WMAPro-inhoud met SAP met digitale uitvoer wordt enkele seconden afgespeeld, waarna het afspelen stopt in Windows Media Player 10

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 885212 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Wanneer u WMAPro-inhoud (Microsoft Windows Media Audio Professional) afspeelt in Microsoft Windows Media Player 10 en voor de WMAPro-inhoud is Output Protection Level 200 nodig (SAP met digitale uitvoer), wordt de inhoud slechts enkele seconden afgespeeld.

Oorzaak

Dit probleem doet zich voor wanneer  u de inhoud afspeelt op een apparaat dat Sony/Philips Digital Interface (S/PDIF) ondersteunt.

Workaround

U kunt dit probleem in Microsoft Windows Media Player 10 omzeilen door WMAPro-inhoud waarvoor OPL 200 vereist is, af te spelen op een apparaat dat S/PDIF niet ondersteunt.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem zich kan voordoen in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op'.

Meer informatie

De niet-Microsoft-producten die in dit artikel worden vermeld, worden vervaardigd door fabrikanten die geheel onafhankelijk zijn van Microsoft. Microsoft verleent dan ook geen enkele garantie, impliciet noch anderszins, omtrent de prestaties of de betrouwbaarheid van deze producten.

Eigenschappen

Artikel ID: 885212 - Laatste beoordeling: woensdag 25 mei 2005 - Wijziging: 2.4
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Windows Media Player 10
  • Microsoft Encarta Encyclopedia 2000 Concise Edition
  • Microsoft Encarta Encyclopedia 2000 Deluxe Edition
Trefwoorden: 
kbtshoot kbprb KB885212

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com