Az Ütemezett feladatok vezérlőpult-elem Windows XP Service Pack 2 szervizcsomagban és a Windows XP Tablet PC Edition 2005rendszerben bevezetett újdonságai

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 883605 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

BEVEZETÉS

A cikk a Vezérlőpult Ütemezett feladatok elemének újdonságait ismerteti. Ezek a szolgáltatások a Microsoft Windows XP Service Pack 2 (SP2) szervizcsomag újdonságai.

Megjegyzés: A Windows XP SP2 szolgáltatásai és összetevői a Windows XP Tablet PC Edition 2005 operációs rendszerben is megtalálhatók.

További információ

A Windows XP SP2 szervizcsomag javításokat tartalmaz az Ütemezett feladatok elemhez. A Windows XP SP2 ezen új funkciói lehetővé teszik rejtett feladatok megtekintését. Továbbá az új szolgáltatások segítségével a feladatok oly módon is ütemezhetők, hogy csak akkor fussanak, ha Ön be van jelentkezve a számítógépre.

Rejtett feladatok megtekintése

A különböző programokban létrehozhat feladatokat, majd ütemezheti azok számítógépen történő futtatását. Rejtett feladat ütemezése nem végezhető el az Ütemezett feladatok elem segítségével. Ha azonban rendszergazdai hitelesítő adatokkal jelentkezik be a számítógépre, megtekinheti a programok által futtatott rejtett feladatokat. A rejtett feladatok megtekintéséhez hajtsa végre a következő lépéseket:
 1. Kattintson a Start menü Futtatás parancsára, írja be a control schedtasks parancsot a Megnyitás mezőbe, majd kattintson az OK gombra.
 2. Válassza a Speciális menü Rejtett feladatok megtekintése parancsát.

Ütemezett feladat létrehozása úgy, hogy az aktuális bejelentkezéshez használt hitelesítő adatok felhasználásával fusson

A Windows XP SP2 és a Windows XP Tablet PC Edition 2005 rendszerekben lehetőség nyílik az ütemezett feladatok létrehozására úgy, hogy a futásukhoz az aktuális bejelentkezéshez használt hitelesítő adatokat használják. Nincs szükség a feladathoz külön hitelesítő adatok megadására. Ez azt jelenti például, hogy az ütemezett feladat a hitelesítő adatok segítségével úgy is képes futni, ha a számítógép zárolva van.

Ha egy feladatot úgy szeretne ütemezni, hogy az a bejelentkezéshez használt hitelesítő adatok segítségével fusson, hajtsa végre a következő lépéseket:
 1. Kattintson a Start menü Futtatás parancsára, írja be a control schedtasks parancsot a Megnyitás mezőbe, majd kattintson az OK gombra.
 2. Kattintson jobb gombbal a konfigurálni kívánt feladatra, majd kattintson a Tulajdonságok parancsra.
 3. Kattintson a Feladat fülre, jelölje be a Futtatás csak akkor, ha be van jelentkezve jelölőnégyzetet, majd kattintson az OK gombra.

  Megjegyzés: Amikor bejelöli a Futtatás csak akkor, ha be van jelentkezve lehetőséget, a Jelszó megadása gomb inaktívvá válik.
Ha a feladat ütemezett futtatásakor be van jelentkezve a számítógépre vagy a táblaszámítógépre, a feladat a bejelentkezéshez használt hitelesítő adatokat használja.

Fontos: Ha a feladathoz rendszergazdai hitelesítő adatok szükségesek, a feladat futtatásához rendszergazdai hitelesítő adatok segítségével kell bejelentkeznie.

Hivatkozások

A szolgáltatások a Windows XP Service Pack 2 telepítésével járó változásaival kapcsolatos további információkért olvassa el a „Changes to Functionality in Windows XP Service Pack 2” (A szolgáltatások a Windows XP Service Pack 2 rendszer telepítésével járó változásai) című angol nyelvű dokumentumot. A dokumentum megtekintéséhez keresse fel a következő Microsoft webhelyet:
http://www.microsoft.com/technet/prodtechnol/winxppro/maintain/sp2chngs.mspx
További információt a Windows XP SP2 szervizcsomag beszerzéséről a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
322389 A Windows XP rendszer legújabb szervizcsomagjának beszerzése

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 883605 - Utolsó ellenőrzés: 2006. február 20. - Verziószám: 4.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Windows XP Professional Service Pack 2 (SP2)
 • Microsoft Windows XP Home Edition Service Pack 2 (SP2)
 • Microsoft Windows XP Media Center Edition Service Pack 2 (SP2)
 • Microsoft Windows XP Tablet PC Edition 2005
Kulcsszavak: 
kbhowto kbinfo KB883605
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com