Meg kell adnia bizonyos csoportházirend-beállításokat ahhoz, hogy távoli helyről felügyelhesse az Eredő házirend szolgáltatást vagy távolról szerkeszthesse a helyi csoportházirend-objektumokat Windows XP Service Pack 2 rendszerben

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 883611 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

Összefoglaló

A Windows tűzfal alapértelmezés szerint engedélyezve van Microsoft Windows XP Service Pack 2 (SP2) rendszerben. A Windows tűzfal blokkolja a nem megnyitott portokhoz érkező kérelmeket. (Ezek a beérkező kérelmek nem azonosak a számítógéptől eredő kérelmekre érkező válaszokkal.) Az alapértelmezett beállítás hatással van az Eredő házirend szolgáltatás használatára a hálózaton. A Windows XP SP2 szervizcsomag telepítésekor engedélyeznie kell bizonyos csoportházirend-beállításokat ahhoz, hogy távoli helyről felügyelhesse az Eredő házirend szolgáltatást vagy távolról szerkeszthesse a helyi csoportházirend-objektumokat.

További információ

Mivel a Windows tűzfal alapértelmezés szerint engedélyezve van Windows XP SP2 rendszerben, az Eredő házirend szolgáltatás távoli helyről történő felügyeletéhez vagy a csoportházirend-objektumok távolról való szerkesztéséhez meg kell adnia bizonyos csoportházirend-beállításokat. Engedélyeznie kell például bizonyos házirend-beállításokat, ha a következő műveletek bármelyikét kívánja végrehajtani:
  • Csoportházirend-eredmények létrehozása távoli számítógépeken
  • Csoportházirend-eredmények meghatalmazása
  • Helyi csoportházirend-objektumok távolról történő szerkesztése
További információkért olvassa el a Resultant Set of Policy (Eredő házirend szolgáltatás) című témakört a következő dokumentumban:
Changes to Functionality in Windows XP Service Pack 2, Part 6: Computer Maintenance (A szolgáltatások a Windows XP Service Pack 2 rendszer telepítésével járó változásai, 6. fejezet: A számítógép karbantartása)
A dokumentum megtekintéséhez keresse fel a következő Microsoft webhelyet:
http://www.microsoft.com/technet/prodtechnol/winxppro/maintain/sp2maint.mspx
A szolgáltatások a Windows XP Service Pack 2 rendszer telepítésével járó, a cikk más részeiben ismertetett változásaival kapcsolatos további információkért kattintson az „In this article” (A cikk tartalma) címszó alatt található témakörök egyikére.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 883611 - Utolsó ellenőrzés: 2006. január 30. - Verziószám: 3.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Windows XP Professional Service Pack 2 (SP2)
Kulcsszavak: 
kbinfo kbtshoot kbremoting kbpolicy kbadmin KB883611
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com