Το Windows Movie Maker 2.1 εγκαθίσταται στον υπολογιστή σας όταν εγκαθιστάτε το Windows XP Service Pack 2 ή τα Windows XP Tablet PC Edition 2005

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 883603
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Όταν εγκαθιστάτε το Microsoft Windows XP Service Pack 2 (SP2) ή τα Microsoft Windows XP Tablet PC Edition 2005 στον υπολογιστή σας, εγκαθίσταται επίσης στον υπολογιστή το Microsoft Windows Movie Maker 2.1.

Περισσότερες πληροφορίες

Το Windows Movie Maker 2.1 περιλαμβάνει ενημερώσεις για την Πολιτική ομάδας (Group Policy). Το Windows Movie Maker 2.1 περιλαμβάνει επίσης ενημερώσεις που μπορεί να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την ασφάλεια του υπολογιστή σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Windows Movie Maker, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://windows.microsoft.com/el-gr/windows/windows-help?os=winxp#windows=windows-xp
Σημείωση Αυτό είναι ένα άρθρο «ΤΑΧΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ» που δημιουργήθηκε απευθείας από τον οργανισμό υποστήριξης της Microsoft. Οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται σε αυτό το άρθρο, παρέχονται ως απόκριση σε θέματα που προκύπτουν. Ως αποτέλεσμα της ταχύτητας διάθεσής του, το υλικό ενδέχεται να έχει τυπογραφικά λάθη και να αναθεωρηθεί ανά πάσα στιγμή χωρίς ειδοποίηση. Ανατρέξτε στους Όρους χρήσης για άλλα ζητήματα.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 883603 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2013 - Αναθεώρηση: 1.0
Λέξεις-κλειδιά: 
kbupgrade kbsetup kbwinmovmake2 kbwinmovmake kbinfo kbhowto KB883603

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com