Windows XP Media Center Edition 2005 reageert niet meer wanneer u Live TV kijken nadat u een compatibele DivX-speler

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 887211 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Als u een compatibele DivX player in Microsoft installeren Windows XP Media Center Edition 2005 niet mogelijk kunt Live TV te kijken of DVD-films afspelen. In dit scenario reageert Media Center.

Oorzaak

Sommige spelers DivX-compatibel zijn compatibel met Media Center. Deze spelers kan conflicten veroorzaken met Media Center om uw systeem vastlopen.

Workaround

Dit probleem wilt omzeilen, moet u de computer herstellen herstel punt die bestond voordat u DivX-compatibele media player geïnstalleerd. Hiertoe volgt u deze stappen:
  1. Klik opStart, wijsProgramma 's, wijsAccessoires, wijsSysteemwerkset, en klik vervolgens opSysteemherstel.
  2. Selecteer deDe computer herstellen een Begintijden klik vervolgens opVolgende.
  3. Systeem herstellen die een datum vóór de installatie selecteren DivX player en selecteer vervolgens het systeem herstellen bestand uit de lijst met herstel punten.
  4. Klik opVolgende.
Als u een herstelbewerking punt niet hebt gemaakt, moet u zowel Windows XP Media Center opnieuw op uw computer.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op' is.

Meer informatie

DivX is een videocodec door DivXNetworks, Inc. DivX gemaakt voor het grote video comprimeert in kleine, compacte bestanden. DivX is soms verward met DIVX DVD verhuur systeem tegelijk werd gebruikt door de Amerikaanse detailhandelaar Circuit City.

Technische ondersteuning voor Media Center

Omdat Microsoft Windows XP Media Center Edition geleverd is bij uw hardwareapparaat of systeem biedt de hardwarefabrikant technische ondersteuning en assistentie voor deze software. De fabrikant kan hebben. de installatie met unieke onderdelen, zoals specifieke apparaatstuurprogramma aanpassen stuurprogramma's en optionele instellingen om de prestaties van die de hardware van de fabrikant. Als u technische ondersteuning voor Windows XP Media Center Edition, omdat de fabrikant de fabrikant rechtstreeks contact de beste ondersteuning voor de software die de fabrikant heeft geïnstalleerd op de hardware.

U kunt ook de website Windows XP Media Center Edition website van product informatie de volgende Microsoft-website:
http://www.Microsoft.com/windowsxp/mediacenter/


De producten die beschreven worden geproduceerd door bedrijven die onafhankelijk van Microsoft zijn. Microsoft biedt geen enkele garantie, impliciet noch anderszins, omtrent de prestaties of betrouwbaarheid van deze producten.

Eigenschappen

Artikel ID: 887211 - Laatste beoordeling: maandag 26 september 2011 - Wijziging: 3.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005
Trefwoorden: 
kbtshoot kbprb kbmt KB887211 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:887211

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com