Cikk azonosítója: 884130 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

BEVEZETÉS

Ez a cikk azokat a programokat sorolja fel, amelyek bizonyos funkciói másképp működnek Microsoft Windows XP Service Pack 2 (SP2) rendszeren. Ha a listán szereplő programok valamelyikét használja, további információért lépjen kapcsolatba a szoftver gyártójával. A Microsoft új információ érkezése esetén mindig frissíti a listát, ezért gyakran tanulmányozza azt.

Az interneten vagy hálózaton keresztül kommunikáló, ügyfél vagy kiszolgáló alapú programok esetében a Windows XP SP2 szervizcsomagban megtalálható új Windows tűzfal szolgáltatás letilthatja a számítógépre érkező kéretlen kapcsolatokat. Ilyen típusú programok lehetnek például az alábbiak:
  • Interneten keresztül használt többrésztvevős játékok és azonnali üzenetküldést lehetővé tevő programok.
  • Az adatokat egy kiszolgálóról nyerő Windows XP SP2 alapú ügyfélprogramok.
  • Ügyfélkérelmekre válaszoló Windows XP SP2 alapú kiszolgálóprogramok.

További információ

Ha többet szeretne megtudni arról, hogy a Windows tűzfal használatakor hogyan engedélyezheti a programok számára a kapcsolatok fogadását, kattintson a Microsoft Tudásbázis következő cikkeinek számára:
842242 Bizonyos programok működésképtelennek tűnnek a Windows XP Service Pack 2 telepítését követően
875357 A Windows tűzfal beállításaival kapcsolatos hibák elhárítása Windows XP Service Pack 2 rendszerben
A végrehajtás-letiltási (NX) technológiát támogató 64 bites rendszeren futó programoknál a Windows XP SP2 rendszerbe tartozó új adatvégrehajtás-megakadályozási szolgáltatás megakadályozhatja a programok megfelelő működését.

Az Adatvégrehajtás megakadályozása szolgáltatás használatáról további információt a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
875351 „Adatvégrehajtás megakadályozása” hibaüzenet jelenik meg a Windows XP Service Pack 2 és Windows XP Tablet PC Edition 2005 rendszerben


Az alábbi lista azokat a programokat tartalmazza, melyek bizonyos funkciói ismerten működésképtelenné válnak a Windows XP SP2 rendszert futtató számítógépeken.

A táblázat összecsukásaA táblázat kibontása
Program neve Program verziója Program gyártója Processzor típusaWebhelyProbléma vagy tünet
AOL Toolbar 1.13.2 AOL 32 bites és 64 bites (NX) http://www.aol.com Az információs sáv blokkolja az eszköz beviteli mezőihez való hozzáférést.
PhotoShop CS8.0Adobe 64 bites (NX)http://www.adobe.com/products/photoshop/main.html A program telepíthető, de nem indul el.
BlackICE 3.6 crj Internet Security Systems 64 bites (NX) http://www.iss.net A program használatakor Stop hiba következhet be, ami miatt a program kilép.
BootSkin összes verzió Stardock 32 bites és 64 bites (NX) http://www.stardock.comAmikor a Windows XP SP2 telepítőprogramjának futtatása közben újraindítja a számítógépet, STOP hiba következik be. További információt a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál: http://support.microsoft.com/kb/873159/hu.
Command Antivirus 4.9 Authentium 32 bites és 64 bites (NX) http://www.authentium.comA program nem indul el.
Encyclopedia Britannica 2000 Deluxe 1 Encyclopedia Britannica 32 bites és 64 bites (NX) http://www.britannica.comA program telepítése után nem működik a Java leképezés
eTrust EZ Armor 1 Computer Associates 64 bites (NX) http://www.ca.com A program EZ Firewall része a telepítés során leállási hibát okoz.
Freedom Force 1 Electronic Arts 32 bites és 64 bites (NX) http://www.ea.com A program elindításakor az EA alábbi webhelyére mutató üzenet jelenik meg: http://techsupport.ea.com.
Kaspersky Anti-Virus  (német) 4.5 és 5.0 Kaspersky Labs 64 bites (NX) http://www.kaspersky.comA valós idejű ellenőrzés a 4.5-ös és az 5.0-s verzióban nem működik. A gyártó webhelyén elérhetők a problémát megoldó termékfrissítések.
Live Motion 1 Adobe 32 bites és 64 bites (NX) http://www.adobe.com A program a megszokott működést akadályozó hibaüzeneteket jelenít meg.
MapSend DirectRoute 1.0 Magellan 32 bites és 64 bites (NX) http://www.magellangps.comA program indításakor az alábbi webhelyre mutató hibaüzenet jelenik meg: http://www.magellangps.com/en/support.
MPEGcraft DVD összes verzió Canopus 32 bites és 64 bites (NX) MPEG fájl mentésekor a „Failed to Edit” (A szerkesztés sikertelen) hibaüzenet jelenik meg, és a fájlt nem lehet menteni.
NBA LIVE 2000 1 Electronic Arts 32 bites és 64 bites (NX) http://www.ea.com A program bizonyos rendszereken nem indul el.
NOD32 for Microsoft Windows 2.000.11 Eset 64 bites (NX) verzióhttp://www.eset.com A program elindítása után AMD64 alapú számítógépeken az összes hálózati kapcsolat elvész. A probléma megoldásához frissítse a NOD32 programot 2.12.2-es vagy újabb verzióra.
Norman Personal Firewall 1.4 Norman 32 bites és 64 bites (NX) http://www.norman.com A Norman Personal Firewall Assistant nem indul el.
Norman Personal Firewall 1.4 Norman 64 bites (NX) A program telepítése és újraindulása után az asztal nem töltődik be megfelelően.
Norton AntiVirus 2003 Symantec 32 bites és 64 bites (NX) http://www.symantec.comRendszerindításkor a Norton AntiVirus 2003 ütemezett feladatai nem végzik el automatikusan a víruskeresést.
Norton SystemWorks 2003 - GoBack Personal Edition 2003 Symantec 64 bites (NX) http://www.symantec.comA program telepítése esetén a számítógép indításakor mindig megkapja az alábbi hibaüzenetet: „DRIVER_OR_IRQ_NOT_EQUAL”.
Norton SystemWorks 2004 - GoBack32 2004 Symantec 64 bites (NX) http://www.symantec.comA program telepítése esetén a számítógép indításakor mindig megkapja az alábbi hibaüzenetet: „DRIVER_OR_IRQ_NOT_EQUAL”.
OmniPage Pro 11 ScanSoft 32 bites és 64 bites (NX) http://www.nuance.com A program eltávolításakor az eltávolítóprogram nem fejeződik be.
Outpost Firewall 2.1 Agnitum 32 bites és 64 bites (NX) http://www.agnitum.com A program futtatásakor STOP hiba léphet fel, ami miatt újra kell indítani a számítógépet.
PaperPort Deluxe 8 ScanSoft 32 bites és 64 bites (NX) http://www.nuance.comA telepítő- és az eltávolítóprogram nem fejeződik be.
Pinnacle Studio 9 Pinnacle Systems64 bites (NX) http://www.pinnaclesys.com A program telepítése esetén MPEG fájl megnyitásakor „Adatvégrehajtás megakadályozása” hibaüzenetet kap.
Rational ClearCase 2003 IBM 32 bites és 64 bites (NX) http://www.ibm.com Amikor a Windows XP SP2 telepítőprogramjának futtatása közben újraindítja a számítógépet, STOP hiba következik be.
Roboword Pro (japán) 6 TechnoCraft 32 bites és 64 bites (NX) http://www.technocraft.co.jp/english/pagehelp.html A Search Station eszköz használatakor a program idő előtt bezáródik.
Semagic 1.3.9.6 Live Journal 32 bites és 64 bites (NX) http://www.livejournal.comA bejelentkezési adatok megadása után a program kilép.
Style XP 2 TGTSoft 32 bites és 64 bites (NX) http://www.tgtsoft.com A program frissített verziója megtalálható a TGTSoft webhelyén.
Virtual PC 2004 Microsoft 32 bites http://www.microsoft.comWindows XP SP2 rendszerű virtuális gép futtatása esetén a Windows XP SP1 rendszerű virtuális gépekéhez képest lassabb teljesítmény tapasztalható.
VirusSecurity 2004 (japán) 2004 Sourcenext 32 bites és 64 bites (NX) http://www.sourcenext.com A Real Time Monitor funkció nem indul el.
Window-Eyes Professional 4.2 GW Micro 32 bites és 64 bites (NX) http://www.gwmicro.comA program telepítése során több hibaüzenet jelenik meg. A program frissített verziójával kapcsolatos információkért látogasson el a GW Micro webhelyére.
WinRoute Pro 4.25 Kerio 32 bites és 64 bites (NX) http://www.kerio.com A program indításakor az alábbi webhelyre mutató üzenet jelenik meg: http://www.kerio.com.
WordPerfect Office 11 Corel 32 bites és 64 bites (NX) http://www.corel.comA WordPerfect Office Update nem tudja frissíteni a programot. A probléma javítására a felhasználók letölthetik a WordPerfect Office 11 Service Pack 2 szervizcsomagot. További információt a Corel következő webhelyén talál: http://www.corel.com/support.
ZoneAlarm 3.7 Zone Labs 64 bites (NX) http://www.zonelabs.com A program telepítése után a számítógép indításakor mindig az alábbi hibaüzenetet kapja: „PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA”.
ZoneAlarm 4 Zone Labs 64 bites (NX) http://www.zonelabs.com A program telepítése után a számítógép indításakor mindig STOP hibaüzenetet kap.
ZoneAlarm 4.5x Zone Labs 64 bites (NX) http://www.zonelabs.com A programot nem lehet telepíteni. Ha megpróbálja telepíteni, a számítógép indulásakor mindig „8e” STOP hiba következik be.
ZoneAlarm 5.0.590 Zone Labs 32 bites és 64 bites (NX) http://www.zonelabs.com Amikor megpróbálja eltávolítani a ZoneAlarm programot, STOP hibaüzenetet kap, vagy a számítógép újraindul, mielőtt az eltávolítás befejeződne.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 884130 - Utolsó ellenőrzés: 2005. december 16. - Verziószám: 20.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Windows XP Service Pack 2
Kulcsszavak: 
kbinfo kbtshoot kbprb KB884130
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com