dit probleem kan optreden wanneer u een open poort in Windows Firewall op de netwerkverbinding configureren en u het bereik van de uitzondering configureert op het gebruik van de instelling van dit netwerk (subnet) alleen of de aangepaste lijst in het dialoogvenster Bereik wijzigen .

Meer informatie

Als u wilt weergeven in de Inactieve pictogrammen verbergen -instelling voor het systeemvak om te zien als het pictogram van de printer is ingesteld op altijd verbergen, de volgende stappen uit:
  1. Klik met de rechtermuisknop op de taakbalk van Windows en klik vervolgens op Eigenschappen.
  2. Klik op het tabblad taakbalk .
  3. In het systeemvakals het selectievakje Inactieve pictogrammen verbergen is geselecteerd, klikt u op aanpassen.
  4. Controleer of dat het pictogram van de Printer niet is ingesteld op altijd verbergenonder huidige items. Als dit het geval is, wijzigt u de instelling wilt altijd weergevenof verbergen indien niet actief en klik vervolgens tweemaal op OK .
De afdrukspooler vereist voor externe aanmeldingen, geen RPC-kanaal vanaf de server naar de client. Dit kanaal kan niet worden gemaakt als de client geen bestand en print delen poorten openen omdat Windows Firewall de melding als ongewenst netwerkverkeer behandelt. In dit geval als Windows Firewall blokkeert het netwerkverkeer naar de client van de server (afdrukspooler), een vertraging van 20 seconden op de client kan tot gevolg hebben omdat de server gebruikmaakt van polling meldingen in plaats daarvan. Windows XP SP2 controleert u de prestaties verbeteren en kunt voorkomen polling-meldingen, eerst de poortinstellingen van Windows Firewall. Als ze zijn geopend of als de waarde niet kan worden vastgesteld, wordt de server een communicatiekanaal geopend met de client. Als ze worden gesloten of als ze geopend met een beperkt bereik zijn, vallen we polling-meldingen. Hierdoor heeft beperkingen. Met name werken meldingen in het systeemvak niet.Werd besloten dat in client/server-de meeste de client gevallen en server niet zou op hetzelfde subnet, en omdat het moeilijker om erachter te komen of een computer op uw subnet of niet was, het geval "openen met beperkte toegang" werd geacht hetzelfde als wanneer gesloten. Polling vindt dus plaats.

Eigenschappen

Artikel ID: 873147 - Laatste beoordeling: zaterdag 28 december 2013 - Wijziging: 3.0
Trefwoorden: 
kbprint kbui kbtshoot kbprb kbmt KB873147 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 873147

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com