A Windows XP Service Pack 2 vagy a Windows XP Tablet PC Edition 2005 telepítésekor a Windows Movie Maker 2.1 szintén a számítógépre települ

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 883603
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

BEVEZETÉS

A Microsoft Windows XP Service Pack 2 (SP2) vagy a Microsoft Windows XP Tablet PC Edition 2005 telepítésekor a Microsoft Windows Movie Maker 2.1 szintén a számítógépre települ.

További információ

A Windows Movie Maker 2.1 frissíti a csoportházirendet. A Windows Movie Maker 2.1 olyan frissítéseket tartalmaz, amelyek hozzájárulhatnak a számítógép biztonságának fokozásához. Ha többet szeretne tudni a Windows Movie Maker programról, látogasson el a Microsoft következő webhelyére:
http://windows.microsoft.com/hr-hr/windows/windows-help?os=winxp#windows=windows-xp
Megjegyzés: Ez egy „GYORS KÖZZÉTÉTELŰ” cikk, amelyet maga Microsoft támogatási csoportja készített. A benne fogalt információkat a jelentkező problémákra válaszul, az adott állapotukban biztosítjuk. Az anyagok a közzétételük gyorsaságából következően tartalmazhatnak sajtóhibákat, illetve külön értesítés nélkül bármikor átdolgozáson eshetnek át. További tudnivalók olvashatók a felhasználási feltételek között.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 883603 - Utolsó ellenőrzés: 2013. február 6. - Verziószám: 1.0
Kulcsszavak: 
kbupgrade kbsetup kbwinmovmake2 kbwinmovmake kbinfo kbhowto KB883603
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com