Λαμβάνετε ένα "ΔΙΑΚΟΠΉ: 0x00000050" μήνυμα λάθους όταν προσπαθείτε να κάνετε αναβάθμιση σε Windows XP Service Pack 2 ή Windows XP Tablet PC Edition 2005

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων

Σε αυτό το άρθρο

Show all imageΕμφάνιση όλωνHide all imageΑπόκρυψη όλων

Συμπτώματα

Όταν αναβαθμίσετε τον υπολογιστή σας σε Microsoft Windows XP Service Pack 2 (SP2) ή Microsoft Windows XP Tablet PC Edition 2005, όταν κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης, ο υπολογιστής σταματά απροσδόκητα και εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Εντοπίστηκε πρόβλημα και έχει Windows τερματίστηκε για να αποτραπεί βλάβη στον υπολογιστή σας...
Τεχνική πληροφορίες:
*** STOP: 0X00000050 (0X905108010, 0X00000000, 0X80509443, 0x00000000)
PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA
Σημείωση Οι τέσσερις παράμετροι σε αυτό το σφάλμα μήνυμα ενδέχεται να διαφέρει, ανάλογα με την αιτία του σφάλματος διακοπής.

Σημείωση Το Windows XP SP2 δυνατότητες και τα στοιχεία περιλαμβάνονται στο Windows XP Tablet PC Edition 2005.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα ενδέχεται να προκύψει εάν χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα BootSkin από Stardock Corporation. Το πρόγραμμα BootSkin αλλάζει την εμφάνιση του η οθόνη εκκίνησης του Microsoft Windows XP, χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα οδήγησης οθόνης εκκίνησης. Αυτό το πρόγραμμα οδήγησης ενδέχεται να μην φορτωθεί σωστά κατά την εγκατάσταση του Windows XP SP2 όταν πρώτη επανεκκίνηση του υπολογιστή. Εάν απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα BootSkin πριν από την εγκατάσταση του Windows XP SP2, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το πρόγραμμα ξανά μετά την εγκατάσταση Τα Windows XP SP2.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, απενεργοποιήστε BootSkin πριν από εγκατάσταση των Windows XP Service Pack 2. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο ενεργοποίησης Απενεργοποίηση BootSkin, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία Web υποστήριξης Stardock:
http://www.stardock.com/support.asp
Η Microsoft παρέχει τρίτων κατασκευαστών πληροφορίες για να σας βοηθήσει να βρείτε τεχνική υποστήριξη επικοινωνίας. Αυτή η επαφή πληροφορίες μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Η Microsoft δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών επαφής τρίτων κατασκευαστών.

Κατάσταση

Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Για περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα BootSkin, επισκεφθείτε την τοποθεσία Stardock Web:
http://www.stardock.com/Products/bootskin
Τα προϊόντα τρίτων κατασκευαστών που Ασχολείται με το άρθρο έχουν κατασκευαστεί από εταιρείες που είναι ανεξάρτητες από Από τη Microsoft. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, σιωπηρή ή διαφορετικά, όσον αφορά την επιδόσεις ή την αξιοπιστία αυτών των προϊόντων.

Σχετικά με αυτό το άρθρο

Αναγν. άρθρου: 873159
Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 29 Μαΐου 2011
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:873159
Θέλετε να κάνετε σχόλια για αυτό το άρθρο;
 

Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.