Τα προγράμματα οδήγησης IHV ή προγράμματα οδήγησης OEM αντικαθίστανται με τα προγράμματα οδήγησης της Microsoft κατά την εγκατάσταση του Windows XP Service Pack 2 χρησιμοποιώντας το διακόπτη /n

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 885895
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν κάνετε αναβάθμιση σε Microsoft Windows XP Service Pack 2 (SP2), ενδέχεται να διαπιστώσετε ότι ορισμένα προγράμματα οδήγησης ανεξάρτητοι προμηθευτές υλικού (IHV) ή κάποια κατασκευαστής πρωτότυπου εξοπλισμού (OEM) προγράμματα οδήγησης αντικαθίστανται με εκδόσεις των προγραμμάτων οδήγησης της Microsoft. Ορισμένες φορές, αυτή η αλλαγή μπορεί να προκαλέσει προβλήματα. Για παράδειγμα, κατά την επαναφορά του υπολογιστή από κατάσταση αναμονής, ο υπολογιστής σας ενδέχεται να σταματήσει να ανταποκρίνεται.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα ενδέχεται να παρουσιαστεί με κάποιο υλικό, εάν κάνετε αναβάθμιση σε Windows XP SP2 χρησιμοποιώντας το/nΔιακόπτης. Όταν χρησιμοποιείτε το/nδιακόπτης, Update.exe μπορεί να απροσδόκητα αντικαθιστούν τα προγράμματα οδήγησης IHV ή προγράμματα οδήγησης OEM με προγράμματα οδήγησης Microsoft.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εγκαταστήστε τα τελευταία προγράμματα οδήγησης για το υλικό σας. Για να αποκτήσετε τα πιο πρόσφατα προγράμματα οδήγησης για το υλικό σας, επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή. Για πληροφορίες σχετικά με τον κατασκευαστή του υλικού, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία Web:
http://support.microsoft.com/gp/vendors/en-us
Η Microsoft παρέχει πληροφορίες επικοινωνίας με άλλους κατασκευαστές, για να σας βοηθήσει να βρείτε τεχνική υποστήριξη. Αυτές οι πληροφορίες επικοινωνίας ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Η Microsoft δεν εγγυάται την ακρίβεια αυτών των πληροφοριών επικοινωνίας με άλλους κατασκευαστές.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην ενότητα "Ισχύει για".

Περισσότερες πληροφορίες

Για να/nο διακόπτης δίνει Update.exe την παρακάτω οδηγία:
Να μη δημιουργούνται αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων για κατάργηση.
Για πρόσθετες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
262841Διακόπτες γραμμής εντολών για τα πακέτα ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού των Windows

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 885895 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 3.0
Λέξεις-κλειδιά: 
kbtshoot kbmt KB885895 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:885895

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com