ID articol: 884070 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

SIMPTOME

Când porniți sau executați un program în Microsoft Windows XP, programul se poate opri anormal când încearcă să citească date valide sau să scrie date valide pe un mediu de stocare. De exemplu, programul se poate opri anormal când încearcă să citească date valide de pe un hard disk. Poate apărea următorul mesaj de eroare:
Program_name has caused and error and must be closed.
We apologize for the inconvenience. If you were in the middle of something, the information you were working on might be lost.
Please tell Microsoft about this problem. We have created an error report that you can send to help us improve nume_program. We will treat this report as confidential and anonymous.
To see what data this error report contains, click here. (Nume_program a întâlnit o eroare și trebuie să se închidă. Regretăm neplăcerile produse. Dacă erați într-o activitate, informațiile la care lucrați se pot pierde. Comunicați această problemă la Microsoft. Am creat un raport de erori care poate fi trimis pentru a ne ajuta să îmbunătățim Nume_program. Vom trata acest raport ca anonim și confidențial. Pentru a vedea datele conținute în acest raport, faceți clic aici.)

CAUZĂ

Această problemă apare atunci când Windows XP nu poate accesa un fișier datorită unei probleme cu hard disk-ul pe care este stocat fișierul sau cu driverele pentru un suport de stocare. Când problema apare, Windows XP închide programul.

REMEDIERE

Pentru a ocoli această problemă, urmați pașii următori:
 1. Identificați fișierul care nu se poate deschide. Pentru a identifica fișierul, urmați acești pași:
  1. Faceți clic pe Start, pe Executare, tastați EVENTVWR, apoi faceți clic pe OK.
  2. În Vizualizator evenimente, faceți clic pe Application log.
  3. Faceți clic pe titlul coloanei Source pentru a sorta lista după sursă și pentru a lista toate sursele Application Error la începutul listei.
  4. Căutați un eveniment cu sursă Application Error și ID de eveniment 1005.
  5. Faceți dublu clic pe acest eveniment.
  6. Fișierul care nu poate fi deschis va fi listat în caseta Description. Rețineți numele fișierului, apoi închideți Event Properties.
 2. Încercați să deschideți din nou fișierul. Problema poate fi temporară și poate să nu mai apară la o nouă executare a programului.
 3. Dacă nu veți reuși să deschideți fișierul, verificați și reparați sistemul de fișiere al hard disk-ului cu ajutorul programului Chkdsk.exe. Urmați acești pași:
  1. Faceți clic pe Start, pe Executare, tastați cmd, apoi faceți clic pe OK.
  2. Tastați chkdsk /f, apoi apăsați ENTER.

   Vi se va solicita să programați executarea Chkdsk când computerul repornește.
  3. Apăsați Y.
  4. Reporniți computerul.
 4. Stabiliți dacă alte fișiere de pe același hard disk pot fi deschise. Dacă nu, hard disk-ul poate fi deteriorat. Dacă este o problemă de hard disk, contactați administratorul sau distribuitorul de hardware pentru ajutor.
Notă Poate fi necesar să restaurați fișierul respectiv dintr-o copie de rezervă.

Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în Baza de cunoștințe Microsoft:
309340 Cum se utilizează copierea de rezervă pentru a restaura fișiere și foldere de pe computer în Windows XP (Această legătură poate să indice către un conținut care este parțial sau în întregime în limba engleză.)

STARE

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă în produsele Microsoft enumerate în secțiunea „Se aplică la”.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Caseta de dialog Error Reporting apare atunci când o eroare provoacă un eveniment fatal în program. Error Reporting conține o opțiune de trimitere la Microsoft a informațiilor despre evenimentul fatal. Microsoft strânge informațiile despre aceste tipuri de evenimente într-o bază de date pentru a încerca să identifice cauza lor. Pentru mai multe informații despre politica Microsoft de colectare a datelor, vizitați următorul site Web Microsoft:
http://oca.microsoft.com/ro/dcp20.asp
Următoarea semnătură de eroare se aplică la mesajul de eroare menționat în secțiunea „Simptome”.
Reduceți tabelulMăriți tabelul
EventTypeNameNTStatusCode
InPageError c000009c sau C0000185 sau C0000102 sau C000003F sau 00000002 sau 00000003

Proprietă?i

ID articol: 884070 - Ultima examinare: 13 septembrie 2006 - Revizie: 2.1
SE APLICĂ LA
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Media Center Edition
 • Microsoft Windows XP Tablet PC Edition
Cuvinte cheie: 
kberrmsg kbtshoot kbdrwatson kbprb KB884070

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com