A Visio 2003 alkalmazás legújabb szervizcsomagjának beszerzése

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 873460 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

BEVEZETÉS

A Microsoft Office Visio 2003 szervizcsomagjai a Microsoft Office Visio 2003 alkalmazáshoz kiadott legújabb frissítéseket tartalmazzák. A szervizcsomagok biztonsági, valamint stabilitási és teljesítménybeli fejlesztéseket biztosítanak.

További információ

Microsoft Office Visio 2003 Service Pack 2 (SP2)

Kiadás dátuma: 2005. szeptember 27.

A Visio 2003 Service Pack 2 szervizcsomag letöltésével, valamint a szervizcsomagban található javítások listájának beszerzésével kapcsolatban további információt a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
887622 A Visio 2003 Service Pack 2 szervizcsomag leírása

Microsoft Office Visio 2003 Service Pack 1 (SP1)

Kiadás dátuma: 2004. július 27.

A Visio 2003 Service Pack 1 szervizcsomag letöltésével, valamint a szervizcsomagban található javítások listájának beszerzésével kapcsolatban további információt a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
840663 A Visio 2003 Service Pack 1 szervizcsomag leírása (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 873460 - Utolsó ellenőrzés: 2005. október 3. - Verziószám: 1.6
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Office Visio Professional 2003
  • Microsoft Office Visio Standard 2003
Kulcsszavak: 
kbinfo atdownload kbgetsp KB873460
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com