Externt innehåll hämtas automatiskt till Outlook Express när ett meddelande besvaras eller vidarebefordras på en dator med Windows XP Service Pack 2

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 883613 - Visa produkter som artikeln gäller.
Visa alla | Dölj alla

Symptom

När du vidarebefordrar eller besvarar ett meddelande med externt innehåll i Microsoft Outlook Express blockeras inte det externa innehållet, utan hämtas automatiskt och ingår i meddelandet. Det här händer även om kryssrutan Blockera bilder och annat externt innehåll i HTML-e-post markeras i Outlook Express.

Workaround

Undvik problemet genom att vara försiktig när du besvarar eller vidarebefordrar meddelanden med externt innehåll.

Mer Information

Normalt markeras kryssrutan Blockera bilder och annat externt innehåll i HTML-e-post i Outlook Express efter installation av Microsoft Windows XP Service Pack 2 (SP2), och HTML-baserat innehåll som är länkat till en extern plats blockeras. Sådant externt innehåll är bilder och annat Internet-innehåll. Om kryssrutan markeras blockeras det externa innehållet i meddelandet när meddelandet öppnas och visas.

När kryssrutan Blockera bilder och annat externt innehåll i HTML-e-post är markerad underlättas e-posthanteringen på följande sätt:
  • Stötande material undviks.
  • Du får möjlighet att välja vilka bilder lägga ned tid på att hämta.
  • Du får mindre skräppost. Bilder i skräppost innehåller ofta en webbsignal som meddelar avsändarens webbserver när du läser eller förhandsgranskar ett meddelande. Webbsignalen bekräftar att e-postadressen fungerar, vilket innebär att du ofta får mer skräppost och eventuellt också datavirus.
När bilder eller annat innehåll blockeras i Outlook Express ersätts objekten med ett rött X. När du får ett tillåtet meddelande, t.ex. ett nyhetsbrev, kan du visa det externa innehållet i meddelandet genom att klicka i Info-fältet. Info-fältet är banderollen i meddelandets övre del.

När du vidarebefordrar eller besvarar ett meddelande med en länk till externt innehåll görs ett nytt försök att hämta innehållet, och det blockerade innehållet ingår då i meddelandet. När du skriver ut ett meddelande med externt innehåll som inte har hämtats automatiskt hämtas det externa innehållet och visas i det utskrivna meddelandet.

Även om vi inte rekommenderar det kan du konfigurera Outlook Express för automatisk hämtning av alla bilder och allt externt innehåll. så här:
  1. Klicka på AlternativVerktyg-menyn och sedan på fliken Säkerhet.
  2. Avmarkera kryssrutan Blockera bilder och annat externt innehåll i HTML-e-post.
Mer information om ändringar i Windows XP Service Pack 2 finns i dokumentet "Changes to Functionality in Windows XP Service Pack 2" på följande Microsoft-webbplats:
http://www.microsoft.com/technet/prodtechnol/winxppro/maintain/sp2chngs.mspx

Egenskaper

Artikel-id: 883613 - Senaste granskning: den 11 juli 2005 - Revision: 3.2
Informationen i denna artikel gäller:
  • Microsoft Windows XP Home Edition Service Pack 2 (SP2)
  • Microsoft Windows XP Professional Service Pack 2 (SP2)
  • Microsoft Outlook Express 6.0
Nyckelord: 
kbdialup kbnetwork kbsecurity kbwinxpsp2rel kbbug kbprb KB883613

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com