Το λογισμικό προγράμματος ανάγνωσης οθόνης ενδέχεται να μην λειτουργεί, εάν εγκαταστήσετε το Windows XP Service Pack 2 ή το Windows XP Tablet PC Edition 2005 χρησιμοποιώντας το OOBE

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων

Σε αυτό το άρθρο

Show all imageΕμφάνιση όλωνHide all imageΑπόκρυψη όλων

Συμπτώματα

Εάν εγκαταστήσετε το Microsoft Windows XP Service Pack 2 (SP2) ή το Microsoft Windows XP Tablet PC Edition 2005 χρησιμοποιώντας την "πρώτη επαφή" (Out of Box Experience, OOBE), το πρόγραμμα ανάγνωσης οθόνης ενδέχεται να μην λειτουργεί.

Αιτία

Το πρόβλημα αυτό προκύπτει επειδή το OOBE δεν σας επιτρέπει να ξεκινήσετε άλλο λογισμικό μέχρι να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα Εγκατάστασης (Setup) του OOBE. Τα προγράμματα ανάγνωσης οθόνης που εκτελούνται ως υπηρεσία ενδέχεται να λειτουργούν. Ωστόσο, τα ακόλουθα προγράμματα ανάγνωσης οθόνης δεν θα λειτουργούν μέχρι να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα Εγκατάστασης (Setup) του OOBE.
  • Τα προγράμματα ανάγνωσης οθόνης που ξεκινούν κατά την εκκίνηση των Windows XP
  • Τα προγράμματα ανάγνωσης οθόνης που ξεκινούν όταν χρησιμοποιείτε μια συντόμευση πληκτρολογίου

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για την αντιμετώπιση αυτού του ζητήματος, χρησιμοποιήστε το πρόγραμμα Αφηγητή (Narrator) των Windows XP. Για να χρησιμοποιήσετε τον Αφηγητή (Narrator), πρέπει να ανοίξετε τη Διαχείριση βοηθητικών προγραμμάτων (Utility Manager). Για να ανοίξετε τη Διαχείριση βοηθητικών προγραμμάτων (Utility Manager), ακολουθήστε τα εξής βήματα.

Σημείωση Ο Αφηγητής (Narrator) δεν είναι διαθέσιμος σε όλες τις γλώσσες. Μόνο η αγγλική έκδοση των Windows XP υποστηρίζει τον Αφηγητή (Narrator).
  1. Για να ανοίξετε τη Διαχείριση βοηθητικών προγραμμάτων (Utility Manager), πιέστε το πλήκτρο του λογοτύπου των Windows+U.

    Με μικρή καθυστέρηση ξεκινά ο Αφηγητής (Narrator).
  2. Κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ.
  3. Ελαχιστοποιήστε το παράθυρο διαλόγου Αφηγητής (Narrator).
  4. Κάντε κλικ στο κουμπί OK, για να κλείσετε τη Διαχείριση βοηθητικών προγραμμάτων (Utility Manager).

Κατάσταση

Αυτό το πρόβλημα παρουσιάζεται επειδή το πρόγραμμα Εγκατάστασης (Setup) του OOBE έχει έναν περιορισμό στη σχεδίαση.

Για περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
306902 Τρόπος ρύθμισης παραμέτρων και χρήσης της ανάγνωσης κειμένου στα Windows XP

Σχετικά με αυτό το άρθρο

Αναγν. άρθρου: 873153
Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2006
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:: Microsoft Windows XP Home Edition Service Pack 2 (SP2), Microsoft Windows XP Media Center Edition Service Pack 2 (SP2), Microsoft Windows XP Professional Service Pack 2 (SP2), Microsoft Windows XP Tablet PC Edition 2005
Θέλετε να κάνετε σχόλια για αυτό το άρθρο;
 

Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.