KORRIGERING: Egenskapen TransferCount minskar med 2 vid överföring av innehåll till en bärbar enhet i Windows Media Player 10

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 887626 - Visa produkter som artikeln gäller.
Visa alla | Dölj alla

Symptom

Microsoft WMDRM (Windows Media Digital Rights Management) ger utökat skydd för innehåll vid överföring till en bärbar enhet. Vid överföringen kan emellertid egenskapen TransferCount för innehållet minska med 2 i stället för 1.

Lösning

En snabbkorrigering är nu tillgänglig från Microsoft, men den är endast avsedd att lösa det problem som beskrivs i den här artikeln. Använd den bara på datorer där detta problem uppstår. Snabbkorrigeringen kan komma att testas igen. Om ditt arbete inte störs alltför mycket av detta problem rekommenderar vi att du väntar på nästa utgåva av Microsoft Windows Media Player som innehåller den här snabbkorrigeringen.

Om du vill lösa problemet omedelbart kan du skaffa snabbkorrigeringen från Microsoft Support. På följande Microsoft-webbsida finns en fullständig lista över telefonnummer till Microsoft Support och information om supportkostnader:
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=fh;[LN];CNTACTMS
Obs! I vissa fall kan supporten vara avgiftsfri, om en supporttekniker kommer fram till att problemet kan lösas med en viss uppdatering. Normala supportavgifter tas ut för ytterligare supportfrågor och problem som inte gäller den aktuella uppdateringen.

Följande fil kan hämtas från Microsoft Download Center:
Dölj bildenVisa bilden
Hämta
Hämta paketet WindowsMedia10-KB887626-ENU.exe nu.

Den engelska versionen av den här snabbkorrigeringen har filattributen som visas i följande tabell (eller senare). Datum och tider för dessa filer anges i UTC-tid (Coordinated Universal Time). När du visar filinformationen konverteras den till lokal tid. Du kan se skillnaden mellan UTC-tid och lokal tid med hjälp av fliken Tidszon i verktyget Datum och tid på Kontrollpanelen.
  Datum     Tid  Version   Storlek   Filnamn
  ---------------------------------------------------
  06-okt-2004 17:27 10.0.0.3649 360 176 Msscp.dll

Status

Microsoft har bekräftat att detta är ett programfel i Microsoft-produkterna som nämns i avsnittet "Gäller" i den här artikeln.

Mer Information

Om du vill veta mer klickar du på artikelnumret nedan och läser artikeln i Microsoft Knowledge Base:
824684 Standardterminologi för beskrivning av Microsoft-programuppdateringar

Egenskaper

Artikel-id: 887626 - Senaste granskning: den 17 april 2006 - Revision: 3.0
Informationen i denna artikel gäller:
 • Microsoft Windows Media Player 10
Nyckelord: 
kbqfe kbhotfixserver kbbug kbfix KB887626

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com