Για ποιο λόγο μπορεί να σας ζητηθεί να κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας μετά την εγκατάσταση μιας ενημερωμένης έκδοσης ασφαλείας σε έναν υπολογιστή που βασίζεται στα Windows

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 887012
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Αυτό το άρθρο περιγράφει το λόγο για τον οποίο μπορεί να σας ζητηθεί να κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας που βασίζεται στα Microsoft Windows μετά την εγκατάσταση μιας ενημερωμένης έκδοσης ασφαλείας.

Περισσότερες πληροφορίες

Γιατί ενδέχεται να ερωτηθείτε για να κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας

Μετά την εγκατάσταση μιας ενημερωμένης έκδοσης ασφαλείας, ενδέχεται να σας ζητηθεί να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας, εάν ισχύει μία από τις ακόλουθες συνθήκες:
  • Η ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας ενημερώνει ένα DLL, το οποίο είναι φορτωμένο σε μια ή περισσότερες διαδικασίες που απαιτούνται από τα Windows. Η ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας δεν είναι δυνατόν να ολοκληρωθεί κατά τη φόρτωση του DLL. Επομένως, η ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας πρέπει να διακόψει τη διαδικασία που προκαλεί τη φόρτωση του DLL. Η διακοπή της διαδικασίας θα καταργήσει τη φόρτωση του DLL που απαιτείται για την ολοκλήρωση της ενημερωμένης έκδοσης. Ωστόσο, η διαδικασία κατά την οποία φορτώνεται το DLL δεν είναι δυνατό να διακοπεί κατά την εκτέλεση των Windows. Για παράδειγμα, η ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας που περιγράφεται στο ενημερωτικό δελτίο ασφαλείας MS04-011 ενημερώνει πολλά DLL που είναι φορτωμένα στις διαδικασίες του βασικού λειτουργικού συστήματος οι οποίες δεν είναι δυνατό να διακοπούν χωρίς τον τερματισμό των Windows.
  • Η ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας ενημερώνει ένα αρχείο .exe, το οποίο εκτελείται αυτή τη στιγμή ως διαδικασία που απαιτείται από τα Windows. Η ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας δεν είναι δυνατόν να ολοκληρωθεί κατά τη φόρτωση του DLL. Ωστόσο, δεν μπορείτε να επιβάλλετε τη διακοπή αυτής της διαδικασίας, εκτός αν τερματίσετε τα Windows. Για παράδειγμα, το Csrss.exe είναι μια διαδικασία που απαιτείται από τα Windows.
  • Η ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας ενημερώνει ένα πρόγραμμα οδήγησης συσκευής που χρησιμοποιείται αυτή τη στιγμή και απαιτείται από τα Windows. Η ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας δεν είναι δυνατόν να ολοκληρωθεί στη διάρκεια της χρήσης αυτού του προγράμματος οδήγησης συσκευής. Ωστόσο, δεν μπορείτε να καταργήσετε τη φόρτωση αυτού του προγράμματος οδήγησης συσκευής, εκτός αν τερματίσετε τα Windows. Για παράδειγμα, το Disk.sys είναι ένα πρόγραμμα οδήγησης συσκευής που απαιτείται από τα Windows.
  • Αυτή η ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας πραγματοποιεί αλλαγές στο μητρώο. Οι αλλαγές αυτές απαιτούν την επανεκκίνηση του υπολογιστή σας.
  • Η ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας πραγματοποιεί αλλαγές στις καταχωρήσεις μητρώου, οι οποίες είναι μόνο για ανάγνωση κατά την εκκίνηση του υπολογιστή σας.

Πώς μπορείτε να μειώσετε τις πιθανότητες να σας ζητηθεί να κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας

Για να ελαττώσετε τις πιθανότητες να σας ζητηθεί να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας μετά την εγκατάσταση μιας ενημερωμένης έκδοσης ασφαλείας, μπορείτε να δοκιμάσετε να τέλος τις διεργασίες που χρησιμοποιούν τα αρχεία που ενημερώνονται από την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας.

Για να εξακριβώσετε αν τα αρχεία που ενημερώνονται από μια ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας χρησιμοποιούνται από τον υπολογιστή σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Process Explorer της Sysinternals για να εξετάσετε τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούνται τα αρχεία και να διαπιστώσετε από ποιες διαδικασίες χρησιμοποιούνται. Ίσως έχετε τη δυνατότητα να διακόψετε τις υπηρεσίες ή να τερματίσετε τις διαδικασίες οι οποίες χρησιμοποιούν τα αρχεία. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Process Explorer, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Sysinternals στο Web:
http://TechNet.Microsoft.com/en-us/Sysinternals/Default.aspx
Η Microsoft παρέχει πληροφορίες επικοινωνίας με άλλους κατασκευαστές, για να σας βοηθήσει να βρείτε τεχνική υποστήριξη. Αυτές οι πληροφορίες επικοινωνίας ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Η Microsoft δεν εγγυάται την ακρίβεια αυτών των πληροφοριών επικοινωνίας με άλλους κατασκευαστές.Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Process Explorer, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
242131Τρόπος εμφάνισης μιας λίστας διαδικασιών που έχουν ανοιχτά αρχεία
Με εξαίρεση τα δικά μας προϊόντα, η Microsoft δεν εγκρίνει και δεν συνιστά αυτό το προϊόν έναντι άλλων παρόμοιων προϊόντων. Παρέχουμε αυτές τις πληροφορίες μόνο για την εξυπηρέτηση των πελατών μας και, με εξαίρεση τα δικά μας προϊόντα, δεν παρέχουμε καμία εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή. Η εγγύηση που δεν παρέχουμε περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται σε ΣΙΩΠΗΡΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ή ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ για ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ.

Πώς να μην εμφανίζεται το μήνυμα για επανεκκίνηση του υπολογιστή σας

Για να αποκρύψετε το μήνυμα για επανεκκίνηση του υπολογιστή σας, χρησιμοποιήστε ένα διακόπτη γραμμής εντολών. Ο διακόπτης γραμμής εντολών που χρησιμοποιείται εξαρτάται από το πρόγραμμα εγκατάστασης που χρησιμοποιείται από την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας.Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους διακόπτες γραμμής εντολών που χρησιμοποιούνται από τα πακέτα ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού των Windows και του IExpress, κάντε κλικ στους αριθμούς των άρθρων παρακάτω, για να προβάλετε τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
262841Διακόπτες γραμμής εντολών για τα πακέτα ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού των Windows
197147Διακόπτες γραμμής εντολών για τα πακέτα ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού IExpress
Όταν χρησιμοποιείτε τον Windows Installer, εγκαθίσταται στον υπολογιστή σας μια ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας που χρησιμοποιεί την επέκταση ονόματος αρχείου .msi ή .msp. Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τις επιλογές γραμμής εντολών που χρησιμοποιούνται από τον Windows Installer, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://msdn2.Microsoft.com/en-us/library/aa367988.aspx
ΣημαντικόΣε ορισμένες περιπτώσεις, πρέπει να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας για να εφαρμόσετε πλήρως την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας. Ο υπολογιστής σας ενδέχεται να παραμείνει ευάλωτος όταν η ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας δεν έχει εφαρμοστεί πλήρως.

Τεχνική υποστήριξη για εκδόσεις των Microsoft Windows που βασίζονται στην αρχιτεκτονική x64

Ο κατασκευαστής του υλικού σας παρέχει τεχνική υποστήριξη και βοήθεια για εκδόσεις x64 των Windows. Ο κατασκευαστής του υλικού σας παρέχει υποστήριξη, επειδή η έκδοση x64 των Windows περιλαμβανόταν στο υλικό σας. Ο κατασκευαστής του υλικού σας ενδέχεται να προσάρμοσε την εγκατάσταση των Windows με μοναδικά στοιχεία. Τα μοναδικά στοιχεία μπορεί να είναι προγράμματα οδήγησης συγκεκριμένων συσκευών ή προαιρετικές ρυθμίσεις για μεγιστοποίηση των επιδόσεων του υλικού. Η Microsoft θα σας παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια, εάν χρειαστείτε τεχνική υποστήριξη με την έκδοση x64 των Windows. Ωστόσο, ίσως χρειαστεί να επικοινωνήσετε απευθείας με τον κατασκευαστή. Ο κατασκευαστής του υλικού είναι πιο αρμόδιος να υποστηρίξει το λογισμικό που ο ίδιος εγκατέστησε στο υλικό.

Για πληροφορίες προϊόντος σχετικά με το Microsoft Windows XP Professional x64 Edition, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://www.microsoft.com/windowsxp/64bit/default.mspx
Για πληροφορίες προϊόντος σχετικά με τις εκδόσεις x64 του Microsoft Windows Server 2003, επισκεφτείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://www.microsoft.com/windowsserver2003/64bit/x64/editions.mspx
Τα προϊόντα άλλων κατασκευαστών που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο έχουν κατασκευαστεί από εταιρείες ανεξάρτητες από τη Microsoft. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, σιωπηρή ή άλλη, όσον αφορά τις επιδόσεις ή την αξιοπιστία αυτών των προϊόντων.

Ισχύει για

Αυτό το άρθρο ισχύει για όλα τα αυτήν τη στιγμή υποστηρίζονται λειτουργικά συστήματα της Microsoft.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 887012 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Λέξεις-κλειδιά: 
kbwinservnetwork kbsecurityservices kbhowto kbmt KB887012 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:887012

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com