De schermbeveiliging start niet als het dialoogvenster Windows-beveiliging geopend in Windows XP is

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 884851
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Als u hebt deWindows-beveiliginghet dialoogvenster openen in Microsoft Windows XP Service Pack 1 (SP1)-gebaseerd of Windows XP Service Pack 2 (SP2)-gebaseerde computer de schermbeveiliging start niet zoals verwacht. In plaats daarvan wordt het bureaublad weergegeven.

Notities
  • Wanneer u Taakbeheer start en klik vervolgens op deToepassingentabblad verschijnt het scherm schermbeveiliging proces worden uitgevoerd.
  • Wanneer u op CTRL + ALT + DELETE drukt, verschijnt een bericht dat uw computer is vergrendeld.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op' is.

Eigenschappen

Artikel ID: 884851 - Laatste beoordeling: donderdag 17 maart 2011 - Wijziging: 2.0
Trefwoorden: 
kbqfe kbhotfixserver kbtshoot kbmt KB884851 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:884851

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com