Λαμβάνετε ένα μήνυμα λάθους "Παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα ασφαλείας" το μήνυμα, όταν προσπαθείτε να κάνετε αναπαραγωγή περιεχομένου σε μια ασφαλή τοποθεσία Web στον Windows Media Player 10

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 885136 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν προσπαθείτε να κάνετε αναπαραγωγή περιεχομένου που βρίσκεται σε ασφαλή διακομιστή (https://) στο Microsoft Windows Media Player 10, λαμβάνετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα ασφαλείας.
Εάν κάνετε κλικ στο κουμπίClose (Κλείσιμο), δεν αναπαράγεται το περιεχόμενο. Εάν κάνετε κλικ στο κουμπίΒοήθεια για το Web, λαμβάνετε ένα μήνυμα λάθους που αναφέρεται σε 800C000E. Ωστόσο, δεν μπορείτε να βρείτε οποιαδήποτε Βοήθεια για αυτό το μήνυμα λάθους.

Το ζήτημα αυτό ισχύει επίσης για το στοιχείο ελέγχου ActiveX του Windows Media Player που είναι ενσωματωμένα σε μια ιστοσελίδα που εμφανίζεται στον Internet Explorer.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα ενδέχεται να προκύψει, εάν το περιεχόμενο βρίσκεται σε ένα διακομιστή Web και οι ακόλουθες συνθήκες:
  • Το Secure Sockets Layer (SSL) είναι ενεργοποιημένη στο διακομιστή Web.
  • Απαιτούνται πιστοποιητικά προγράμματος-πελάτη.

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, θα πρέπει να αποθηκεύσετε το περιεχόμενο στον τοπικό σας υπολογιστή, πριν να προσπαθήσετε να το αναπαραγάγει. Για να το κάνετε αυτό, κάντε δεξιό κλικ στο περιεχόμενο στην ασφαλή ιστοσελίδα και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίΑποθήκευση προορισμού ως.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 885136 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows Media Player 10
  • Microsoft Encarta Encyclopedia 2000 Deluxe Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbtshoot kbprb kbmt KB885136 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:885136

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com