Vergaderverzoek blijft in Outlook nadat u accepteren vergadering in Entourage 2004 voor Mac

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 884984 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Nadat u een uitnodiging voor een vergadering in Microsoft Entourage 2004 voor Mac accepteert, wordt u gevraagd om te reageren op dezelfde vergadering in Microsoft Outlook. De vergadering in uw agenda wordt weergegeven, maar deAccepterenknop, deVoorlopigknop, enWeigerenknop nog steeds weergegeven in een e-mailbericht in Outlook.

Oorzaak

Dit probleem treedt op wanneer u Entourage en Outlook zijn geconfigureerd voor gebruik van dezelfde Microsoft Exchange Server-account. Entourage verwijderen het e-mailbericht niet automatisch wanneer u een vergaderverzoek beantwoorden. Daarom weergegeven het e-mailbericht in Outlook nadat er wijzigingen worden gesynchroniseerd met de Exchange Server-computer.

Workaround

Dit probleem omzeilen door de uitnodiging in Entourage te verwijderen.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op' is.

Meer informatie

Agendagegevens Entourage continu gesynchroniseerd met uw Exchange Server-computer de gegevens bijwerken. Als u de uitnodiging in Entourage, het synchronisatieproces de uitnodiging in Outlook na korte tijd worden verwijderd.

Eigenschappen

Artikel ID: 884984 - Laatste beoordeling: donderdag 6 oktober 2011 - Wijziging: 3.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Entourage 2004 for Mac
Trefwoorden: 
dftsdahomeportal kbtshoot kbprb kbmt KB884984 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:884984

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com