FEILRETTINGSFIL: TransferCount-egenskapen reduseres med 2 når du overfører innhold til en bærbar enhet i Windows Media Player 10

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 887626 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

Symptom

WMDRM (Microsoft Windows Media Digital Rights Management) gir bedre beskyttelse for innholdet når du overfører innhold til en bærbar datamaskin ved hjelp av WMDRM. Når du overfører innhold, kan imidlertid TransferCount-egenskapen for innholdet reduseres med 2 i stedet for 1.

Løsning

En støttet hurtigreparasjon er nå tilgjengelig fra Microsoft, men den er bare ment å løse problemet som er beskrevet i denne artikkelen. Bruk den bare på systemer med dette spesifikke problemet. Hurtigreparasjonen kan utsettes for ytterligere testing. Vi anbefaler derfor at du venter på neste oppdateringspakke for Microsoft Windows Media Player som inneholder denne hurtigreparasjonen, med mindre dette er et stort problem.

Hvis du vil løse dette problemet med én gang, kontakter du Microsofts kundestøttetjenester for å få hurtigreparasjonen. Hvis du vil ha en fullstendig liste over telefonnumre og informasjon om kundestøttekostnader fra Microsofts kundestøttetjenester, kan du besøke følgende Microsoft-webområde:
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=fh;[LN];CNTACTMS
Obs!  I noen tilfeller kan det hende at avgifter som vanligvis påløper for kundestøttesamtaler, faller bort hvis en Microsoft-tekniker avgjør at en bestemt oppdatering løser problemet. Vanlige kundestøttekostnader gjelder for ytterligere kundestøttespørsmål og problemer som ikke dekkes av den gjeldende oppdateringen.

Følgende fil kan lastes ned fra Microsoft Download Center:
Skjul dette bildetVis dette bildet
Last ned
Last ned pakken WindowsMedia10-KB887626-ENU.exe nå.

Den engelskspråklige versjonen av denne hurtigreparasjonen har filattributtene som står oppført i tabellen nedenfor (eller senere attributter). Datoene og klokkeslettene for disse filene er oppført i Coordinated Universal Time (UTC). Når du viser filinformasjonen, konverteres den til lokal tid. Hvis du vil finne forskjellen mellom UTC og lokal tid, bruker du kategorien Tidssone i verktøyet Dato og klokkeslett i Kontrollpanel.
  Dato     Tid  Versjon     Størrelse Filnavn
  ---------------------------------------------------------
  06.10.2004  17:27 10.0.0.3649    360 176 Msscp.dll

Status

Microsoft har bekreftet at dette er en feil i Microsoft-produktene som er oppført i delen "Informasjonen i denne artikkelen gjelder".

Mer informasjon

Hvis du vil ha mer informasjon, klikker du følgende artikkelnummer for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:
824684 Beskrivelse av standardterminologien som brukes til å beskrive oppdateringer av Microsoft-programvare

Egenskaper

Artikkel-ID: 887626 - Forrige gjennomgang: 17. april 2006 - Gjennomgang: 3.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
 • Microsoft Windows Media Player 10
Nøkkelord: 
kbbug kbfix kbqfe kbhotfixserver KB887626

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com