Τον υπολογιστή σας που βασίζεται στα Windows XP δεν επανέλθει από κατάσταση αναμονής όταν μετακινείτε το ποντίκι USB ή πιέστε ένα πλήκτρο του πληκτρολογίου USB

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 878467 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν ισχύουν όλες οι ακόλουθες συνθήκες, ενδέχεται να μην έχετε τη δυνατότητα να επανέλθει ο υπολογιστής σας που βασίζεται σε Microsoft Windows XP, όταν μετακινείτε το ποντίκι USB ή πιέστε ένα πλήκτρο του πληκτρολογίου USB:
  1. Έχετε ποντίκι Ενιαίου σειριακού διαύλου (USB) ή ένα πληκτρολόγιο USB συνδεδεμένο στον υπολογιστή σας που βασίζεται στα Windows XP.
  2. Μπορείτε να θέσετε τον υπολογιστή σας που βασίζεται σε Windows XP σε κατάσταση αναμονής.
  3. Ενώ ο υπολογιστής σας που βασίζεται σε Windows XP ετοιμάζεται να εισαγάγετε αναμονής, μετακινείτε το ποντίκι USB ή πιέστε ένα πλήκτρο του πληκτρολογίου USB.

    ΣΗΜΕΙΩΣΗΤο ποντίκι USB και το πληκτρολόγιο USB και τα δύο συνδέονται στο ίδιο κεντρικό ελεγκτή USB.
Επιπλέον, μετά την επαναφορά του υπολογιστή που βασίζεται στα Windows XP, χρησιμοποιώντας το κουμπί τροφοδοσίας, το ποντίκι USB και το πληκτρολόγιο USB ενδέχεται να μην λειτουργούν σωστά.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή η μετακίνηση του ποντικιού USB ή πατηθεί ένα πλήκτρο του πληκτρολογίου USB, ενώ ο υπολογιστής σας που βασίζεται σε Windows XP έγινε εισαγωγή σε κατάσταση αναμονής. Κατά την αναστολή ενός υπολογιστή που βασίζεται στα Windows XP, έχει οριστεί η σημαία USBPORT_FDOFLAG_SUSPENDED. Στην περίπτωση αυτή έχει οριστεί η σημαία USBPORT_FDOFLAG_SUSPENDED, πριν από τον υπολογιστή που βασίζεται σε Windows XP βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής.

Όταν μετακινείτε το ποντίκι USB, ενώ ο υπολογιστής βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής, το πρόγραμμα οδήγησης USBPORT.sys καλεί τοUSBPORT_CompletePdoWaitWakeFunction. Αυτή η κλήση είναι μια προσπάθεια για να επαναφέρετε τον υπολογιστή από την κατάσταση αναμονής, αλλά αυτή η κλήση παρουσιάζεται πριν ο υπολογιστής έχει εισαγάγει πλήρως σε κατάσταση αναμονής. Επομένως, το ποντίκι USB και άλλες συσκευές USB που μοιράζονται τον ίδιο ελεγκτή κεντρικού υπολογιστή ενδέχεται να σταματήσει να ανταποκρίνεται.

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας που βασίζεται στα Windows XP.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην ενότητα "Ισχύει για".

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 878467 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 4.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows XP Home Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbdriver kbsettings kbmaintenance kbperformance kbhardware kbtshoot kbprb kbmt KB878467 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:878467

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com