A Project 2002 biztonsági frissítésének ismertetése: 2005. február 8.

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 873355 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása
A Microsoft közzétette az MS05-005. számú biztonsági közleményt, amely a biztonsági frissítésre vonatkozó valamennyi fontos tudnivalót tartalmazza. A cikk tudnivalókat tartalmaz a javításba foglalt fájlokkal és a telepítési lehetőségekkel kapcsolatban is. A biztonsági közlemény teljes szövegét a Microsoft következő webhelyén olvashatja:

A frissítés által megszüntetett problémák felsorolása

A biztonsági közleményben leírt probléma mellett a Project 2002 biztonsági frissítése (KB873355) a Microsoft Project alábbi, a Microsoft Tudásbázisban korábban nem dokumentált hibáját is javítja.

A más dokumentumokra mutató hivatkozások sérülnek


A probléma akkor lép fel, amikor egy Microsoft Project dokumentumban egy, ugyanazon a kiszolgálón vagy számítógépen található másik Project dokumentumra vagy fájlra mutató hivatkozásra kattint. Amennyiben a fájl egy másik mappában található, mint a hivatkozást tartalmazó Project dokumentum, a hivatkozásra kattintva a következő hibaüzenet jelenhet meg:
Ezen a helyen a cím nem érvényes. Ellenőrizze a címet és próbálja újra.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 873355 - Utolsó ellenőrzés: 2005. február 15. - Verziószám: 2.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Project 2002 Professional Edition
  • Microsoft Project Standard 2002
Kulcsszavak: 
kbbug kbfix kbsecvulnerability kbqfe kbsecurity kbsecbulletin kbupdate atdownload KB873355
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com