Τα Windows XP Media Center Edition 2005 σταματούν να ανταποκρίνονται όταν μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανή Τηλεόραση αφού εγκαταστήσετε ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής συμβατό με DivX

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 887211 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Εάν εγκαταστήσετε ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής συμβατό με DivX στα Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005, ενδέχεται να μην έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε ζωντανή Τηλεόραση ή να αναπαραγάγετε ταινίες DVD. Σε αυτό το σενάριο, Media Center ενδέχεται να σταματήσει να ανταποκρίνεται.

Αιτία

Ορισμένες συσκευές αναπαραγωγής DivX συμβατό δεν είναι συμβατά με το Media Center. Αυτές οι παίκτες μπορούν να προκαλέσουν διενέξεις με το Media Center που κάνει το σύστημά σας που δεν ανταποκρίνεται.

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, πρέπει να επαναφέρετε τον υπολογιστή σας σε ένα σημείο επαναφοράς που υπήρχε πριν από την εγκατάσταση του προγράμματος αναπαραγωγής DivX συμβατό. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα: (Use the tools in the Windows Recovery Environment to repair Windows Vista. To do this, follow these steps:):
  1. Κάντε κλικStart, τοποθετήστε το δείκτηΠρογράμματα (Programs), τοποθετήστε το δείκτηΒοηθήματα, τοποθετήστε το δείκτηΤα Εργαλεία συστήματος, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΕπαναφορά συστήματος (System Restore).
  2. Κάντε κλικ για να επιλέξετε τοΕπαναφορά του υπολογιστή σε παλιότερη χρονική στιγμήπλαίσιο ελέγχου και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίΕπόμενο.
  3. Επιλέξτε μια ημερομηνία της επαναφοράς συστήματος που προέκυψαν πριν από την εγκατάσταση του προγράμματος αναπαραγωγής DivX και, στη συνέχεια, επιλέξτε το αρχείο της επαναφοράς συστήματος από τη λίστα των σημείων επαναφοράς.
  4. Κάντε κλικΕπόμενο.
Εάν δεν δημιουργήσατε ένα σημείο επαναφοράς, πρέπει να επανεγκαταστήσετε το Media Center και Windows XP στον υπολογιστή σας.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην ενότητα "Ισχύει για".

Περισσότερες πληροφορίες

DivX είναι ένας κωδικοποιητής βίντεο που δημιουργείται από το DivX DivXNetworks, Inc. χρησιμοποιείται για τη συμπίεση βίντεο μεγάλο μικρό, συμπαγές αρχεία. DivX είναι μερικές φορές συγχέονται με DIVX, ένα σύστημα ενοικίαση DVD που χρησιμοποιούσε μία ώρα η.π.α. κατάστημα κυκλώματος πόλη.

Τεχνική υποστήριξη για το Media Center

Επειδή το Microsoft Windows XP Media Center Edition περιλαμβανόταν στη συσκευή σας ή στο σύστημα σας, ο κατασκευαστής υλικού παρέχει τεχνική υποστήριξη και Βοήθεια για αυτό το λογισμικό. Ο κατασκευαστής ενδέχεται να έχει προσαρμόσει την εγκατάσταση με μοναδικά στοιχεία, όπως συγκεκριμένα προγράμματα οδήγησης συσκευών και προαιρετικές ρυθμίσεις, ώστε να μεγιστοποιήσει τις επιδόσεις του υλικού του. Εάν χρειάζεστε τεχνική υποστήριξη για τα Windows XP Media Center Edition, επικοινωνήστε απευθείας με τον κατασκευαστή του υλικού, επειδή είναι ο πιο κατάλληλος να υποστηρίξει το λογισμικό που ο ίδιος εγκατέστησε στο υλικό.

Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε την τοποθεσία πληροφοριών προϊόντος για τα Windows XP Media Center Edition, στην ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://www.microsoft.com/windowsxp/mediacenter/


Τα προϊόντα άλλων κατασκευαστών που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο έχουν κατασκευαστεί από εταιρείες ανεξάρτητες από τη Microsoft. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, σιωπηρή ή άλλη, όσον αφορά τις επιδόσεις ή την αξιοπιστία αυτών των προϊόντων.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 887211 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005
Λέξεις-κλειδιά: 
kbtshoot kbprb kbmt KB887211 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:887211

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com