FIX: De waarde voor de eigenschap TransferCount neemt af met 2 wanneer u inhoud overbrengt naar een draagbaar apparaat in Windows Media Player 10

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 887626 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

WMDRM (Microsoft Windows Media Digital Rights Management) biedt verbeterde beveiliging voor inhoud wanneer u de inhoud naar een draagbaar apparaat overbrengt met behulp van WMDRM. Wanneer u echter inhoud overbrengt, kan de eigenschap TransferCount voor de inhoud teruglopen in stappen van 2 in plaats van 1.

Oplossing

Microsoft heeft nu een ondersteunde hotfix voor dit probleem beschikbaar gesteld. Deze hotfix is echter alleen bedoeld om het probleem te verhelpen dat in dit artikel wordt beschreven. Voer de hotfix alleen uit op systemen waarop dit specifieke probleem zich voordoet. Deze hotfix moet wellicht extra worden getest. Als u geen ernstige problemen ondervindt, wordt u derhalve aangeraden te wachten op de volgende versie van Microsoft Windows Media Player waarin deze hotfix is opgenomen.

Als u dit probleem direct wilt verhelpen, kunt u contact opnemen met Microsoft Product Support Services om de hotfix te verkrijgen. Een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Productondersteuning en informatie over kosten van ondersteuning vindt u op de volgende Microsoft-website:
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=fh;[LN];CNTACTMS
Opmerking In speciale gevallen kunnen kosten die normaal verbonden zijn aan ondersteuningsoproepen, worden geannuleerd als een medewerker van Microsoft Product Support Services van mening is dat een specifieke update de oplossing van uw probleem is. De normale ondersteuningskosten blijven gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking komen voor de specifieke update in kwestie.

U kunt het volgende bestand downloaden van het Microsoft Downloadcentrum:
Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
Downloaden
Het pakket WindowsMedia10-KB887626-ENU.exe nu downloaden.

De Engelse versie van deze hotfix heeft de bestandskenmerken die in de volgende tabel worden weergegeven (of recentere bestandskenmerken). De datums en tijden voor deze bestanden worden weergegeven in UTC-notatie (Coordinated Universal Time). Wanneer u de bestandsinformatie weergeeft, wordt deze naar lokale tijd geconverteerd. Als u het verschil tussen UTC en lokale tijd wilt bepalen, gebruikt u het tabblad Tijdzone van de optie Datum en tijd in het Configuratiescherm.
  Datum    Tijd  Versie    Grootte Bestandsnaam
  ---------------------------------------------------
  06-okt-2004 17:27 10.0.0.3649 360.176 Msscp.dll

Status

Microsoft heeft bevestigd dat deze fout zich kan voordoen in de Microsoft-producten die worden vermeld onder 'Van toepassing op'.

Meer informatie

Klik op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie:
824684 Beschrijving van de standaardterminologie die wordt gebruikt om software-updates van Microsoft te beschrijven

Eigenschappen

Artikel ID: 887626 - Laatste beoordeling: maandag 17 april 2006 - Wijziging: 3.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Windows Media Player 10
Trefwoorden: 
kbqfe kbhotfixserver kbbug kbfix KB887626

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com