Batteriet aflades hurtigere end forventet på din bærbare computer, der kører Windows XP

Oversættelser af artikler Oversættelser af artikler
Artikel-id: 884575 - Få vist de produkter, som denne artikel refererer til.
Udvid alle | Skjul alle

På denne side

Symptomer

Når den bærbare Microsoft Windows XP-baserede pc bringes tilbage fra dvaletilstand, og du derefter fjerner netledningen fra pc'en, aflades batteriet hurtigere end forventet. Derfor kan operativsystemet lukke ned i utide.

Årsag

I dette scenarie justerer funktionen Strømstyring i Windows XP muligvis ikke processortilstanden korrekt, så den anvendte mængde af batteristrøm reduceres.

Løsning

Oplysninger om hotfix

Et understøttet hotfix er tilgængeligt fra Microsoft. Dette hotfix er dog kun beregnet til at afhjælpe det problem, der er beskrevet i denne artikel. Hotfixet må kun anvendes på de systemer, der har dette særlige problem. Dette hotfix vil muligvis blive testet yderligere. Hvis du ikke er alvorligt berørt af problemet, anbefales det, at du venter på den næste softwareopdatering, der indeholder dette hotfix.

Hvis hotfixet kan hentes, er dette angivet i et separat afsnit i toppen af denne artikel i Microsoft Knowledge Base. Hvis der ikke findes et afsnit om hentning af hotfixet i artiklen, kan du anskaffe hotfixet ved at kontakte Microsoft-kundesupport.

Bemærk! Hvis der opstår flere problemer, eller hvis der er behov for supplerende fejlfinding, er det muligvis nødvendigt at oprette en separat serviceanmodning. De sædvanlige supportomkostninger gælder for supplerende supportspørgsmål og -problemer, der ikke falder ind under det nævnte hotfix. Du finder en komplet liste over telefonnumre til Microsoft-kundesupport og oplysninger om, hvordan du opretter en serviceanmodning, på følgende Microsoft-websted:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
Bemærk! De sprog, som hotfixet er tilgængeligt på, er angivet i formularen til hentning af hotfixet. Hvis dit sprog ikke er angivet i formularen, betyder det, at hotfixet ikke er tilgængeligt på det pågældende sprog. Den engelske version af dette hotfix indeholder de filattributter, der er angivet i nedenstående tabel (eller nyere attributter). Dato og klokkeslæt for disse filer er angivet i UTC-format (Universal Time Coordinates). Når du får vist filoplysningerne, konverteres de til lokal tid. Klik på fanen Tidszone under elementet Dato og klokkeslæt i Kontrolpanel for at finde forskellen mellem UTC og lokal tid.
  Dato     Klokkeslæt  Version    Størrelse    Filnavn
  -----------------------------------------------------------
  27.08.04 21:42 5.1.2600.2508   36.096 Intelppm.sys
  27.08.04 21:42 5.1.2600.2508   35.456 Processr.sys

Status

Microsoft har bekræftet, at dette problem forekommer i de Microsoft-produkter, der er angivet i afsnittet "Gælder for".

Yderligere Information

Du kan finde flere oplysninger ved at klikke på nedenstående artikelnummer for at få vist artiklen i Microsoft Knowledge Base:
824684 Beskrivelse af den standardterminologi, der bruges til at beskrive Microsoft-softwareopdateringer

Egenskaber

Artikel-id: 884575 - Seneste redigering: 30. december 2008 - Redigering: 2.1
Oplysningerne i denne artikel gælder:
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Home Edition
Nøgleord: 
kbautohotfix kbwinxpsp3fix kbwinxppresp3fix kbfix kbbug kbqfe kbhotfixserver KB884575

Send feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com