Πώς μπορείτε να αλλάξετε την προεπιλεγμένη θέση που χρησιμοποιεί το Outlook 2003 ή το Outlook 2002, για να δημιουργήσετε ή να ανοίξετε ένα αρχείο προσωπικών φακέλων (.pst)

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 883401 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Microsoft Office Outlook 2003 και το Microsoft Outlook 2002 χρησιμοποιεί μια προεπιλεγμένη θέση για να δημιουργήσετε και να ανοίξετε ένα αρχείο προσωπικών φακέλων (.pst). Ωστόσο, εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια διαφορετική θέση ως την προεπιλεγμένη θέση για να δημιουργήσετε και να ανοίξετε ένα αρχείο .pst, μπορείτε να προσθέσετε το ForcePSTPath τιμή συμβολοσειράς στο μητρώο.

Εάν είστε διαχειριστής δικτύου, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την προσαρμοσμένη εγκατάσταση Οδηγό Wizard (CIW), για να κάνετε αυτήν την αλλαγή σε έναν υπολογιστή οι χρήστες του Outlook.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Αυτό το άρθρο περιγράφει τον τρόπο αλλαγής της προεπιλεγμένης θέσης που χρησιμοποιεί το Outlook για να δημιουργήσετε ή να ανοίξετε ένα αρχείο .pst.

Περισσότερες πληροφορίες

Από προεπιλογή, το Outlook χρησιμοποιεί την ακόλουθη διαδρομή για να δημιουργήσετε ή να ανοίξετε ένα αρχείο .pst:
C:\Documents and Settings\όνομα χρήστη\Local Settings\Application Data\Microsoft\Outlook
Για να αλλάξετε την προεπιλεγμένη διαδρομή που χρησιμοποιεί το Outlook για ένα αρχείο .pst, χρησιμοποιήστε μία από τις ακόλουθες μεθόδους.

Μέθοδος 1: Προσθέστε την τιμή ακολουθίας χαρακτήρων ForcePSTPath στο μητρώο

Σημαντικό Αυτή η ενότητα, μέθοδος ή εργασία περιέχει βήματα που σας καθοδηγούν να τροποποιήσετε το μητρώο. Ωστόσο, ενδέχεται να προκύψουν σοβαρά προβλήματα λόγω λανθασμένης τροποποίησης του μητρώου. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε αυτά τα βήματα προσεκτικά. Για επιπλέον προστασία, δημιουργήστε αντίγραφο ασφαλείας του μητρώου πριν το τροποποιήσετε. Στη συνέχεια, μπορείτε να επαναφέρετε το μητρώο εάν προκύψει κάποιο πρόβλημα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
322756 Τρόπος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου στα Windows


Για να αλλάξετε την προεπιλεγμένη διαδρομή που χρησιμοποιεί το Outlook για ένα αρχείο .pst, προσθέστε την τιμή ακολουθίας χαρακτήρων ForcePSTPath στο μητρώο. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Κλείστε το Outlook.
 2. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Εκτέλεση.
 3. Στο πλαίσιο Άνοιγμα , πληκτρολογήστε regedit, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί OK.
 4. Εντοπίστε και κατόπιν επιλέξτε το ακόλουθο δευτερεύον κλειδί στο μητρώο.

  Outlook 2003
  HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\11.0\Outlook
  Το Outlook 2002
  HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\10.0\Outlook
 5. Το δευτερεύον κλειδί στο βήμα 4, σημείο Δημιουργία στο μενού Επεξεργασία , και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Τιμή συμβολοσειράς.
 6. Τύπος ForcePSTPath, και στη συνέχεια πιέστε το πλήκτρο ENTER.
 7. Με την επιλεγμένη τιμή συμβολοσειράς ForcePSTPath, κάντε κλικ στο κουμπί " Τροποποίηση " από το μενού Επεξεργασία .
 8. Στο πλαίσιο κειμένου " δεδομένα τιμής ", πληκτρολογήστε το γράμμα της μονάδας δίσκου και η πλήρης διαδρομή της θέσης στην οποία θέλετε να χρησιμοποιήσετε όταν δημιουργεί ή ανοίγει ένα αρχείο .pst του Outlook 2002 και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί OK.

Μέθοδος 2: Χρήση του οδηγού CIW

Εάν είστε διαχειριστής δικτύου και θέλετε να καθορίσετε μια διαφορετική θέση για τη χρήση του αρχείου .pst στον υπολογιστή ενός χρήστη, μπορείτε να καθορίσετε τη θέση για το αρχείο .pst του οδηγού CIW. Για να γίνει αυτό, του οδηγού CIW, χρησιμοποιήστε το παράθυρο " Αλλαγή ρυθμίσεων χρήστη του Office " του οδηγού CIW.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον οδηγό CIW, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web
http://Office.Microsoft.com/en-US/Office-XP-Resource-Kit/Custom-Installation-Wizard-HA001136278.aspx
Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής βάσης της Microsoft:
896591 Δεν μπορείτε να καθορίσετε ένα ξεχωριστό φάκελο για να αποθηκεύσετε το αρχείο .ost, όταν χρησιμοποιείτε την τιμή ForcePSTPath στο Outlook 2003

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 883401 - Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2013 - Αναθεώρηση: 6.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Office Outlook 2003
 • Microsoft Outlook 2002 Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbhowto kbmt KB883401 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 883401

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com