Programe cunoscute ca prezentând o pierdere de funcționalitate când se execută pe un computer cu Windows XP Service Pack 2

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 884130 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

INTRODUCERE

Acest articol conține o listă a programelor cunoscute ca prezentând o pierdere de funcționalitate când se execută pe un computer cu Microsoft Windows XP Service Pack 2 (SP2). Dacă utilizați un program care apare în această listă, luați legătura cu producătorul programului pentru mai multe informații. Microsoft actualizează această listă cu noi informații pe măsură ce le primește. Prin urmare, verificați frecvent acest articol.

Pentru programele de tip client și server care comunică prin Internet sau printr-o rețea, noua caracteristică Paravan de protecție Windows care este inclusă în Windows XP SP2 poate să blocheze conexiunile nesolicitate la computer. Exemple de astfel de tipuri de programe sunt:
  • Jocurile multiutilizator și programele de schimb instantaneu de mesaje care se utilizează prin Internet.
  • Programele client pentru Windows XP SP2 care primesc date de la un server.
  • Programele server pentru Windows XP SP2 care răspund solicitărilor client.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Pentru mai multe informații despre modul de utilizare a caracteristicii Paravan de protecție Windows ce permit programelor să accepte conexiuni, faceți clic pe următoarele numere de articole pentru a vedea articolele în Baza de cunoștințe Microsoft:
842242 Unele programe par să nu mai funcționeze după instalarea Windows XP Service Pack 2
875357 Depanarea setărilor Paravanului de protecție Windows în Windows XP Service Pack 2
În cazul programelor care prezintă probleme pe computerele pe 64 biți cu suport pentru tehnologia No Execute (NX), noua caracteristică Împiedicare executare date inclusă în Windows XP SP2 poate să împiedice executarea corectă a programelor.

Pentru mai multe informații despre modul de utilizare a caracteristicii Împiedicare executare date, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în Baza de cunoștințe Microsoft:
875351 Primiți un mesaj de eroare „Împiedicare executare date” în Windows XP Service Pack 2 (această legătură poate să indice către un conținut care este parțial sau în întregime în limba engleză)


Următorul tabel enumeră programele cunoscute ca prezentând o pierdere de funcționalitate când se execută pe un computer cu Windows XP SP2.

Reduceți tabelulMăriți tabelul
Nume program Versiune program Producător program Tipul procesoruluiSit webProblemă sau simptome
AOL Toolbar 1.13.2 AOL 32-biți și 64-biți (NX)http://www.aol.com Bara de informații blochează accesul la casetele de editare ale instrumentului.
PhotoShop CS8.0Adobe 64-biți (NX) http://www.adobe.com/products/photoshop/main.html Programul se instalează, dar nu va porni.
BlackICE 3.6 crj Internet Security Systems 64-biți (NX)http://www.iss.net Când utilizați acest program, este posibil să primiți o eroare Stop care oprește programul.
BootSkin Toate Stardock 32-biți și 64-biți (NX)http://www.stardock.com Când reporniți computerul în timpul programului de instalare a Windows XP SP2, se produce o eroare Stop. Pentru mai multe informații consultați următorul articol din Baza de cunoștințe Microsoft: http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;[ln];873159.
Command Antivirus 4.9 Authentium 32-biți și 64-biți (NX)http://www.authentium.com Programul nu pornește.
Encyclopedia Britannica 2000 Deluxe 1 Encyclopedia Britannica 32-biți și 64-biți (NX)http://www.britannica.com Redarea Java nu funcționează după instalarea acestui program.
eTrust EZ Armor 1 Computer Associates 64-biți (NX)http://www.ca.com Partea EZ Firewall a acestui program generează o eroare Stop în timpul instalării.
Freedom Force 1 Electronic Arts 32-biți și 64-biți (NX)http://www.ea.com Când porniți programul, apare un mesaj care indică următorul sit web al EA: http://techsupport.ea.com.
Kaspersky Anti-Virus (în limba germană) 4.5 și 5.0 Kaspersky Labs 64-biți (NX)http://www.kaspersky.com Scanarea în timp real nu funcționează în versiunea 4.5 sau 5.0. Situl web al producătorului deține actualizări ale produsului care sunt proiectate să trateze această problemă.
Live Motion 1 Adobe 32-biți și 64-biți (NX)http://www.adobe.com Acest program afișează diverse erori ce împiedică operațiunile uzuale.
MapSend DirectRoute 1.0 Magellan 32-biți și 64-biți (NX)http://www.magellangps.com Când porniți programul, apare un mesaj care indică următorul sit web: http://www.magellangps.com/en/support.
MPEGcraft DVD Toate Canopus 32-biți și 64-biți (NX) Când încercați să salvați un fișier MPEG, primiți o eroare „Failed to Edit”, iar fișierul nu poate fi salvat.
NBA LIVE 2000 1 Electronic Arts 32-biți și 64-biți (NX)http://www.ea.com Acest program nu pornește pe anumite sisteme.
NOD32 pentru Microsoft Windows 2.000.11 Eset 64-biți (NX)http://www.eset.com Când acest program este lansat pe un computer cu AMD64, se pierde toată conectivitatea de rețea. Pentru a rezolva această problemă, faceți upgrade la NOD32 versiunea 2.12.2 sau una mai recentă.
Norman Personal Firewall 1.4 Norman 32-biți și 64-biți (NX)http://www.norman.com Norman Personal Firewall Assistant nu va porni.
Norman Personal Firewall 1.4 Norman 64-biți (NX) După ce acest program se instalează și repornește, spațiul de lucru nu se încarcă corect
Norton AntiVirus 2003 Symantec 32-biți și 64-biți (NX)http://www.symantec.comLa pornirea sistemului, Scheduled Tasks din Norton AntiVirus 2003 nu scanează automat.
Norton SystemWorks 2003 - GoBack Personal Edition 2003 Symantec 64-biți (NX)http://www.symantec.com Dacă instalați acest program, veți primi eroarea „DRIVER_OR_IRQ_NOT_EQUAL” de fiecare dată când pornește computerul.
Norton SystemWorks 2004 - GoBack32 2004 Symantec 64-biți (NX)http://www.symantec.com Dacă instalați acest program, veți primi eroarea „DRIVER_OR_IRQ_NOT_EQUAL” de fiecare dată când pornește computerul.
OmniPage Pro 11 ScanSoft 32-biți și 64-biți (NX)http://www.nuance.com Când eliminați acest program, programul de dezinstalare nu se încheie.
Outpost Firewall 2.1 Agnitum 32-biți și 64-biți (NX)http://www.agnitum.com Când executați acest program, este posibil să primiți o eroare Stop și va trebui repornit computerul.
PaperPort Deluxe 8 ScanSoft 32-biți și 64-biți (NX)http://www.nuance.com Programele de instalare sau dezinstalare nu se încheie.
Pinnacle Studio 9 Pinnacle Systems 64-biți (NX)http://www.pinnaclesys.com Dacă instalați acest program, primiți o eroare „Împiedicare executare date” de fiecare dată când este accesat un fișier MPEG.
Rational ClearCase 2003 IBM 32-biți și 64-biți (NX)http://www.ibm.com Când reporniți computerul în timpul programului de instalare a Windows XP SP2, se produce o eroare Stop.
Roboword Pro (în limba japoneză) 6 TechnoCraft 32-biți și 64-biți (NX)http://www.technocraft.co.jp/english/pagehelp.html Când utilizați instrumentul Search Station, acest program se închide prematur.
Semagic 1.3.9.6 Live Journal 32-biți și 64-biți (NX)http://www.livejournal.com Acest program se încheie după introducerea informațiilor de log on.
Style XP 2 TGTSoft 32-biți și 64-biți (NX)http://www.tgtsoft.com În situl web TGTSoft poate fi găsită o versiune actualizată a acestui program.
Virtual PC 2004 Microsoft 32-bițihttp://www.microsoft.comCând executați o stație virtuală Windows XP SP2, aceasta se va executa mai încet în comparație cu o stație virtuală Windows XP SP1.
VirusSecurity 2004 (în limba japoneză) 2004 Sourcenext 32-biți și 64-biți (NX)http://www.sourcenext.com Real Time Monitor nu pornește.
Window-Eyes Professional 4.2 GW Micro 32-biți și 64-biți (NX)http://www.gwmicro.com Apar mai multe mesaje de eroare în timpul instalării programului. Vizitați situl web GW Micro pentru informații privind o versiune actualizată a programului.
WinRoute Pro 4.25 Kerio 32-biți și 64-biți (NX)http://www.kerio.com Când porniți acest program, apare un mesaj care indică următorul sit web: http://www.kerio.com.
WordPerfect Office 11 Corel 32-biți și 64-biți (NX)http://www.corel.com WordPerfect Office Update nu poate actualiza programul. Utilizatorii pot descărca WordPerfect Office 11 Service Pack 2 pentru a corecta această problemă. Pentru mai multe informații, vizitați următorul sit web Corel: http://www.corel.com/support.
ZoneAlarm 3.7 Zone Labs 64-biți (NX)http://www.zonelabs.com Dacă instalați acest program, veți primi eroarea „PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA” de fiecare dată când pornește computerul.
ZoneAlarm 4 Zone Labs 64-biți (NX)http://www.zonelabs.com Dacă instalați acest program, veți primi o eroare Stop de fiecare dată când pornește computerul.
ZoneAlarm 4.5x Zone Labs 64-biți (NX)http://www.zonelabs.com Programul nu se instalează. Dacă încercați să îl instalați, veți primi o eroare Stop „8e” de fiecare dată când pornește computerul.
ZoneAlarm 5.0.590 Zone Labs 32-biți și 64-biți (NX)http://www.zonelabs.com Când încercați să eliminați ZoneAlarm, primiți un mesaj de eroare Stop sau computerul repornește înainte de terminarea dezinstalării programului.

Proprietă?i

ID articol: 884130 - Ultima examinare: 16 decembrie 2005 - Revizie: 20.0
SE APLICĂ LA
  • Microsoft Windows XP Service Pack 2
Cuvinte cheie: 
kbinfo kbtshoot kbprb KB884130

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com