De.NET Framework 1.1 post-Service Pack 1 hotfix-pakket voor System.data.dll is beschikbaar

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 887549 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Samenvatting

In dit artikel worden Microsoft.NET Framework 1.1 problemen die vaste in de.NET Framework 1.1 Service Pack 1 (SP1) hotfix-pakket voor System.Data.dll.

Problemen die worden opgelost in het hotfixpakket

De in dit hotfixpakket worden de volgende problemen opgelost.
 • 839889FIX: Foutbericht een foutbericht 'System.Data.VersionNotFoundException' wanneer u een gegevenstabel een berekende kolom bevat
 • 824407FIX: 'Object verwijst niet naar een exemplaar van een object ingesteld' Fout tijdens het terugdraaien van een transactie
 • 872939FIX: U ontvangt een uitzondering wanneer u een uitgebreide opgeslagen procedure vanuit een ASP aanroepen.NET-webtoepassing
 • 884871FIX: De eigenschap Server kan een lege tekenreeks als resultaat wanneer het object SQLException in de.NET Framework 1.0 en in de.NET Framework 1.1

Meer informatie

Informatie over hotfixesEen ondersteunde hotfix is beschikbaar bij Microsoft. Deze hotfix is echter bedoeld om alleen het probleem dat in dit artikel wordt beschreven. Deze hotfix alleen uit op systemen waarop dit specifieke probleem zich voordoet. Deze hotfix moet wellicht extra worden getest. Als u geen ernstige problemen ondervindt, is het daarom raadzaam te wachten op de volgende update waarin deze hotfix is opgenomen.

Deze hotfix downloaden vanaf de MSDN Code Gallery, de volgende Microsoft-website:
http://code.msdn.Microsoft.com/KB887549

OpmerkingDe MSDN Code Gallery geeft de talen waarvoor de hotfix beschikbaar is. Als u uw taal vermeld niet ziet, is omdat de pagina Galerie met Code bron voor die taal beschikbaar is.

OpmerkingAls er nog andere problemen optreden of als er oplossingen vereist is, moet u mogelijk een afzonderlijk serviceverzoek indienen. De normale ondersteuningskosten gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking voor deze specifieke hotfix komen. Bezoek de volgende Microsoft-website voor een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Customer Service and Support of een afzonderlijk serviceverzoek maken:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
Bezoek de volgende Microsoft-website voor meer informatie over het MSDN Code Gallery:
http://code.msdn.Microsoft.com/KB887549

Vereisten

U moet de.NET Framework 1.1 SP1 Deze hotfix wordt geïnstalleerd.

Opnieuw opstarten

U hoeft niet uw computer opnieuw opstarten nadat u deze hotfix.

Vervanging van hotfixes

Deze hotfix wordt niet vervangen door een hoger hotfix.

Registergegevens

U hoeft niet te maken of wijzigen van registersleutels inschakelen de hotfixes in dit pakket.

Informatie over hotfix-bestanden

Deze hotfix bevat alleen de bestanden die u nodig hebt de problemen verhelpen die in dit artikel worden vermeld. Deze hotfix bevat mogelijk niet alle de bestanden die u hebt nodig om een product volledig bijwerken naar de nieuwste bouwen.

De Engelse versie van deze hotfix heeft de bestandskenmerken (of recentere bestandskenmerken) die in de volgende tabel worden weergegeven. De datums en tijden voor deze bestanden worden weergegeven in Coordinated Universal Time (UTC). Wanneer u de bestandsinformatie weergeeft, wordt deze naar lokale tijd geconverteerd. Het verschil tussen UTC en lokale tijd, gebruikt u deTijdzonetabblad in het onderdeel Datum en tijd in het Configuratiescherm.
  Date     Time  Version    Size    File name
  -------------------------------------------------------------
  22-Oct-2004 16:38 1.1.4322.2038 1,298,432 System.data.dll 

Referenties

Voor meer informatie over de terminologie Microsoft gebruikt bij het corrigeren van software nadat deze is uitgebracht, klikt u op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
824684Beschrijving van de standaard terminologie die wordt gebruikt om software-updates voor Microsoft te beschrijven

Eigenschappen

Artikel ID: 887549 - Laatste beoordeling: donderdag 17 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft .NET Framework 1.1 Service Pack 1
Trefwoorden: 
kbnetframe110presp2fix kbhotfixrollup kbfix kbbug kbtshoot kbframe kbqfe kbmt KB887549 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:887549

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com