Programele care se conectează la adrese IP care sunt în zona de adrese de buclă locală pot să nu funcționeze așa cum este prevăzut în Windows XP Service Pack 2

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 884020 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

SIMPTOME

Pe un computer care execută Microsoft Windows XP cu Service Pack 2 (SP2), programele care se conectează la adrese IP care sunt în zona de adrese de buclă locală pot să nu funcționeze așa cum este prevăzut. De exemplu, este posibil să primiți un mesaj de eroare care spune că nu se poate stabili o conexiune.

CAUZĂ

Această problemă apare dacă programul se conectează la o adresă de buclă locală diferită de 127.0.0.1. Windows XP Service Pack 2 (SP2) împiedică conexiunile la toate adresele IP care sunt în zona de adrese de buclă locală, cu excepția adresei 127.0.0.1.

REZOLUȚIE

Informații despre actualizare

Fișierul următor este disponibil pentru descărcare de la Centrul de descărcări Microsoft:
Reduceți imagineaMăriți imaginea
Descărcare
Descărcați acum pachetul Actualizare pentru Windows XP Service Pack 2 (KB884020). Data publicării: Septembrie 2004

Pentru informații suplimentare despre modul de descărcare a fișierelor de suport Microsoft, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în Baza de cunoștințe Microsoft:
119591 Cum se obțin fișierele de suport Microsoft de la serviciile online (Această legătură poate să indice către un conținut care este parțial sau în întregime în limba engleză.)
Microsoft a scanat acest fișier pentru a detecta viruși. Microsoft a utilizat cel mai recent software de detectare a virușilor care era disponibil la data publicării fișierului. Fișierul este stocat pe servere securizate care împiedică modificările neautorizate ale fișierului.

Cerințe preliminare

Această actualizare solicită Windows XP Service Pack 2 (SP2).

Cerință de repornire

După aplicarea acestei actualizări trebuie repornit computerul.

Informații despre înlocuirea actualizărilor

Această actualizare nu înlocuiește nici o altă actualizare.

Informații despre fișier

Versiunea în limba engleză a acestui remediu rapid are atributele de fișier (sau atribute de fișier mai recente) enumerate în următorul tabel. Datele și orele acestor fișiere sunt prezentate în ora universală (UTC). Când vizualizați informațiile despre fișiere, acestea sunt transformate în ora locală. Pentru a afla diferența între timpul universal și cel local, utilizați fila Fus orar din instrumentul Dată și oră din Panoul de control.
  Dată     Oră  Versiune    Dimensiune Nume fișier
  -----------------------------------------------------
  13-Aug-2004 22:50 5.1.2600.2505 359,040 Tcpip.sys

STARE

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă în produsele Microsoft enumerate în secțiunea „Se aplică la”.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Acest remediu este inclus și în remediul pentru articolul 893066 din Baza de cunoștințe Microsoft. Pentru informații suplimentare, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în Baza de cunoștințe Microsoft:
893066 MS05-019: Vulnerabilitățile din TCP/IP pot permite executarea de cod de la distanță și atacuri de tip serviciu refuzat (DoS) (Această legătură poate să indice către un conținut care este parțial sau în întregime în limba engleză.)


Pentru mai multe informații despre cum se depanează o problemă în care Remote Desktop Connection nu permite conexiuni prin bucla locală la porturi pe care nu le ascultă, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în Baza de cunoștințe Microsoft:
817293 Remote Desktop Connection nu permite conexiuni prin bucla locală la porturi pe care nu le ascultă (Această legătură poate să indice către un conținut care este parțial sau în întregime în limba engleză.)
Pentru informații suplimentare despre depanarea problemelor de conectivitate TCP/IP în Windows XP, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în Baza de cunoștințe Microsoft:
314067 Cum se depanează conectivitatea TCP/IP în Windows XP (Această legătură poate să indice către un conținut care este parțial sau în întregime în limba engleză.)
Pentru informații suplimentare despre terminologia standard utilizată pentru a descrie actualizările de software Microsoft, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în Baza de cunoștințe Microsoft:
824684 Descrierea terminologiei standard utilizate în descrierea actualizărilor de software Microsoft (Această legătură poate să indice către un conținut care este parțial sau în întregime în limba engleză.)

Proprietă?i

ID articol: 884020 - Ultima examinare: 7 aprilie 2006 - Revizie: 4.2
SE APLICĂ LA
 • Microsoft Windows XP Professional Service Pack 2 (SP2)
 • Microsoft Windows XP Home Edition Service Pack 2 (SP2)
 • Microsoft Windows XP Media Center Edition Service Pack 2 (SP2)
 • Microsoft Windows XP Tablet PC Edition 2005
Cuvinte cheie: 
kbbug kbfix kbprint kbqfe kbnetwork kb3rdparty atdownload KB884020

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com