ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ενδέχεται να λάβετε το μήνυμα λάθους "Access δεσμευμένο σφάλμα - 7711" όταν προσπαθείτε να εκτελέσετε το ερώτημα δημιουργίας πίνακα ή το ερώτημα προσάρτησης σε έναν συνδεδεμένο πίνακα ODBC Sybase, στην Access 2002 ή Access 2003

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 884404 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν προσπαθείτε να εκτελέσετε ένα ερώτημα δημιουργίας πίνακα ή ένα ερώτημα προσάρτησης σε έναν συνδεδεμένο πίνακα Open Database Connectivity (ODBC) Sybase στη Microsoft Access 2002 ή στο Microsoft Office Access 2003, ενδέχεται να λάβετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Η Access είναι δεσμευμένο σφάλμα - 7711: Αυτό το σφάλμα έχει χωρίς ορισμό.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται όταν τοΕπιλογήη μέθοδος έχει οριστεί σε1 - Άμεσαστο όνομα του αρχείου προέλευσης δεδομένων ODBC Sybase (DSN).

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Μια υποστηριζόμενη επείγουσα επιδιόρθωση είναι τώρα διαθέσιμη από τη Microsoft, αλλά προορίζεται μόνο για τη διόρθωση του ζητήματος που περιγράφεται σε αυτό το άρθρο. Εφαρμόστε τη μόνο σε συστήματα που αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο ζήτημα.

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, επικοινωνήστε με τις Υπηρεσίες Τεχνικής Υποστήριξης της Microsoft (Microsoft Product Support Services) για να αποκτήσετε την επείγουσα επιδιόρθωση. Για μια πλήρη λίστα με αριθμούς τηλεφώνου των Υπηρεσιών Τεχνικής Υποστήριξης της Microsoft (Microsoft Product Support Services), καθώς και για πληροφορίες που αφορούν το κόστος υποστήριξης, μεταβείτε στην παρακάτω τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
ΣΗΜΕΙΩΣΗΣε ειδικές περιπτώσεις, εάν ένας μηχανικός υποστήριξης της Microsoft κρίνει ότι μια συγκεκριμένη ενημερωμένη έκδοση θα επιλύσει το ζήτημα, ενδέχεται να μην ισχύσουν οι χρεώσεις που υφίστανται κανονικά για κλήσεις υποστήριξης. Για πρόσθετες ερωτήσεις υποστήριξης και για θέματα που δεν αφορούν τη συγκεκριμένη ενημερωμένη έκδοση, θα ισχύσουν οι συνηθισμένες χρεώσεις υποστήριξης.

Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με αυτήν την επείγουσα επιδιόρθωση, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
870753Περιγραφή του πακέτου επειγουσών επιδιορθώσεων 837001 το μηχανισμό βάσης δεδομένων Jet 4.0: 21 Ιουλίου 2004

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, ρυθμίστε τοΕπιλογήμέθοδος για την0 - Δρομέαστο ODBC Sybase DSN και στη συνέχεια η Sybase re-link πίνακα. Για να αλλάξετε τοΕπιλογήτη μέθοδο, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Κάντε κλικStartΚάντε κλικΕκτέλεσηTYPEodbccp32.cpl, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίOk.
 2. ΣτοΔιαχείριση προέλευσης δεδομένων ODBCπαράθυρο διαλόγου, κάντε κλικ στην επιλογή σας DSN Sybase και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίρύθμιση_παραμέτρων.
 3. ΣτοΕγκατάσταση προγράμματος οδήγησης πρωτοκόλλου καλώδιο Sybase ODBCπαράθυρο διαλόγου, κάντε κλικ στοΕπιδόσειςTAB.
 4. ΣτοΕπιλογή μεθόδουπλαίσιο, κάντε κλικ στο κουμπί0 - Δρομέα, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίOk.
Για να συνδέσετε ξανά τους πίνακες Sybase, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Ξεκινήστε την Access. Ανοίξτε τη βάση δεδομένων.
 2. Στο διακομιστήΕργαλείαμενού, κάντε κλικ στο κουμπίΒοηθητικά προγράμματα βάσης δεδομένων, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΔιαχείριση συνδεδεμένων πινάκων.
 3. ΣτοΔιαχείριση συνδεδεμένων πινάκωνπαράθυρο διαλόγου πλαίσιο, κάντε κλικ στην επιλογή των συνδεδεμένων πινάκων Sybase, που θέλετε να ενημερώσετε, κάντε κλικ για να επιλέξετε τοΠάντα ερώτηση για νέα θέσηπλαίσιο ελέγχου και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίOk.
 4. ΣτοΕπιλογή αρχείου προέλευσης δεδομένωνπαράθυρο διαλόγου, κάντε κλικ στην επιλογή σας DSN Sybase και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίOk.
 5. Ολοκλήρωση της καταγραφής στις πληροφορίες τουΣύνδεση με Sybaseπαράθυρο διαλόγου και στη συνέχεια κάντε κλικOk.
 6. ΣτοΔιαχείριση συνδεδεμένων πινάκωνπαράθυρο διαλόγου, κάντε κλικ στο κουμπίOk.
ΣΗΜΕΙΩΣΗΤα προηγούμενα βήματα ενδέχεται να διαφέρουν στο περιβάλλον σας. Αυτό εξαρτάται από την έκδοση του προγράμματος οδήγησης Sybase ODBC που χρησιμοποιείτε. Το ODBC DSN Sybase μπορεί να είναι ένα από τα εξής:
 • DSN χρήστη
 • Σύστημα DSN
 • DSN αρχείου

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην ενότητα "Ισχύει για".

Τα προϊόντα άλλων κατασκευαστών που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο έχουν κατασκευαστεί από εταιρείες ανεξάρτητες από τη Microsoft. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, σιωπηρή ή άλλη, όσον αφορά τις επιδόσεις ή την αξιοπιστία αυτών των προϊόντων.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 884404 - Τελευταία αναθεώρηση: Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Office Access 2003
 • Microsoft Access 2002 Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbimport kbexport kbconversion kberrmsg kbtshoot kbprb kbmt KB884404 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:884404

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com