Πληροφοριών του Exchange Server δεν έχει συγχρονιστεί στο Entourage

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 884988 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν ρυθμίζετε ένα λογαριασμό Microsoft Exchange Server σε Microsoft Entourage 2004 για Mac, πληροφορίες για τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, πληροφορίες σχετικά με τις επαφές σας και για το ημερολόγιό σας δεν συγχρονίζεται με τον αναμενόμενο τρόπο.

Όταν προσπαθείτε να προβάλετε τη λίστα φακέλων για το λογαριασμό του Exchange Server στο Entourage, βλέπετε μια κατάσταση που μοιάζει με το εξής, όπουNAMEείναι το όνομα του λογαριασμού από το λογαριασμό διακομιστή του Exchange:
NAME(χωρίς σύνδεση)


Δεν εμφανίζεται κανένα μήνυμα λάθους.

Αιτία

Αυτή η συμπεριφορά προκύπτει εάν τα στοιχεία δικτύου στις προτιμήσεις συστήματος σε Macintosh OS x είναι εσφαλμένη. Αυτές οι πληροφορίες απαιτούνται για να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας του Exchange Server.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, επικοινωνήστε με το διαχειριστή του συστήματος για να αποκτήσετε τις πληροφορίες δικτύου.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 884988 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Entourage 2004 for Mac
Λέξεις-κλειδιά: 
dftsdahomeportal kbtshoot kbprb kbmt KB884988 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:884988

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com