Εμφανίζεται μήνυμα λάθους όταν προσπαθείτε να συγχρονίσετε αρχεία βίντεο στο Windows Media Player 10

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 884841 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν προσπαθείτε να συγχρονίσετε ορισμένες εικόνες Motion ειδικός ομάδα 2 (MPEG2) ή αρχεία βίντεο ήχος βίντεο με παρεμβολή (AVI) στα Microsoft Windows Media Player 10 σε μία από τις ακόλουθες συσκευές, το αρχείο βίντεο δεν αντιγράφονται στη συσκευή:
 • Μια συσκευή που βασίζεται σε Microsoft Windows Mobile φορητών Media Center
 • Μια συσκευή Pocket PC με Microsoft Windows Mobile
 • Μια συσκευή Smartphone
 • Μια συσκευή με δυνατότητα βίντεο
Επιπλέον, εμφανίζεται ένα από τα ακόλουθα μηνύματα λάθους:

80040212
Δεν ήταν δυνατή η εκχώρηση μνήμης, επειδή το μέγεθος δεν έχει οριστεί.

800706BE
Η κλήση απομακρυσμένης διαδικασίας απέτυχε.

80010105
Ο διακομιστής εμφάνισε εξαίρεση (HRESULT Error: 0x80010105 (-2147417851) RPC_E_SERVERFAULT The server threw an exception).

Αιτία

Αυτό το ζήτημα μπορεί να οφείλεται σε ένα μη συμβατό ή παλιότερη έκδοση του αποκωδικοποιητή MPEG2 ή κωδικοποιητής AVI που είναι εγκατεστημένη στον υπολογιστή σας.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, επικοινωνήστε με τον προμηθευτή φορητή συσκευή ή το προμηθευτή κωδικοποιητής/αποκωδικοποιητής, για να ρωτήσετε αν υπάρχει διαθέσιμη μια ενημερωμένη έκδοση που υποστηρίζει τη λειτουργία μετατροπής του Windows Media Player 10.

Για πληροφορίες σχετικά με τον κατασκευαστή του υλικού, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία Web:
http://support.microsoft.com/gp/vendors/en-us

Περισσότερες πληροφορίες

Τα περισσότερα αρχεία βίντεο πρέπει να μετατραπεί σε διαφορετική μορφή, πριν το αρχείο μπορεί να αντιγραφεί σε έναν φορητών Media Center, Pocket PC, Smartphone ή άλλη συσκευή με δυνατότητα βίντεο.

Η παρακάτω συνάρτηση αποκωδικοποιητές DVD σωστά στο Windows Media Player 10:
 • InterVideo WinDVD
 • Cyberlink PowerDVD
 • Αποκωδικοποιητής NVIDIA NVDVD
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Cyberlink PowerDVD, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία Cyberlink PowerDVD Web:
http://go.Microsoft.com/fwlink/?LinkId=33485
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον αποκωδικοποιητή NVDVD NVIDIA, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της NVIDIA στο Web αποκωδικοποιητή NVDVD:
http://go.Microsoft.com/fwlink/?LinkId=33486
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Intervideo WinDVD, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία Intervideo DVD Web:
http://go.Microsoft.com/fwlink/?LinkId=19908
Εάν δεν είστε βέβαιοι ποιο αποκωδικοποιητή που είναι εγκατεστημένη στον υπολογιστή σας, εγκαταστήστε τα Windows XP DVD αποκωδικοποιητής Checkup Utility. Για να κάνετε λήψη του βοηθητικού προγράμματος, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://go.Microsoft.com/fwlink/?LinkId=34924
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το βοηθητικό πρόγραμμα για να κάνετε τα εξής:
 • Προσδιορίστε το αποκωδικοποιητών MPEG-2 που είναι εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας.
 • Προσδιορίστε αν το αποκωδικοποιητές είναι συμβατά με το Windows Media Player 10.
 • Επιλέξτε ποιο εγκατεστημένο αποκωδικοποιητή Windows Media Player 10 για χρήση κατά το συγχρονισμό DVR MS αρχεία σε μια φορητή συσκευή.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, το βοηθητικό πρόγραμμα θα προτείνει μια τοποθεσία Web όπου μπορεί να είναι διαθέσιμο ένα ενημερωμένο αποκωδικοποιητή. Εάν το πρόγραμμα υποδεικνύει ότι δεν έχετε ένα εγκατεστημένο αποκωδικοποιητή MPEG-2, μπορείτε να αγοράσετε από έναν προμηθευτή.

Η Microsoft παρέχει πληροφορίες επικοινωνίας με άλλους κατασκευαστές, για να σας βοηθήσει να βρείτε τεχνική υποστήριξη. Αυτές οι πληροφορίες επικοινωνίας ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Η Microsoft δεν εγγυάται την ακρίβεια αυτών των πληροφοριών επικοινωνίας με άλλους κατασκευαστές.
Τα προϊόντα άλλων κατασκευαστών που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο έχουν κατασκευαστεί από εταιρείες ανεξάρτητες από τη Microsoft. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, σιωπηρή ή άλλη, όσον αφορά τις επιδόσεις ή την αξιοπιστία αυτών των προϊόντων.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 884841 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows Media Player 10
 • Microsoft Encarta Encyclopedia 2000 Deluxe Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbtshoot kbprb kbmt KB884841 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:884841

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com