Cum pentru a modifica locație implicită care Outlook 2003 sau 2002, Outlook utilizează pentru a crea sau pentru a deschide un fișier de folder personal (.pst)

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 883401 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

REZUMAT

Microsoft Office Outlook 2003 și Microsoft Outlook 2002 utilizează o amplasare implicită pentru a crea și a deschide un fișier de folder personal (.pst). Cu toate acestea, dacă doriți să utilizați o altă locație ca locație implicită pentru a crea și pentru a deschide un fișier .pst, aveți posibilitatea să adăugați ForcePSTPath valoare șir în registry.

Dacă sunteți un administrator de rețea, poate, de asemenea, utilizați Expertul de instalare particularizată (CIW) pentru a face această modificare pe un computer de utilizatori în Outlook.

INTRODUCERE

Acest articol descrie cum se modifică locație implicită care Outlook utilizează pentru a crea sau pentru a deschide un fișier .pst.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

implicit, Outlook utilizează calea următoare pentru a crea sau pentru a deschide un fișier .pst:
C: \\ Documents andnume de sign-in de utilizator\Local Settings\Application Data\Microsoft\Outlook
Pentru a modifica calea implicită care Outlook utilizează pentru un fișier .pst, utilizați una dintre următoarele metode.

Metoda 1: Adăugați ForcePSTPath valoarea șir în registry

Important Această secțiune, metoda sau activitate conține pași care-ți spun cum să modificați registry-ul. Cu toate acestea, ar putea apărea probleme grave dacă modificați registry incorect. Prin urmare, asigurați-vă că urmați acești pași, cu atenție. Pentru o protecție sporită, rezervă de registry, înainte de a se modifica. Apoi, restabiliți registry dacă apare o problemă. Pentru mai multe informații despre modul de rezervă și restaurați registry, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
322756 Cum la spre spate sus și restaurarea registry în Windows


Pentru a modifica calea implicită care Outlook utilizează pentru un fișier .pst, adăugați ForcePSTPath valoarea șir în registry. Pentru aceasta, urmați acești pași:
 1. Părăsiți Outlook.
 2. Faceți clic pe Start, apoi faceți clic pe A alerga.
 3. În Deschise caseta, tip regedit, apoi faceți clic pe ok.
 4. Localizați și selectați următoarea subcheie din registry.

  Outlook 2003
  HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\11.0\Outlook
  Outlook 2002
  HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\10.0\Outlook
 5. Cu subcheia Outlook selectată în pasul 4, punctul de Noi pe Editare meniu, și apoi faceți clic pe Valoare șir.
 6. Tip ForcePSTPath, apoi apăsați ENTER.
 7. Cu valoarea șir ForcePSTPath selectat, faceți clic pe Modifica pe Editare meniul.
 8. În Valoarea datelor caseta text, tastați litera de unitate și cale completă de locul în care doriți ca Outlook 2002 pentru a utiliza atunci când se creează sau se deschide un fișier .pst, și apoi faceți clic pe ok.

Metoda 2: Utilizarea CIW

Dacă sunteți un administrator de rețea și doriți să specificați o amplasare diferită pentru utilizarea fișier .pst de pe computerul unui utilizator, specificați locația pentru fișierul .pst în CIW. Pentru a face acest lucru în CIW, utilizați Change Office User Settings panoul de CIW.

Pentru mai multe informații despre CIW, vizitați următorul site Web Microsoft
http://Office.Microsoft.com/en-US/Office-XP-Resource-Kit/Custom-Installation-Wizard-HA001136278.aspx
Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
896591Imposibil de precizat un folder separat pentru a stoca fișierul .ost când utilizați valoarea ForcePSTPath în Outlook 2003

Proprietă?i

ID articol: 883401 - Ultima examinare: 3 aprilie 2012 - Revizie: 1.0
SE APLICĂ LA:
 • Microsoft Office Outlook 2003
 • Microsoft Outlook 2002 Standard Edition
Cuvinte cheie: 
kbhowto kbmt KB883401 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol:883401

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com