A Microsoft .NET-keretrendszer 1.1-es verziójához kiadott Service Pack 1 szervizcsomag beszerzése

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 885055 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
A Microsoft szervizcsomagok formájában adja ki az egyes termékekhez készített gyorsjavításokat, amelyek célja a termék legújabb frissítéseinek telepítése. Az egyes szervizcsomagok a frissítéseken túl rendszergazdai eszközöket, illesztőprogramokat és további összetevőket tartalmazhatnak. Az egyszerű letölthetőség érdekében mindezeket egy csomagba gyűjtötte a Microsoft. A szervizcsomagok egymásra épülnek, tehát az új javítások mellett minden új szervizcsomag tartalmazza az előző csomagokban található javításokat is. A legújabb szervizcsomag telepítését megelőzően éppen ezért nincs szükség a korábbi csomagok telepítésére.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

BEVEZETŐ

Ez a cikk a Microsoft .NET-keretrendszer 1.1-es verziójához kiadott Service Pack 1 (SP1) szervizcsomag beszerzésének módját ismerteti. A .NET-keretrendszer szervizcsomagjainak telepített voltáról további információt a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
318785 Miként állapítható meg, hogy telepítve vannak-e a .NET-keretrendszer szervizcsomagjai?

További információ

A Microsoft .NET-keretrendszer 1.1-es verziójának Service Pack 1 szervizcsomagja

Kiadás dátuma: 2004. augusztus 25.

Beszerzés

A .NET-keretrendszer 1.1-es verziója Service Pack 1 (SP1) szervizcsomagjának beszerzéséhez látogasson el a Microsoft következő webhelyére:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=hu&FamilyID=A8F5654F-088E-40B2-BBDB-A83353618B38
A .NET-keretrendszer 1.1-es verziója Microsoft Windows Server 2003 x86 rendszerekre telepíthető Service Pack 1 (SP1) szervizcsomagjának beszerzéséhez látogasson el a Microsoft következő webhelyére:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=hu&FamilyID=AE7EDEF7-2CB7-4864-8623-A1038563DF23

Javítások listája

További információt a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
867460 A .NET-keretrendszer 1.1 Service Pack 1 (SP1) által kijavított hibák

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 885055 - Utolsó ellenőrzés: 2007. december 3. - Verziószám: 2.1
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft .NET Framework 1.1 Service Pack 1
Kulcsszavak: 
kbinfo atdownload kbgetsp KB885055
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com