Stuurprogramma's IHV of OEM's worden vervangen door Microsoft-stuurprogramma's wanneer u Windows XP Service Pack 2 installeert met de schakeloptie /n

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 885895
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Wanneer u een upgrade naar Windows XP Service Pack 2 (SP2), vinden die sommige Independent Hardware Vendor (IHV) stuurprogramma's of bepaalde Original Equipment Manufacturer (OEM) stuurprogramma door Microsoft versies van stuurprogramma's vervangen. Deze wijziging kan soms problemen veroorzaken. Bijvoorbeeld wanneer de computer uit stand-by terugkeert, reageert de computer mogelijk.

Oorzaak

Dit probleem kan optreden met bepaalde hardware als u een naar Windows XP SP2 via upgrade de/nschakelen. Wanneer u de/nschakeloptie Update.exe kan onverwacht vervangen IHV-stuurprogramma's of OEM's Microsoft-stuurprogramma's.

Oplossing

Installeer de nieuwste stuurprogramma's voor uw hardware voor dit probleem. De nieuwste stuurprogramma's voor uw hardware, contact op met de fabrikant. Bezoek de volgende website voor informatie over de fabrikant:
http://support.Microsoft.com/gp/Vendors/en-us
Microsoft biedt contactinformatie van derden om technische ondersteuning. Deze contactinformatie kan zonder kennisgeving worden gewijzigd. Microsoft garandeert niet de juistheid van deze contactinformatie van derden.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op' is.

Meer informatie

De/nschakeloptie geeft Update.exe de volgende instructie:
Geen reservekopie maken van bestanden voor verwijderen.
Klik op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie:
262841Opdrachtregelparameters voor updatepakketten van Windows-software
Opmerking Dit is een artikel voor snelle publicatie dat rechtstreeks is gemaakt vanuit de ondersteuningsorganisatie van Microsoft. De informatie in dit artikel wordt in de huidige vorm aangeboden in reactie op nieuw geconstateerde problemen. Aangezien artikelen van dit type zeer snel moeten worden gepubliceerd, kan de inhoud typografische fouten bevatten en kan de inhoud zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Raadpleeg de Gebruiksrechtovereenkomst voor overige aandachtspunten.

Eigenschappen

Artikel ID: 885895 - Laatste beoordeling: donderdag 17 maart 2011 - Wijziging: 2.0
Trefwoorden: 
kbtshoot kbmt KB885895 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:885895

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com