Az Office 2003 Word Perfect 5.x konverter biztonsági frissítésének áttekintése: 2004. szeptember 14.

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 873378 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

Összefoglaló

A Microsoft biztonsági frissítést adott ki a Microsoft Office 2003 programcsomaghoz. Az alábbi „Tartalom” szakasz a cikk a biztonsági frissítésre vonatkozó információit ismerteti.

BEVEZETÉS

A Microsoft frissítést adott ki a Microsoft Office 2003 programcsomaghoz. Egy biztonsági rés tetszőleges kód futtatására adhat lehetőséget egy ártó szándékkal létrehozott dokumentum konverter által történő megnyitásakor. A frissítés megszünteti ezt a hibát, segítségével a konverter által megnyitott fájlokat a rendszer a megfelelő módon fogja kezelni.

Megjegyzés: A frissítést a Microsoft Office 2003 programcsomag Service Pack 1 (SP1) szervizcsomagja tartalmazza. Amennyiben az Office 2003 ezen szervizcsomagja már megtalálható a számítógépen, a Microsoft Office 2003 WordPerfect 5.x konverter biztonsági frissítését (KB873378) nem szükséges telepítenie.

További információt a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
870924 A legfrissebb Office 2003 szervizcsomag beszerzése (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)


További információ

Részletes tudnivalók a biztonsági frissítéssel kapcsolatban

A biztonsági frissítés által megszüntetett problémák listája

A Microsoft Office 2003 WordPerfect 5.x konverter biztonsági frissítése (KB873378) a Microsoft Tudásbázisban korábban nem dokumentált következő hibát javítja:

A WordPerfect 5.x konverter biztonsági rése


A WordPerfect 5.x konverter biztonsági rése tetszőleges kód futtatására adhat lehetőséget, ha egy Office 2003 program a konverter segítségével nyit meg egy ártó szándékkal létrehozott dokumentumot.

Részletes tudnivalók a telepítéssel kapcsolatban

A biztonsági frissítés beszerzése és telepítése

A biztonsági frissítés ügyfélszámítógépekre telepíthető, illetve felügyeleti változata, valamint a telepítéssel kapcsolatos utasítások és a központi telepítés módszereinek ismertetése egyaránt megtalálható a Microsoft letöltőközpontban. A biztonsági frissítés Microsoft letöltőközpontból való letöltéséhez látogasson el a következő webhelyre:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=hu&FamilyID=A0629800-1889-495B-B25E-4637D6B03250

Miként állapítható meg, hogy telepítve van-e a frissítés?

A biztonsági frissítés az alábbi táblázatban található fájlokat tartalmazza, az itt látható verziószámmal:
  Fájlnév      Verzió
  ----------------------------------
  Msconv97.dll   2003.1100.6252.0
  Wpft532.cnv    2003.1100.6252.0
Ha a táblázatban felsorolt fájlok újabb verziójával rendelkezik, nem szükséges telepítenie a biztonsági frissítést.

További információt a számítógépen található WordPerfect 5.x konverter verziójának megállapításáról a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
821549 Útmutató: Az Office 2003 verziójának megállapítása

Információ rendszergazdák számára – az MSP-fájlok ismertetése

A felügyeleti biztonsági frissítés egy önkicsomagoló futtatható fáljba csomagolt teljes fájlokat tartalmazó Microsoft Windows Installer (.msp kiterjesztésű) javítófájl. A jelen biztonsági frissítést az alábbi MSP-fájl tartalmazza:
Msconvff.msp

Információ rendszergazdák számára – összetevők újratelepítéséhez használható szolgáltatások

A felügyeleti telepítési pont frissítésekor, illetve az Office 2003 programcsomag újbóli gyorsítótárba helyezésekor és ügyfélszámítógépekre történő újratelepítésekor lehetősége van egy a REINSTALL=[szolgáltatások listája] tulajdonságot tartalmazó parancssor végrehajtására. E tulajdonság segítségével meghatározható, hogy újra kívánja-e telepíteni az Office 2003 egyes összetevőit a felügyeleti lemezképből. A Microsoft Office 2003 WordPerfect 5.x konverter biztonsági frissítése (KB873378) esetén a [szolgáltatások listája] paraméter értéke a következő lehet:
 • TextConverters
 • TCWP5Files
Továbbá a REINSTALL=ALL paraméter használatával a Microsoft Office összes összetevőjét újratelepítheti az ügyfélszámítógépre.

A felügyeleti lemezképek és az ügyfélszámítógépek frissítésének részletes eljárásairól a Distributing Office 2003 Product service packs (Az Office 2003 programcsomag szervizcsomagjai) című témakör Updating clients from a patched administrative image (Javított felügyeleti lemezképből történő ügyfélfrissítés) című része nyújt bővebb felvilágosítást. A Distributing Office 2003 Product service packs témakört a Microsoft következő webhelyén találja meg:
http://www.microsoft.com/office/ork/2003/five/ch18/MntA01.htm(Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
Az Office Admin Update Center for Office IT Professionals webhely a Microsoft Office programcsomag összes verziójához tartalmazza a legújabb felügyeleti frissítéseket és stratégiai központi telepítési forrásokat. Az Office Admin Update Center webhelyről további információt a Microsoft alábbi webhelyén talál:
http://technet.microsoft.com/office/bb267346.aspx(Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 873378 - Utolsó ellenőrzés: 2007. szeptember 30. - Verziószám: 2.2
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Office Professional Edition 2003
 • Microsoft Office Basic Edition 2003
 • Microsoft Office Small Business Edition 2003
 • Microsoft Office Standard Edition 2003
 • Microsoft Office Students and Teachers Edition 2003
Kulcsszavak: 
kbsecurity kbconvert kbsecbulletin kbupdate atdownload KB873378
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com