Το πρόγραμμα προφύλαξης οθόνης δεν ξεκινά όταν είναι ανοιχτό το παράθυρο διαλόγου "Ασφάλεια των Windows" (Windows Security) στα Windows XP

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 884851
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Εάν έχετε τοΑσφάλεια των Windowsπαράθυρο διαλόγου ανοιχτό από το Microsoft Windows XP Service Pack 1 (SP1) - με βάση ή τα Windows XP Service Pack 2 (SP2) - με βάση τον υπολογιστή, η προφύλαξη οθόνης δεν ξεκινά με τον αναμενόμενο τρόπο. Αντίθετα, εμφανίζεται στην επιφάνεια εργασίας.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
  • Όταν εκκινήσετε τη Διαχείριση εργασιών και στη συνέχεια κάντε κλικ στοΕφαρμογέςκαρτέλα, η διαδικασία της προφύλαξης οθόνης εμφανίζεται να λειτουργεί.
  • Όταν πατάτε τα πλήκτρα CTRL + ALT + DELETE, λαμβάνετε ένα μήνυμα ότι ο υπολογιστής σας είναι κλειδωμένο.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην ενότητα "Ισχύει για".

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 884851 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbhotfixserver kbtshoot kbmt KB884851 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:884851

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com