Foutbericht 'de volgende instellingen zijn persoonlijke' wanneer u een gebruikersprofiel migreren naar Windows Small Business Server 2003

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 886210 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Wanneer u de Wizard netwerk configureren van een clientcomputer in een werkgroep een gebruikersprofiel migreren naar Microsoft Windows Small Business Server 2003, wordt het volgende foutbericht weergegeven:
De volgende instellingen zijn persoonlijk:

-Gebruikersnaam

Client Setup kan geen persoonlijke instellingen migreren. Op computers met Windows XP Professional, kunt u deze instellingen openbaar te maken en als volgt migreren:

Aanmelden met de gebruikersnaam en het wachtwoord van de gebruiker waarvan u de instellingen wilt migreren. In de map documenten en instellingen met de rechtermuisknop op de map van de gebruiker, klik op delen en beveiliging en schakel het selectievakje uit deze map privé. Herhaal deze procedure voor alle submappen dit selectievakje ingeschakeld is en klik op OK.

Klik op Start, klik op uitvoeren en de netwerkconfiguratie van Small Business Server uitvoeren Wizard opnieuw door te typen: http://servernaam/ConnectComputer.

Voor computers waarop Windows 2000 Professional of als de bovenstaande stappen het probleem niet is opgelost, raadpleegt http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId = 19069 voor meer informatie.
In dit scenario deDeze map privé makenhet selectievakje niet is ingeschakeld op deDelentabblad in deGebruikersnaamEigenschappendialoogvenster voor die gebruiker.

Oorzaak

Dit probleem treedt op als er machtigingen voor toegang tot bepaalde bestanden zich in de map Documents and Settings\ bevindenGebruikersnaamde map die overeenkomt met de gebruiker die u wilt migreren.

OpmerkingTreedt dit probleem zelfs als de documenten en Settings\gebruikersnaam map is niet gemarkeerd als privé.

Oplossing

Oplossen van dit probleem als volgt:

OpmerkingVoordat u deze stappen bevestigen dat deDeze map privé makenselectievakje voor de gebruiker die u wilt migreren.
 1. Sluit de Windows Small Business Server Configuration Wizard netwerk op de clientcomputer als wordt uitgevoerd.
 2. Start Windows Verkenner en open het bestand SBSNetSetup.log in een teksteditor zoals Kladblok. Dit bestand bevindt zich in de volgende map op de clientcomputer:
  %ProgramFiles%\Microsoft Windows Small Business Server\Clients
 3. Bekijk het logbestand die lijkt op de volgende informatie:
  CProfileList::IsPrivateProfile( <UserName> )
  CProfileList::IsPrivateProfile() - starting the search [C:\Documents and 
  Settings\<UserName>]
  CProfileList::IsPrivateDir() - returning TRUE for [C:\Documents and 
  Settings\<UserName>\Local Settings\Temp\JunkFiles]
  CProfileList::FindPrivateDir() - returning true [C:\Documents and 
  Settings\<UserName>\Local Settings\Temp\JunkFiles]
  De laatste twee regels retourneren de waarde True voor privé-bestanden in de tijdelijke map van het desbetreffende profiel in dit logboekbestand.
 4. Verwijder het bestand SBSNetSetup.log uit het gebruikersprofiel persoonlijke geeft bestanden. Verwijder de bestanden uit de map JunkFiles van de desbetreffende gebruiker in het logboekbestand voorbeeld uit stap 3.
 5. Sluit Windows Verkenner.
 6. Bezoek de volgende website van het gebruikersprofiel migreren naar Windows Small Business Server 2003:
  http://Servernaam/ ConnectComputer
OpmerkingServernaam vervangen door de naam van uw Small Business Server 2003-computer.

Meer informatie

Zie de productdocumentatie voor Windows Small Business Server 2003 voor meer informatie over Windows Small Business Server 2003. Bezoek de volgende Microsoft-website voor deze documentatie:
http://www.Microsoft.com/windowsserver2003/sbs/techinfo/productdoc/Alpha.mspx

Eigenschappen

Artikel ID: 886210 - Laatste beoordeling: donderdag 17 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Windows Small Business Server 2003 Premium Edition
 • Microsoft Windows Small Business Server 2003 Standard Edition
Trefwoorden: 
kbdeployment kberrmsg kbtshoot kbprb kbmt KB886210 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:886210

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com