Τρόπος αντιμετώπισης προβλημάτων εντοπισμού και σύνδεσης Bluetooth στο Windows XP Service Pack 2

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 883258 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Μετά την εγκατάσταση του Windows XP Service Pack 2 (SP2), μια συσκευή Bluetooth που ήδη διαθέτετε λειτουργούσε σωστά στο Windows XP SP1 και που υποστηρίζεται Bluetooth ασύρματες συσκευές ενδέχεται να μην λειτουργούν σωστά. Αυτό το άρθρο περιγράφει τον τρόπο αντιμετώπισης προβλημάτων:
 • Ζητήματα εντοπισμού συσκευών Bluetooth.
 • Ζητήματα εντοπισμού υπηρεσιών.
 • Ζητήματα εντοπισμού και σύνδεσης συσκευών.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Αυτό το άρθρο περιέχει βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων που αφορούν τη συσκευή Bluetooth σας εάν η συσκευή σας σταματήσει να λειτουργεί μετά την εγκατάσταση του Windows XP Service Pack 2.

Περισσότερες πληροφορίες

Βασική αντιμετώπιση προβλημάτων

Αυτή η ενότητα του άρθρου περιέχει βασικές μεθόδους αντιμετώπισης προβλημάτων για να επιλύσετε ζητήματα Bluetooth που ενδέχεται να προκύψουν μετά την εγκατάσταση του Windows XP Service Pack 2.

Τα βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων σε αυτήν την ενότητα είναι κατάλληλος για αρχάριους έως ενδιάμεσους χρήστες. Εάν τα βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων σε αυτήν την ενότητα δεν επιλύσουν το πρόβλημά σας, μπορείτε να δοκιμάστε τα βήματα του "Αντιμετώπιση προβλημάτων για προχωρημένους"ενότητα παρακάτω σε αυτό το άρθρο.

Αυτή η ενότητα του άρθρου καλύπτονται τα εξής θέματα:

Τα βήματα που πρέπει να δοκιμάσετε πρώτα

Πρώτα, δοκιμάστε τα ακόλουθα βασικά βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων. Γρήγορα ίσως επιλύσουν το πρόβλημά σας.
 1. Εάν η συσκευή Bluetooth χρησιμοποιεί μπαταρίες, βεβαιωθείτε ότι οι μπαταρίες είναι χρέωση.
 2. Εάν η συσκευή Bluetooth χρησιμοποιεί έναν πομποδέκτη που συνδέεται στον υπολογιστή σας μέσω μιας θύρας USB, δοκιμάστε να συνδέσετε τον πομποδέκτη σε άλλη θύρα USB στον υπολογιστή σας.
 3. Εάν υπάρχουν πολλές συσκευές Bluetooth συνδεδεμένη στον υπολογιστή σας, να καταργήσετε προσωρινά τις συσκευές που δεν αντιμετωπίζετε προβλήματα. Εάν υπάρχουν πρόσθετες συσκευές USB, δοκιμάστε να καταργήσετε όλες τις συσκευές USB που δεν χρειάζεται να έχετε εγκαταστήσει κατά τη διαδικασία αντιμετώπισης προβλημάτων. Εάν έχετε πολλές συσκευές που είναι συνδεδεμένες μέσω USB, αυτό μπορεί να παρεμποδίσει έναν πομποδέκτη Bluetooth.
 4. Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή Bluetooth που αντιμετωπίζετε είναι ενεργοποιημένη και ότι είναι ενεργοποιημένη.

Τα βήματα για να δοκιμάσετε εάν η συσκευή Bluetooth δεν εντοπίζεται κατά την προσθήκη της συσκευής

Μέθοδος 1: Βεβαιωθείτε ότι είναι εγκατεστημένο το Windows XP Service Pack 2
Βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκατεστημένο το Windows XP SP2. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Εκτέλεση.
 2. Στο πλαίσιο Άνοιγμα , πληκτρολογήστε winver.exe, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί OK.
 3. Στο παράθυρο διαλόγου Πληροφορίες για τα Windows , βεβαιωθείτε ότι είναι εγκατεστημένο το Windows XP SP2.

  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  Σχετικά με το παράθυρο διαλόγου των Windows


 4. Εάν αναγράφεται το Windows XP Service Pack 2, δοκιμάστε τη μέθοδο 2. Εάν δεν αναγράφεται εάν τα Windows XP Service Pack 2, εγκαταστήστε ξανά το service pack. Για να εγκαταστήσετε το Windows XP Service Pack 2, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Στον Internet Explorer, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
   http://Update.Microsoft.com/
  2. Εάν υπάρχουν σημαντικές ενημερωμένες εκδόσεις είναι διαθέσιμες για τον υπολογιστή σας, εγκαταστήστε τους. Για να γίνει αυτό, κάντε κλικ στο κουμπί εγκατάσταση ενημερωμένων εκδόσεων.Εάν σας ζητηθεί να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας μετά την εγκατάσταση όλων των ενημερωμένων εκδόσεων, κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας.

   Σημαντικό Ίσως χρειαστεί να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας μετά την εγκατάσταση ορισμένων ενημερωμένων εκδόσεων. Όταν κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας, θα εμφανίζεται πλέον το περιεχόμενο που προβάλλετε αυτήν τη στιγμή. Έτσι, πριν να συνεχίσετε, μπορεί να είναι χρήσιμο να δημιουργήσετε μια συντόμευση σε αυτήν τη σελίδα Web στην επιφάνεια εργασίας σας, έτσι ώστε να μπορείτε εύκολα να επιστρέψετε σε αυτήν τη σελίδα, κάνοντας διπλό κλικ στη συντόμευση. Για να δημιουργήσετε μια συντόμευση σε αυτήν τη σελίδα Web στην επιφάνεια εργασίας σας, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
   1. Κάντε δεξιό κλικ σε αυτήν τη σελίδα και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην εντολή Δημιουργία συντόμευσης.
   2. Στο παράθυρο διαλόγου του Internet Explorer, κάντε κλικ στο κουμπί Ναι για να δημιουργήσετε μια συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας σας.
Μέθοδος 2: Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή Bluetooth είναι δυνατός ο εντοπισμός και ότι ο υπολογιστής σας έχει ρυθμιστεί για να ενεργοποιήσετε τις συσκευές με δυνατότητα Bluetooth για να συνδέσετε στον υπολογιστή σας
 1. Κάντε δεξιό κλικ στο εικονίδιο Bluetooth στην περιοχή ειδοποιήσεων και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Άνοιγμα ρυθμίσεις Bluetooth.

  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  Το εικονίδιο Bluetooth


  Σημείωση Εάν το εικονίδιο Bluetooth δεν υπάρχει στην περιοχή ειδοποιήσεων, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, κάντε κλικ στην εντολή Εκτέλεση, πληκτρολογήστε bthprops.cpl, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί OK. Για να χρησιμοποιήσετε την εντολή bthprops.cpl , βεβαιωθείτε ότι το Windows XP SP2 υποστηρίζει τον προσαρμογέα Bluetooth και ο προσαρμογέας Bluetooth έχει εγκατασταθεί με επιτυχία στον υπολογιστή σας που βασίζεται σε Windows XP SP2.Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης του προσαρμογέα Bluetooth και συσκευές Bluetooth στο Windows XP Service Pack 2, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
  883259 Πώς να εγκαταστήσετε και να ρυθμίσετε τις παραμέτρους συσκευών Bluetooth στο Windows XP Service Pack 2
 2. Στην καρτέλα " Επιλογές ", κάντε κλικ για να επιλέξετε το πλαίσιο ελέγχου Ενεργοποίηση εντοπισμού και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί εφαρμογή.

  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  Πλαίσιο διαλόγου συσκευές με δυνατότητα Bluetooth


 3. Για να επιτρέψετε σε συσκευές Bluetooth να συνδεθούν στον υπολογιστή σας, κάντε κλικ για να επιλέξετε το πλαίσιο ελέγχου επιτρέπεται σε συσκευές Bluetooth να συνδεθούν σε αυτόν τον υπολογιστή και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί OK.

  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  Πλαίσιο διαλόγου συσκευές με δυνατότητα Bluetooth


Για προχωρημένους βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων

Αυτή η ενότητα προορίζεται για προχωρημένους χρήστες υπολογιστών. Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με την αντιμετώπιση προβλημάτων για προχωρημένους, μπορεί να θέλετε να ζητήσετε βοήθεια από κάποιον ή επικοινωνήστε με την υποστήριξη. Για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο για να το κάνετε αυτό, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://support.Microsoft.com/contactus/
Στην ενότητα του άρθρου καλύπτονται τα εξής θέματα.Σημαντικό Αυτή η ενότητα, μέθοδος ή εργασία περιέχει βήματα που σας καθοδηγούν να τροποποιήσετε το μητρώο. Ωστόσο, ενδέχεται να προκύψουν σοβαρά προβλήματα λόγω λανθασμένης τροποποίησης του μητρώου. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε αυτά τα βήματα προσεκτικά. Για επιπλέον προστασία, δημιουργήστε αντίγραφο ασφαλείας του μητρώου πριν το τροποποιήσετε. Στη συνέχεια, μπορείτε να επαναφέρετε το μητρώο εάν προκύψει κάποιο πρόβλημα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
322756 Τρόπος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου στα Windows

Τι μπορείτε να κάνετε αν οι συσκευές Bluetooth που διαθέτω δεν λειτουργούν

Εάν η συσκευή Bluetooth που διαθέτετε λειτουργούσε σωστά στο Windows XP SP1, ορισμένα προγράμματα οδήγησης Bluetooth ενδέχεται να μην έχουν ενημερωθεί σωστά.

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Εκτέλεση.
 2. Τύπος regedit, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί OK.
 3. Εντοπίστε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο ακόλουθο δευτερεύον κλειδί μητρώου:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\ {e0cbf06c-cd8b-4647-bb8a-263b43f0f974}
 4. Στο μενού Επεξεργασία , κάντε κλικ στο κουμπί " Διαγραφή".
 5. Στο μενού αρχείο , κάντε κλικ στο κουμπί Exit για να κλείσετε τον Επεξεργαστή μητρώου.
 6. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Εκτέλεση.
 7. Τύπος devmgmt.msc, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί OK.
 8. Εντοπίστε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην ασύρματη συσκευή Bluetooth.
 9. Από το μενού " ενέργεια ", κάντε κλικ στην εντολή Κατάργηση εγκατάστασης για να καταργήσετε τη συσκευή Bluetooth.
 10. Μετά την κατάργηση της συσκευής Bluetooth, κάντε κλικ στην επιλογή ανίχνευση για αλλαγές υλικού στο μενού ενέργεια .
 11. Μετά το Bluetooth σωστά εντοπίστηκε συσκευή, τότε εγκαθίστανται προγράμματα οδήγησης Bluetooth του Windows XP SP2. Στο μενού αρχείο , κάντε κλικ στο κουμπί Exit για να κλείσετε τη Διαχείριση συσκευών.

Τι μπορείτε να κάνετε όταν η συσκευή δεν εντοπίζεται

 1. Στη Διαχείριση συσκευών, εντοπίστε Ασύρματοι Bluetoothκαι, στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι εμφανίζεται η ασύρματη συσκευή. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Εκτέλεση.
  2. Τύπος devmgmt.msc, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί OK.
  3. Εντοπίστε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην ασύρματη συσκευή Bluetooth.

   Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
   Διαχείριση συσκευών


 2. Προσδιορίστε ποιες άλλες συσκευές USB είναι αυτήν τη στιγμή συνδεδεμένοι. Η συσκευή Bluetooth ενδέχεται να μην έχει αρκετή ισχύ.

  Εάν δεν υπάρχουν καταχωρήσεις στη Διαχείριση συσκευών ή στον πίνακα ελέγχου, ο πομποδέκτης δεν προμηθεύεται ικανοποιητική ισχύ για εντοπισμό. Προσπαθήστε να αποσυνδέσετε τις υπόλοιπες συσκευές USB.

  Εάν υπάρχουν καταχωρήσεις Device Manager και του πίνακα ελέγχου για μια συσκευή, αλλά η συσκευή δεν εντοπίζεται ή δεν συνδέεται σωστά, η συσκευή ενδέχεται να μην έχει γίνει έλεγχος ταυτότητας μέσω του λογισμικού.

Σημειώσεις
 • Όταν ο πομποδέκτης δεν είναι συνδεδεμένο, τα Windows θα καταργήσουν το ασύρματοι Bluetooth κατηγορία στο Device Manager, αλλά το εικονίδιο Bluetooth συσκευές θα παραμείνει στον πίνακα ελέγχου.
 • Συσκευές Bluetooth απαιτούν συνήθως ένταση 500 milliamp (mA). Προσδιορίστε ποιες άλλες συσκευές USB είναι συνδεδεμένες. Ίσως χρειαστεί να προσθέσετε έναν αυτόνομο διανομέα για να υποστηρίξετε πρόσθετες συσκευές σε μια θύρα USB.
 • Εάν η συσκευή πραγματοποιεί έλεγχο ταυτότητας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εντοπισμού, καταργήστε τη συσκευή και στη συνέχεια προσθέστε την ξανά χωρίς κλειδί πρόσβασης.
 • Εάν τα προηγούμενα βήματα δεν επιλύσουν το ζήτημα, δοκιμάστε τη συσκευή σε άλλον υπολογιστή. Εάν η συσκευή δεν λειτουργεί σε έναν άλλο υπολογιστή, το πρόβλημα βρίσκεται στα Windows.

Τι μπορείτε να κάνετε εάν αντιμετωπίζετε αργής σύνδεσης με μια συσκευή Bluetooth ή η συσκευή αποσυνδέεται

Αν οι συσκευές Bluetooth έχετε αργή σύνδεση ή αν τους αποσυνδέσετε, προσδιορίστε τα εξής:
 • Είναι οι συσκευές στην κατάλληλη απόσταση; Οι συσκευές μπορεί να βρίσκονται στα όρια της εμβέλειάς τους. Μετακινήστε τις συσκευές πιο κοντά μεταξύ τους. Εναλλακτικά, οι συσκευές μπορεί να βρίσκονται πολύ κοντά μεταξύ τους. Μετακινήστε τις συσκευές μεγαλύτερη απόσταση μεταξύ τους. Επίσης, ανατρέξτε στην τεκμηρίωση του κατασκευαστή για την εμβέλεια μετάδοσης της συσκευής.
 • Είναι μία από τις συσκευές απασχολημένη; Για παράδειγμα, ένας εκτυπωτής μπορεί να έχει άλλες συνδέσεις που εμποδίζουν τη σύνδεση. Για να αποτρέψετε πάρα πολλών συνδέσεων, ρυθμίστε τις συσκευές σας, ώστε να μην είναι δυνατός ο εντοπισμός. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Κάντε δεξιό κλικ στο εικονίδιο Bluetooth στην περιοχή ειδοποιήσεων και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Άνοιγμα ρυθμίσεις Bluetooth. Εάν το εικονίδιο Bluetooth δεν υπάρχει στην περιοχή ειδοποιήσεων, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, κάντε κλικ στην εντολή Εκτέλεση, πληκτρολογήστε bthprops.cpl, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί OK.
  2. Στην καρτέλα " Επιλογές ", κάντε κλικ για να καταργήστε το σημάδι επιλογής από το πλαίσιο ελέγχου Ενεργοποίηση εντοπισμού , κάντε κλικ στην εφαρμογήκαι, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί OK.

   Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
   Πλαίσιο διαλόγου συσκευές με δυνατότητα Bluetooth


 • Υπάρχουν άλλες συσκευές που λειτουργούν στο ίδιο εύρος συχνότητας με τις συσκευές Bluetooth; Οι ραδιοσυχνότητες Bluetooth είναι 2,4 gigahertz (GHz). Άλλες συσκευές ενδέχεται να περιλαμβάνουν τα εξής:
  • Ασύρματα τηλέφωνα που χρησιμοποιούν συχνότητα 2,4 GHz.
  • Φούρνοι μικροκυμάτων.
  • Συσκευές x 10, όπως αυτές που ρυθμίζουν τον αυτόματο φωτισμό και τα τηλεχειριστήρια.
  • Δίκτυα που χρησιμοποιούν το ασύρματο πρωτόκολλο 802.11. (Αυτά τα δίκτυα είναι επίσης γνωστά ως δίκτυα Wi-Fi.)
  Σημείωση Νερό και οι τοίχοι μπορούν να επηρεάσουν τις μεταδόσεις ραδιοφωνικών σημάτων Bluetooth.

Τι μπορείτε να κάνετε εάν κάποια συσκευή Bluetooth δυνατότητες δεν λειτουργούν πλέον

Αυτό το ζήτημα ενδέχεται να προκύψει επειδή τα προγράμματα οδήγησης Bluetooth που παρέχονται από τη Microsoft, υποστηρίζουν ένα διαφορετικό σύνολο προφίλ από τα προγράμματα οδήγησης που παρέχονται από ορισμένους άλλους προμηθευτές. Τα προγράμματα οδήγησης που παρέχονται από τη Microsoft είναι επίσης υπογεγραμμένα και επομένως θα εγκαθίστανται αντί για ένα πρόγραμμα οδήγησης άλλου κατασκευαστή για προσαρμογείς με υποστήριξη Bluetooth. Το πρόγραμμα Εγκατάστασης (Setup) του Windows XP SP2 θα προσπαθήσει να εντοπίσει αν υπάρχει ένα πρόγραμμα οδήγησης άλλου κατασκευαστή. Εάν είναι εγκατεστημένο το πρόγραμμα οδήγησης άλλου κατασκευαστή, δεν θα εγκαταστήσει τα προγράμματα οδήγησης Bluetooth που παρέχονται από τη Microsoft. Η ενέργεια αυτή επιβεβαιώνει ότι δεν έχει τροποποιηθεί μια υπάρχουσα ρύθμιση παραμέτρων. Εάν τα δύο παρεχόμενα προγράμματα οδήγησης εγκαταστάθηκαν και ο ασύρματος Bluetooth είναι συνδεδεμένος στον υπολογιστή, το πρόγραμμα οδήγησης που παρέχεται από τη Microsoft θα φορτωθεί επειδή είναι υπογεγραμμένο.

Εάν οι λειτουργίες που λείπουν είναι σημαντικές, ενδέχεται να μπορείτε να επαναφέρετε την υποστήριξη τρίτων κατασκευαστών. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα.

Σημείωση Τα παρακάτω βήματα προϋποθέτουν ότι έχει εγκατασταθεί το λογισμικό τρίτων κατασκευαστών. Εάν δεν είναι, εγκαταστήστε το λογισμικό σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή. Στη συνέχεια, ακολουθήστε αυτά τα βήματα από το σημείο της διαδικασίας εγκατάστασης όπου ο προσαρμογέας είναι συνδεδεμένος στον υπολογιστή.
 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Εκτέλεση.
 2. Τύπος devmgmt.msc, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί OK.
 3. Εντοπίστε και κατόπιν αναπτύξτε Ασύρματοι Bluetooth.
 4. Κάντε δεξιό κλικ στον προσαρμογέα Bluetooth και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Ιδιότητες.
 5. Στην καρτέλα " πρόγραμμα οδήγησης ", κάντε κλικ στο κουμπί " Ενημέρωση προγράμματος οδήγησης".
 6. Εγκαταστήστε το ενημερωμένο πρόγραμμα οδήγησης με μη αυτόματο τρόπο, χρησιμοποιώντας την επιλογή έχετε δίσκο στον οδηγό. Εντοπίστε τα αρχεία εγκατάστασης του κατασκευαστή και, στη συνέχεια, βρείτε το αρχείο .inf που απαιτείται για την εγκατάσταση του προγράμματος οδήγησης.

  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  Οδηγός ενημέρωσης υλικού  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  Οδηγός ενημέρωσης υλικού


 7. Ολοκληρώστε τα βήματα εγκατάστασης λογισμικού του κατασκευαστή.
Σε αυτό το σημείο, του τρίτου που παρέχει προγράμματα οδήγησης θα πρέπει να λειτουργούν. Εάν σε οποιοδήποτε σημείο επαναλάβετε την απαρίθμηση του προσαρμογέα Bluetooth, θα εγκατασταθούν ξανά το πρόγραμμα οδήγησης της Microsoft και θα πρέπει να επαναλάβετε τη διαδικασία. Αυτό το ζήτημα προκύπτει μόνο αν καταργηθεί το πρόγραμμα οδήγησης άλλου κατασκευαστή ή αν εγκατασταθεί άλλο μοντέλο προσαρμογέα.

Τι μπορείτε να σκεφτείτε εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τις συνδέσεις του προσωπικού δικτύου (PAN)

Λάβετε υπόψη σας τα ακόλουθα σημεία:
 • Η συσκευή μπορεί να βρίσκεται εκτός εμβέλειας. Όταν παρουσιαστεί αυτό το ζήτημα, λαμβάνετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
  Τα Windows δεν ήταν δυνατό να συνδεθεί με τη συσκευή δικτύου Bluetooth. Αυτό μπορεί να είναι απενεργοποιημένη, εκτός εμβέλειας ή να μην έχει ρυθμιστεί ώστε να δέχεται συνδέσεις. Ανατρέξτε στην τεκμηρίωση της συσκευής σας για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης παραμέτρων, έτσι ώστε να δέχεται συνδέσεις.
 • Η συσκευή ενδέχεται να απαιτεί επανάληψη του ελέγχου ταυτότητας. Όταν παρουσιαστεί αυτό το ζήτημα, θα λάβετε το μήνυμα λάθους:
  Η συσκευή δικτύου Bluetooth απαιτεί επανάληψη του ελέγχου ταυτότητας. Θέλετε να συνεχίσετε με αυτό το βήμα;

  Πατήστε "Ναι", εάν θέλετε να γίνει επανέλεγχος της ταυτότητας της συσκευής.

  Πατήστε "Όχι" για να επιστρέψετε στο παράθυρο διαλόγου "συσκευές δικτύου Bluetooth".
 • Για άλλα ζητήματα, ενδέχεται να λάβετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
  Η σύνδεση με τη συσκευή δικτύου Bluetooth απέτυχε. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο για να επιλύσετε αυτό το θέμα, ανατρέξτε στην τεκμηρίωση της συσκευής σας.

Τι μπορείτε να σκεφτείτε αν μια συσκευή Bluetooth δεν μπορεί να εντοπίσει τις αντίστοιχες υπηρεσίες

Εάν δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε μια υπηρεσία για τη συσκευή σας, προσδιορίστε τα εξής:
 • Είναι η συσκευή Bluetooth φιλτράρισμα σωστά; Μετά την εγκατάσταση και τον έλεγχο της ταυτότητας μιας συσκευής Bluetooth, η συσκευή ενδέχεται να παρέχει έναν αριθμό υπηρεσιών οι οποίες δεν σχετίζονται με τον τύπο της συσκευής. Οι υπηρεσίες αυτές ενεργοποιούν διάφορες λειτουργίες μεταξύ του υπολογιστή και της συσκευής. Για παράδειγμα, τη συσκευή μπορεί να παρέχει υπηρεσίες δικτύου μέσω τηλεφώνου. Κάποια άλλη συσκευή, όπως ο υπολογιστής σας, μπορεί επίσης να παρέχει το δίκτυο μέσω τηλεφώνου. Στην περίπτωση αυτή, πρέπει να φιλτράρετε άλλες συσκευές μέσω τηλεφώνου για να εμποδίσει τη σύνδεση μέσω τηλεφώνου για το.

  Εάν εγκαθιστάτε έναν εκτυπωτή Bluetooth, χρησιμοποιώντας τον Οδηγό προσθήκης εκτυπωτή, φίλτρα δεν είναι διαθέσιμα. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τη συσκευή που αναζητάτε, προσπαθήστε να εγκαταστήσετε τον εκτυπωτή χρησιμοποιώντας Ασύρματη σύνδεση του πίνακα ελέγχου.
 • Η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη; Η συσκευή δεν προσφέρει την υπηρεσία που αναζητάτε; Συσκευές Bluetooth συνοδεύονται από διαφορετικές υπηρεσίες. Οι υπηρεσίες ενδέχεται να διαφέρουν, ανάλογα με τη συσκευή, και όχι όλες τις συσκευές θα έχουν τις ίδιες υπηρεσίες. Για παράδειγμα, υπάρχουν πολλά προφίλ εκτύπωσης που ενδέχεται να είναι διαθέσιμες. Ωστόσο, τα Windows XP υποστηρίζουν μόνο την εκτύπωση προφίλ αντικατάστασης καλωδίων για εκτύπωση σε έναν εκτυπωτή Bluetooth.
 • Υπάρχουν διαθέσιμες άλλες υπηρεσίες; Υπάρχουν άλλες έγκυρες υπηρεσίες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε; Η συσκευή Bluetooth ενδέχεται να υπάρχουν υπηρεσίες. Η συσκευή ενδέχεται να πραγματοποιεί φιλτράρισμα για μια υπηρεσία που υποστηρίζει η συσκευή, αλλά ότι ο υπολογιστής σας δεν την υποστηρίζει. Εάν η συσκευή δεν είναι δυνατό να εντοπίσει την υπηρεσία, επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή για βοήθεια γρήγορα σε λειτουργία τη συσκευή. Ενδέχεται να απαιτείται επιπλέον λογισμικό.

  Η συσκευή ενδέχεται να απαιτεί έλεγχο ταυτότητας, για να επιλέξετε τις υπηρεσίες. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να συνδεθείτε στο Internet από το κινητό σας τηλέφωνο Bluetooth, πρέπει να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία δικτύου μέσω τηλεφώνου. Πρέπει να εγκατασταθεί και να γίνει έλεγχος ταυτότητας για να επιλέξετε την υπηρεσία δικτύου μέσω τηλεφώνου του κινητού τηλεφώνου. Σε αυτήν την περίπτωση, εγκαταστήστε τη συσκευή από Ασύρματη σύνδεση του πίνακα ελέγχου.

Τι μπορείτε να κάνετε εάν η συσκευή Bluetooth χάσει τη σύνδεσή της

Αυτό το ζήτημα μπορεί να προκύψει όταν η συσκευή Bluetooth δεν αναγνωρίζει τη ζεύξη με τον υπολογιστή σας που βασίζεται στα Windows XP. Ορισμένες φορές, η ζεύξη πληροφοριών για μια συσκευή ενδέχεται να χαθούν, είτε επειδή έγινε επαναφορά μιας συσκευής ή εξαιτίας άλλων ζητημάτων.

Αν οι συσκευές Bluetooth δεν μπορεί να συνδεθεί στον υπολογιστή σας που βασίζεται στα Windows XP, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Ανοίξτε το στοιχείο Συσκευές Bluetooth στον πίνακα ελέγχου και, στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι η συσκευή υπάρχει στη λίστα. Εάν η συσκευή υπάρχει στη λίστα, τα Windows XP δεν έχουν χάσει τις πληροφορίες ζεύξης.

  Σημείωση Για να χρησιμοποιήσετε Συσκευές Bluetooth στον πίνακα ελέγχου, βεβαιωθείτε ότι ο προσαρμογέας Bluetooth υποστηρίζεται από το Windows XP SP2 και ότι ο προσαρμογέας Bluetooth έχει εγκατασταθεί με επιτυχία στον υπολογιστή σας που βασίζεται σε Windows XP SP2.Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης του προσαρμογέα Bluetooth και συσκευές Bluetooth στο Windows XP Service Pack 2, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
  883259 Πώς να εγκαταστήσετε και να ρυθμίσετε τις παραμέτρους συσκευών Bluetooth στο Windows XP Service Pack 2


  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  Οδηγός ενημέρωσης υλικού


 2. Προσδιορίστε εάν η συσκευή έχει χάσει τις πληροφορίες ζεύξης.


Για βοήθεια σχετικά με προβλήματα συσκευών στα Windows Vista, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο web:

Αναφορές

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με μια συσκευή Buetooth στο Windows XP Service Pack 2, κάντε κλικ στους αριθμούς των άρθρων παρακάτω, για να προβάλετε τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
840635 Δεν είναι δυνατό να εγκαταστήσετε μια συσκευή Bluetooth, μετά την εγκατάσταση του Windows XP Service Pack 2
889814 Τρόπος κατάργησης υποστήριξη ασύρματη συσκευή Bluetooth στο Windows XP Service Pack 2
841803 Λίστα με προγράμματα οδήγησης ασύρματος Bluetooth που περιλαμβάνονται στο Windows XP SP2

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 883258 - Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 3 Μαρτίου 2014 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows XP Service Pack 2
Λέξεις-κλειδιά: 
kbresolve kbnomt kbgraphxlink kbscreenshot kbhardware kbwireless kbtshoot kbmt KB883258 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 883258

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com