Az ASP.NET elérésiút-érvényesítési eljárásának a Microsoft .NET-keretrendszer 1.0 Service Pack 3 verziójában, Windows XP Media Center és Tablet PC Edition rendszerekben jelentkező biztonsági rése

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 887998 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása
A Microsoft közzétette az MS05-004. számú biztonsági közleményt, amely tartalmazza a biztonsági frissítésre vonatkozó valamennyi fontos tudnivalót, ideértve a javításba foglalt fájlok adatait és a telepítési lehetőségek leírását. A biztonsági közlemény teljes szövegét a Microsoft következő webhelyén olvashatja:

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 887998 - Utolsó ellenőrzés: 2007. december 3. - Verziószám: 1.1
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft .NET Framework 1.0 Service Pack 3 a következő platformokon
    • Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005 Update Rollup 2
    • Microsoft Windows XP Tablet PC Edition
Kulcsszavak: 
kbbug kbfix kbsecvulnerability kbqfe kbsecurity KB887998
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com