„A(z) Microsoft Internet Explorer hibát észlelt, ezért leáll” hibaüzenet jelenik meg, ha az Internet Explorer 6 Service Pack 1 programban egyszerre két felbukkanó ablak jelenik meg

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 884838 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

A jelenség

Amikor a Microsoft Internet Explorer 6 Service Pack 1 (SP1) programban egyidejűleg két felbukkanó ablak jelenik meg, előfordulhat, hogy az Internet Explorer 6 váratlanul kilép, és a következő hibaüzenet jelenik meg:
A(z) Microsoft Internet Explorer hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.

A megoldás

Frissítési információk

A hiba kijavításához telepítse a 867282. számú (MS05-014 jelű) biztonsági frissítést. A 867282. számú biztonsági frissítésről további információt a Microsoft alábbi webhelyein találhat:

Felhasználók részére

http://www.microsoft.com/hun/protect/computer/updates/bulletins/default.mspx

Informatikai szakemberek számára

http://www.microsoft.com/hun/biztonsag/2005/ms05-014.mspx

Gyorsjavítási információk

A Microsoft közzétett egy támogatott gyorsjavítást, de az csak a jelen cikkben ismertetett probléma megoldására alkalmas. Csak olyan rendszereken telepítse, amelyeken az adott probléma jelentkezik. A gyorsjavítás további tesztelésen mehet keresztül, ezért a Microsoft azt javasolja, hogy amennyiben a probléma nem érinti súlyosan, várja meg a következő szoftverfrissítést, amely tartalmazni fogja ezt a gyorsjavítást.

Amennyiben a gyorsjavítás letölthető, a Tudásbázis jelen cikke tetején megtalálható egy, a letölthető gyorsjavításról tájékoztató bekezdés. Ha a bekezdés nem jelenik meg, a gyorsjavítás beszerzéséhez forduljon a Microsoft ügyfél- és támogatási szolgálatához.

Megjegyzés: További problémák esetén, vagy ha hibaelhárításra van szükség, előfordulhat, hogy létre kell hoznia egy külön szolgáltatásigénylést. A szokásos támogatási díjak terhelik a tanácsadó szolgálatnak feltett további kérdéseket, amennyiben azok nem kapcsolatosak a szóban forgó gyorsjavítással. A Microsoft ügyfél- és támogatási szolgálata telefonszámainak teljes listájáért vagy a külön szolgáltatásigénylések létrehozásával kapcsolatos információkért keresse fel a Microsoft alábbi webhelyét:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
Megjegyzés: A letölthető gyorsjavítással foglalkozó részben a gyorsjavítás összes nyelvváltozatát megtalálja. Ha a keresett nyelv nem található a felsoroltak között, a gyorsjavítás azon a nyelven nem érhető el.

Előfeltételek

A gyorsjavítás alkalmazásához a számítógépen telepítve kell lennie az alábbiak egyikének:
 • Microsoft Windows XP Service Pack 1 (SP1)
 • Microsoft Windows 2000 a Microsoft Internet Explorer 6 Service Pack 1 (SP1) alkalmazással

Újraindítás szükségessége

A gyorsjavítás telepítése után nem kell újraindítani a számítógépet.

Gyorsjavítások helyettesítése

Ez a gyorsjavítás nem helyettesít más gyorsjavítást.

Fájlinformációk

A gyorsjavítás angol nyelvű változata a következő táblázatban található fájlattribútumokkal (vagy újabbakkal) rendelkezik. A fájlok dátumai és időpontjai egyezményes idő (UTC) szerint vannak megadva. A fájlinformációk megtekintése során ezek helyi időre konvertálódnak. A helyi idő és az egyezményes világidő közötti különbségről a Vezérlőpultról elérhető Dátum és idő párbeszédpanel Időzóna lapján tájékozódhat.
  Dátum    Idő  Verzió      Méret  Fájlnév
  --------------------------------------------------------
  2004.12.06. 18:24 6.0.2800.1483 2 697 728 Mshtml.dll

Állapot

A Microsoft megerősítette, hogy a cikkben tárgyalt jelenség az érintett termékek hibájára vezethető vissza.

További információ

További információt a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
824684 A Microsoft szoftverfrissítéseinek leírásához használt szabványos terminológia bemutatása

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 884838 - Utolsó ellenőrzés: 2008. december 1. - Verziószám: 1.8
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Internet Explorer 6.0 SP1
Kulcsszavak: 
kberrmsg kbbug kbfix kbqfe kbwinxppresp3fix kbautohotfix KB884838
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com