ID articol: 875364
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

INTRODUCERE

Vă asigurați că obțineți Microsoft Windows XP Service Pack 2 (SP2) activând caracteristica Actualizări automate în Windows XP. Pentru a activa Actualizări automate, vizitați site-ul Web Microsoft:
http://www.microsoft.com/athome/security/protect/windowsxp/updates.aspx
Aveți, de asemenea, posibilitatea să instalați Windows XP Service Pack 2 utilizând următorul site Web Windows de actualizare:
http://update.microsoft.com
De asemenea, aveți posibilitatea să obțineți un pachet de instalare prin rețea pentru Windows XP SP2 de pe următorul site Web Microsoft:
http://go.microsoft.com/?LinkID=806688
Programul Instalare din rețea instalează Windows XP SP2 printr-o rețea către mai multe computere. Pachetul de instalare este autonom și poate actualiza orice instalare Windows XP Home sau Windows XP Professional la Windows XP SP2.

Atât Actualizări automate cât și site-ul Web Windows Update utilizează metoda de instalare Express Install pentru a instala de pe Internet. Instalarea este mult mai redusă decât o instalare de rețea, deoarece programul Express Install minimizează volumul de informații descărcate. Programul Express Install examinează sistemul țintă și compilează o listă de fișiere care trebuie actualizate. Programul Express Install nu descarcă fișiere nenecesare, precum fișierele instrumentului de migrare Microsoft Windows 95 sau fișiere de componente server pentru un computer cu Windows XP Professional.

Fie că utilizați Actualizări automate sau Windows Update, vi se va solicita, până la urmă, instalarea Windows XP SP2. Actualizările vor fi apoi descărcate pe computer când procesul de actualizare determină necesitatea lor. Volumul total descărcat variază între 70 și 260 MO. De îndată ce descărcarea este terminată, va începe instalarea.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Instalarea de pe Internet utilizând Actualizări automate

 1. Faceți clic pe Start, pe Executare, tastați wuaucpl.cpl, apoi faceți clic pe OK.
 2. În caseta de dialog Automatic Updates, faceți clic pe Automatic (recommended), apoi pe OK.

  Computerul va descărca automat și va instala actualizările Windows când este conectat la Internet. În mod implicit, actualizările automate sunt programate să aibă loc la ora 3:00 AM. Dacă nu plănuiți să țineți computerul deschis la această oră, selectați o programare care vi se potrivește mai bine. Pentru informații suplimentare privind modul de a planifica actualizările automate, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în Baza de cunoștințe Microsoft:
  327838 Cum se planifică actualizările automate în Windows Server 2003, în Windows XP și în Windows 2000
  După ce se descarcă actualizările, va apărea un balon în zona de notificare, indicând că actualizările au fost descărcate și sunt gata pentru instalare.
 3. Faceți clic pe balon, pe Express Install, apoi pe Next.

  Un balon din zona de notificare arată că actualizările sunt în curs de instalare în background și că se poate continua lucrul. După ce se termină instalarea, fereastra Automatic Updates afișează următorul mesaj:
  You have successfully updated your computer. You must restart your computer for the updates to take effect.
  Notă După ce faceți clic pe Express Install, va porni expertul de instalare Windows XP Service Pack 2 și este posibil să primiți următorul mesaj:
  Welcome to the Windows XP Service Pack 2 Setup Wizard. Before you install this update, we recommend that you do the following:

  1. Back up your system
  2. Close all open programs

  To complete this installation, Windows might require restarting after you finish this wizard. To continue, click next.
  În plus, expertul de instalare Windows XP Service Pack 2 poate afișa o casetă de dialog cu termenii de licență care conține un acord de licențiere. Pentru a continua instalarea, trebuie să acceptați acordul.
 4. Faceți clic pe Restart Now.

  Notă Computerul va efectua repornirea. După instalare, prima repornire durează, deseori, mult mai mult decât de obicei, deoarece Windows XP Service Pack 2 copiază fișierele care nu s-au copiat în timpul fazei de instalare. Aceasta este o procedură standard, iar computerul se va încărca în mod normal după ce se termină copierea fișierelor.

Instalarea de pe Internet utilizând Windows Update

 1. Vizitați următorul site Web Microsoft:
  http://update.microsoft.com
  .
 2. Faceți clic pe Custom.

  Windows Update scanează computerul și afișează o listă bifată cu actualizări critice, incluzând actualizările de securitate și service pack.
 3. Sub Select by Type, faceți clic pe High Priority.

  Windows Update creează o listă de actualizări potrivite pentru computerul dvs. Actualizările critice sunt selectate pentru descărcare automată.
 4. Faceți clic pe Review and install updates.
 5. Verificați dacă este selectat Windows XP SP2.
 6. Faceți clic pe Install Updates.

  Apare caseta de dialog Installing Updates. Sub Installation Status, Windows Update afișează starea curentă a acțiunilor necesare pentru instalarea Windows XP SP2. Bara Downloading vă informează despre progresul descărcării. După ce se termină descărcarea, bara Installation înlocuiește bara Downloading. Bara Installation vă informează despre progresul instalării și se lansează expertul de instalare Windows XP Service Pack 2. Caseta de dialog Welcome to the Windows XP Service Pack 2 Setup Wizard afișează următorul mesaj:
  Welcome to the Windows XP Service Pack 2 Setup Wizard. Before you install this update, we recommend that you:

  1. Back up your system

  2. Close all open programs

  To complete this installation, Windows might require restarting after you finish this wizard.

  To continue, click next.
 7. Faceți clic pe Next.

  În plus, expertul de instalare Windows XP Service Pack 2 afișează o casetă de dialog License Agreement, care conține un acord pentru licențiere. Citiți acordul de licență. Dacă sunteți de acord cu el, faceți clic pe I Agree.

  Notă Pentru a continua instalarea, trebuie să acceptați acordul.
 8. Faceți clic pe Next. Va fi afișată caseta de dialog Select Options, care va afișa următorul mesaj:
  Setup creates a backup of system files so you can remove Windows XP SP2 if necessary. Click Browse to choose a location for these backup files, or click Next to accept the following location:
  Folderul Uninstall
  C:\Windows\$NtServicePackUninstall$
  Notă Select Options permite setarea unei locații particularizate pentru salvarea dezinstalării (arhivă). Recomandăm să acceptați setările implicite, în afara cazului în care instalarea este efectuată de un utilizator avansat. În mod tipic, instalarea Windows XP SP2 va crea o arhivă, iar această opțiune nu poate fi evitată.
 9. Faceți clic pe Next. Caseta de dialog Updating Your System afișează următorul mesaj:
  Please wait while setup inspects your current configuration, archives your current files and updates your files.
  După terminarea instalării, caseta de dialog Completing the Windows XP Service Pack 2 Setup Wizard va afișa următorul mesaj:
  You have successfully completed the Service Pack 2 Setup Wizard.
  To apply the changes, the wizard has to restart Windows. To restart Windows automatically, click Finish.
  If you want to restart Windows later, select the Do not restart now check box, and then click Finish.
  Do not restart now.
  Notă În mod implicit, caseta de selectare Do not restart now este bifată.
 10. Faceți clic pe Finish. Expertul de instalare Windows XP Service Pack 2 se închide, iar caseta de dialog Installing Updates afișează următorul mesaj:
  Installing Windows XP Service Pack 2,...Done!
  You have successfully updated your computer
  You must restart your computer for the updates to take effect.
  Dacă faceți clic pe Restart now, computerul va fi repornit și va încheia instalarea. Pentru a împiedica repornirea, faceți clic pe Close.

  Notă Windows XP nu va fi funcționa corect până când nu este repornit computerul.
 11. Faceți clic pe Restart Now.

  Notă Computerul va fi repornit. După instalare, prima repornire durează, deseori, mult mai mult decât de obicei, deoarece Windows XP Service Pack 2 copiază fișierele care nu s-au copiat în timpul fazei de instalare. Aceasta este o procedură standard, iar computerul se va încărca în mod normal după ce se termină copierea fișierelor.

Instalarea de pe o partajare de rețea

Administratorul de rețea decide locația pachetului de instalare și metoda utilizată pentru a-l executa. Contactați administratorul de rețea pentru informații despre locația pachetului de instalare și modalitatea de execuție. Dacă nu aveți un administrator de rețea, utilizați secțiunea „Instalarea de pe Internet utilizând Actualizări automate” sau secțiunea „Instalarea de pe Internet utilizând Windows Update”.

După descărcarea Windows XP SP2 de pe o partajare de rețea, urmați acești pași pentru a instala Windows XP SP2 utilizând expertul de instalare Windows XP Service Pack 2:
 1. După descărcarea pachetului de instalare, executați-l pentru a porni instalarea. Pachetul de instalare extrage fișierele care sunt necesare pentru instalarea Windows XP SP2. Pachetul de instalare afișează fereastra de urmărire a desfășurării Extragere fișiere în timpul procesului de extragere. După ce extragerea este completă, se lansează expertul instalare Windows XP Service Pack 2 și veți primi următorul mesaj:
  Welcome to the Windows XP Service Pack 2 Setup Wizard. Before you install this update, we recommend that you:

  1. Back up your system

  2. Close all open programs

  To complete this installation, Windows might require restarting after you finish this wizard.

  To continue, click next.
  Notă Când se ajunge la această interfață, se poate remarca existența unui volum semnificativ de activitate pe disc. Acest comportament este cauzat de modul în care expertul instalare Windows XP Service Pack 2 utilizează un fir separat pentru a inventaria fișierele pe disc. Acest fir poate procesa în continuare când se ajunge la ecranul de bun venit al expertului.
 2. Faceți clic pe Next. În plus, expertul de instalare Windows XP Service Pack 2 afișează o casetă de dialog License Agreement, care conține un acord pentru licențiere. Citiți acordul de licență. Dacă sunteți de acord cu el, selectați I Agree.

  Notă Pentru a continua instalarea, trebuie să acceptați acordul.
 3. Faceți clic pe Next. Va apărea caseta de dialog Select Options, care va afișa următorul mesaj:
  Programul de instalare creează o copie de rezervă a fișierelor de sistem, astfel încât să se poată dezinstala service pack, dacă este necesar. Faceți clic pe Răsfoire pentru a alege o locație pentru aceste fișiere de rezervă sau faceți clic pe Next pentru a accepta următoarea locație:
  Folderul Uninstall
  C:\Windows\$NtServicePackUninstall$
  Notă Select Options permite setarea unei locații particularizate pentru salvarea dezinstalării (arhivă). Recomandăm să acceptați setările implicite, în afara cazului în care instalarea este efectuată de un utilizator avansat. În mod tipic, instalarea Windows XP Service Pack 2 va crea o arhivă, iar această opțiune nu poate fi evitată.
 4. Faceți clic pe Next. Caseta de dialog Updating Your System afișează următorul mesaj:
  Please wait while setup inspects your current configuration, archives your current files and updates your files.
  După terminarea instalării, caseta de dialog Completing the Windows XP Service Pack 2 Setup Wizard va afișa următorul mesaj:
  You have successfully completed the Service Pack 2 Setup Wizard.
  To apply the changes, the wizard has to restart Windows. To restart Windows automatically, click Finish.
  If you want to restart Windows later, select the Do not restart now check box, and then click Finish.

  Do not restart now.
  Dacă faceți clic pe Finish, computerul va fi repornit și va încheia instalarea. Pentru a împiedica repornirea, faceți clic pentru a bifa caseta de selectare Do not restart now.

  Notă Windows XP nu va fi funcționa corect până când nu este repornit computerul.
 5. Faceți clic pe Finish. Computerul va fi repornit acum. Frecvent, după instalare, prima repornire durează mult mai mult decât de obicei, deoarece Windows XP Service Pack 2 copiază fișierele care nu s-au copiat în timpul fazei de instalare. Aceasta este o procedură standard, iar computerul se va încărca în mod normal după ce se termină copierea fișierelor.

Proprietă?i

ID articol: 875364 - Ultima examinare: 3 februarie 2011 - Revizie: 6.2
Cuvinte cheie: 
atdownload kbwindowsupdate kbupgrade kbsetup kbinfo KB875364

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com